Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KINGA 1990

5KG W TYDZIEŃ :-)

Polecane posty

Gość KINGA 1990

WITAM PISZE DLATEGO ZE SAMA JESTEM TERAZ NA DIECIE I LUDZIE UWIERZCIE JA SCHUDLAM 5KG W TYDZIEN NIE WIARYGODNE ALE PRAWDZIWE UWIERZCIE W SIEBIE JA CALE ZYCIE MAM PROBLEM Z WAGA CIAGLE TYLAM ALE POWIEDZIALAM DOSC I WCALE SIE NIE KATUJE

Gość KINGA 1990
NIE JEM PIECZYWA MAKARONU ZIEMNIAKOW JEM 3 POSILKI DZIENNIE BARDZO MALE PORCJE JESLI DOPADNIE MNIE GLOD MIEDZY POSILKAMI ZJEM JAKIS OWOC NP JABLKO CZY MANDARYNKE CZASEM BANAN DO TEGO PIJE DUZOOOO WODY I NA DOTATEK KUPILAM SOBIE AQUASLIM JEDNA SASZETA NA 1,5 L WODY NIE WIERZYLAM W TO ALE TO DZIALA CHAMUJE APETYT I W SZOKU JESTEM ZE TAK TO DZIALA ZAWSZE LUBILAM JESC (NAJBARDZIEJ WSZYSTKO TO CO JEST ZAKAZANE I NIE ZDROWE )A TERAZ JEM JAK KURCZACZEK

Gość KINGA 1990
ok

Gość lkjgghkj
my z kumpelą po aQaslim jadłyśmy więcej niż normalnie...

Gość KINGA 1990
moze na kazdego dziala to inaczej ja nie wierzyłam to ale zaryzykowalam do stracenie nic nie mialam dieta plus aquaslim=spadek kg

Gość KINGA 1990
bardzo wazne jest silna wolaa

Gość KINGA 1990
ten bezsmakowy jest najlepszy bo smakowe sa do niczego

hej hej jestem tu od niedawna a mam kompleksy na temat mojej wagi po ciąży ponieważ przez ponad 30 lat byłam szczupła i wysportowana z racji mojego zawodu również a teraz pragnę schudnąc i poćwiczyc prosze o rady a może ktoś z was gdzieś ćwiczy na siłowni lub fitness z chęcia sie dołączę Pozdrawiam ciepło

MIEDZY POSILKAMI ZJEM JAKIS OWOC NP JABLKO CZY MANDARYNKE CZASEM BANAN i to pomaga? przecież to bomby kaloryczne z cukrem!!!!

Gość KINGA 1990
ja tego nie jem tonami po 1 !!! owoce i warzywa moze jesc do woli mniej winogron i bananow maja duzo cukrow owoce sa zdrowsze od batonow ludzie ja schudlam

Gość fgjk
a 10 na plusie w dwa

Gość yzzzzzz
Mam 19 lat kiedyś wazylam 49 kilo teraz 43 przy 160 wzrostu xd

Gość gość
Jak rzeczywiście pijesz dużo wody, to nie mogłaś tyle schudnąć - tak duża utrata wagi możliwa jest tylko przy odwodnieniu. Chyba, że tracisz ogromne ilości potu na ćwiczeniach albo w saunie.

Gość gość
czesc, tak czytam co piszesz kingo i dochodzę do wniosku, ze malutko wiesz na temat żywienia.

Gość gość
dziewczyna tu pisala 1, 5 roku temu a wy tearz piszecie ze nie wie i zywieniu myslicie ze nona tu wejdzie zarazi odpisze? :)

Gość gość
A ja jej wierzę;-) Ci którzy myślą że się nie da sa w błędzie da się wszystko trzeba ruszyć te piekne cztery litery i zacząć coś robić bo od pisania jeszcze nikomu nie udało się zeszczuplec. Widac dziewczyna miała silną wolę i motywację i jej się udało:-) zamiast mandarynki czy jabłka można zjeść pomidora czy ogórka albo jogurt naturaly. I nie mówcie że się nie da dla chcącego nic trudnego.