Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaSkotka c

Wysokie do łóżka, niskie do ołtorza. Małe do pieszczoty, duże do roboty.

Polecane posty

Gość MaSkotka c

(...)Średni wzrost ankietowanych pań wynosił 162 cm. Największym powodzeniem cieszyły się jednak kobiety, które od tej średniej były o 4-11 cm niższe. Panie o wzroście mieszczącym się w przedziela 151-158 cm nie tylko statystycznie częściej wychodziły za mąż niż ich wysokie rówieśniczki, ale także miały większe szanse na urodzenie dziecka przed zakończeniem 42. roku życia. Wysokie kobiety miały problemy ze znalezieniem stałego partnera, a jak już im się to udawało, ich związki były bardziej narażone na niepowodzenie. Zwłaszcza jeśli były wyższe od swojej brzydkiej połowy.(...) (http://facet.dlastudenta.pl/artykul/Wysokie_do_lozka_niskie_do_oltarza,20422.html) Więc nie pieprzcie, że wysokie są takie super, mają długie nogi itd., bo badania udowodniły, że największe powodzenie mają drobne laseczki poniżej 160 cm ! I są szczęśliwsze ! :) Ale wy pocieszajcie się dalej, że 170 - 180 cm to taki super wzrost, oblegany i że takie modelki z was!

Gość skurwiaj smieciuuuu
spierdalaj kurduplu, gruby gdzie indziej leczyc kompleksy

Gość ja pani wasza
tak a dlaczego na wybory miss odrzucaja takie kurduple ? bo z takim wzrostem to mozecie jedynie wybieg sprzatac buhahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość MaSkotka c
erf3fr4rfg Nio właąsnie masz super fajny, kobiecy wzrost :) Takie kobietki jak my są najsłodsze. Wkurza mnie jedynie zakłamanie wysokich lasek, które ćwierkają jakie to one piękne i jakie długie mają nogi i ze za nimi zaden facet sie obejrzy buahahah

Gość Ja mam wzrostu
172 cm i to znaczy że mi się w związku nie ułoży?Głupoty!!

Gość MaSkotka c
Oby Ci się ułożyło, ale statystycznie masz mniejsze szanse, bo masz mniejsze powodzenie

Gość Ja mam wzrostu
Zawsze miałam powodzenie. Ale tak moja droga-tak sobie to tłumacz:)Jak ci z tym lepiej to dalej myśl że faceci wolą dziewczynki które muszą się ubierać w dziecięcym!!

Gość MaSkotka c
Kretynki ? :D Widzę frustrację jednej z tych, której się nie ułożyło, nawet kafe potwierdza te badania.

Gość MaSkotka c
nie muszę się ubierać w dziecęcym :) Ale faktycznie, jakbym chciała to bym mogła :P i to jest słodkie :) P.S. Gdzie Ty mieszkasz, że sądzisz że nie produkują ubrań dla dorosłych dziewczyn poniżej 160 cm :D

Gość Ja mam wzrostu
I NAWET MAM JUŻ MĘŻA!!!!Który ma 183 cm wz.Będąc na szpilkach prawie się z nim równam.Ale myślisz że mu to przeszkadza?Hehehehehe :) :O

Gość najlepszy sos pomidorowy
debilka zalozyla temat bo chce sie dowartosciowac. lubisz jak sie zasadza na ciebie stado kut.asów co nie? perwera na maxa. wiadomo ze przecietne kobiety maja najwieksze powodzenie bo sa przecitne bo przecietny facet bedzie chcial przecietna kobietę. proste. a przecietna kobieta ma z 160 cm te ktore są wyjątkowe i idbiegaja od normy maja tez wyjątkowych facetow i wyjątkowe zycie bo wszystko w nich jest wyjątkowe i inne od reszty przeciętniakow. ale czy lepsze czy gorsze to juz nie nam oceniac. co za jełopski mózg gimg.ówna trzeba miec zeby głosic na forum takie teorie i jarać się z tego . haha

poza tym małego człowieczka nikt sie nie boi wiec tchorzliwi i nie pewni siebie polscy faceci beda odwazniejsi w kontaktach z malutkimi dziewczynami. ot cały mechanizm. zaimponowac komus kto jest duzo mniejszy ode mnie jest facetowi łatwiej. wiec jak facet nie boi sie zarywac do wysokiej dziewczyny to znaczy ze ten gosc ma naprawdę jaja!

Gość Arenowiczka88
i co z wczorajszą randką Carrie;) ?

