Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soft&cream

dzisiaj pierwszy raz ktos mi ustapil miejsca. az mi glupio

Polecane posty

hej. jak myslicie czy w autobusach i tramwajach powinno sie ustepowac miejsc kobietom w ciazy? jestem zdania ze tak. dzisiaj pan mi ustapil w busie, a mi sie zrobilo milo, ale tez glupio bo reszta pasazerow gapila sie jakos dziwnie :(

Gość fewfwerf
Hihi, ot, nowy etap życia. Ale przejściowy... Pamiętam jak pod koniec ciąży przyzwyczaiłam się a potem, po porodzie i cesarce jechałam tramwajem zarejestrować dziecko w urzędzie. Nie było już widać powiększonego brzucha, a rana po CC bolała bo dopiero się goiła. I trzeba było stać. :D No, i za jakiś czas poczujesz jak to potrzebne, usiąść gdy wszystko ciągnie i puchnie jakby się miało eksplodować. :D

beatka, jak nie masz nic madrego do powiedzenia to sie zamknij. az tak sie podniecil ten temat ze sie dolaczasz? :D

Gość toffifee w
Mi aż do samego końca ciąży było głupio, jak tak cały czas ktoś mi miejsca ustępował. Młodzi, starsi.. Miłe to na prawdę :) Zazwyczaj odmawiałam, bo ciążę akurat bardzo dobrze znosiłam. Raz tylko skorzystałam, jak mnie ludzie przepuścili w mega długiej kolejce do bankomatu :P

"problem" w tym że zrobiło Ci się głupio! niby czemu? wg mnie tak powinno być! dziś Ty w ciąży i Tobie ustępują miejsca a za jakiś czas sama pomożesz w trudach jakiejś ciężarnej i jej ustąpisz. niby takie normalne ale niestety świat stał się na tyle chamski że miłe zachowanie innych wprowadza w zakłopotanie!

Gość pysiulek odp.ci na pytanie
wiesz,dlaczego ci sie glupio zrobilo? Bo jestes zacofana,jak ta cala reszta co sie gapi.

Gość pysiulek odp.ci na pytanie
i ty bys na pewno nie ustapila miejsca choremu,zmeczonemu czlowiekowi,czy ciezarnej. DLATEGO CI GLUPIO! prostaczko

Gość ja ustepuje
ale ostatnio babka mnie zjebala bo jej ustapilem, bo widzialem duzy "piwny brzuch" i okazalo sie ze to nie byla ciaza tylko ... faktycznie brzuch :( ile sie nasluchalem epitetow ...