Gość MaSkotka c
hehe wysokie jak brzozy .... :D Zamiast przyznać, że faktycznie nie jesteście takie super i wolałybyście mieć te 10 cm mniej, to nie możecie się powstrzymać by nie wyzwać. Ja mogę przebierać ze wszystkich facetów, takich którzy mają 160cm, 170cm, 180cm i 190 cm :D A takim co mają ponad 170cm, pozostaje już tylko ta czwarta opcja, by nie wyglądać z nim śmiesznie :)

Gość Arenowiczka88
rzucił cię ?

Gość kapelaaaaaaana
ja mam 160 i strasznie mi z tym źle,jestem szczupła i mam ładną twarz,a mimo to,moje wysokie koleżanki trafiają na świetnych facetów.. ja przy nich wyglądam jak młodsza siostra ... ubieram szpilki,ale też stopy mnie bolą i czuje,że wyglądam żałosnie w nich...i tak wiele mi nie dają :( ... mam koleżankę pięękną ,chuda jak patyk,ale ma wcięcie,ładny tyłeczek twarz jak taka delikatna rusałka ...ma 174cm i kurde no nie lubie z nią nigdzie chodzić bo na parkiecie czuje się jak jej paź :O

Gość MaSkotka c
najlepszy sos pomidorowy to znaczy po prostu, że mu się wysokie nie podobają :D i co z tego, że mnie się nikt nie boi? Nie zależy mi na tym, by miał mnie się ktoś bać :)

Gość MaSkotka c
kapelaaaaaaana taaa jasne, chyba 180 masz :D Tylko takiej wieży wydaje się, że 160 cm to super mało, a to jest normalny średni wzrost.

Gość Arenowiczka88
to w takim razie wczoraj grasował twój podszyw ;)

Gość Ja mam wzrostu
Pomyśl sobie jak ty śmiesznie będziesz wyglądałam z chłopakiem co ma 160 cm.Takie dwa karzełki...Ale każdy ma jakieś tak poglądy.

Gość bghghbjubhujju
ja mam 165 cm czyli ani wysoka, ani niska, wg mnie w sam raz. Ale nieraz widzę na ulicy, że te niziutkie mają największe powodzenie, moga mieć dosłownie każdego faceta, nawet takiego 2 - metrowego :-P

Gość GruuuubSOn
niskie laski są dobre do jednego :D a tak serio najważniejsza jest twarz ,ale tez bym nie chciał dziewczynki bo sam mam 185 i taka 160-165 mnie nie kręci ,ale tak 170-175 góra szczuplutka niunia to ja chętny jestem :D jak coś to wpisywac się i nie kłamać żeś paszczury ....ale kobiety są tępe jak autorka

carrie no to juz inna bajka. ja sie zgadzam z tematem pod tym wzgledem ze wysokiej dziewczynie trudniej jest znalezc partnera niz niskiej. bo to prawda ze wiekszosc facetow w polsce ma ponizej 180 cm wzrostu. czesto DUZO ponizej. ale to nie znaczy ze jest to nie mozliwe. wysokie kobiety nawet te po 180 cm mogą miec faceta dla siebie gdyz wciąż wielu facetow lubi wysokie dziewczyny i tyle. pewnie ze nie wszyscy , ale czy wszyscy potrzebni ci są do szczescia? wystarczy jeden, ten odpowiedni wpatrzony jak w obrazek i laska moze być szczesliwa :) jak jest za granicą nie wiem, bo mieszkam w polsce, ale na wakacjach wysokie zgrabne dziewczyny za granicą wzbudzaja olbrzymie zainteresowanie panów.. ale tak jak mowie, czy to wazne? czy kazda z nas chce blyszczec przez milionową widownią podnieconych facetow ktorzy tylko czekaja na to by sie dorwac do ciebie bo tak ich krecisz? ja bym sie bała tego ;p mysle ze kobieta, wysoka czy niska czy sredniego wzrostu potrzebuje adoracji jednego partnera. i to wystarczy do szczescia. nie trzeba miec nie wiadomo jak wielkiego powodzenia . wiec jaranie sie wielkim powodzeniem jest dziecinne i troche kure.wskie moim zdaniem ;p o egoizmie i zakochaniu we wlasnym odbiciu w lustrze nie wspomnę.

przecież każdy wie że małe jest piękne ja zawsze byłam dumna że swojego wzrostu (152cm) naturalnie trudniej mi dosięgnąć do wysoko położonych przedmiotów ale daję radę :) pozdrawiam wszystkie niskie