Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co myślicie o lesbijkach?

Zostawiłam faceta dla kobiety i nigdy nie żałowałam.

Polecane posty

Jeden z poprzednich tematów zainspirował mnie żeby napisać o swoim życiu. Nie bójcie się swoich uczuć dziewczyny. Z kobietą naprawdę jest lepiej. Zaraz tu dam co pisałam w tamtym temacie w dyskusji z jakimś homofobem. Temat był o chłopaku, którego dziewczyna całowała się z kobietą i uważała to za głębsze przeżycie niż z facetem. Też tak uważam. "Lesbijskie życie bez faceta to raj. Seks też jest głębszym przeżyciem i jak tego doświadczy to żadnego faceta już do siebie nie dopuści. " "Nie tylko ja. Moja dziewczyna kiedyś miała chłopaka, a już go nawet nie wspomina. Też próbowałam z facetami, ale to nie to samo. 100 razy mniejsza przyjemność z facetem niż z kobietą. Z moją M. jesteśmy już 3 lata razem i weźmiemy w tym roku ślub za granicą. Może się tu w Polsce nie będzie liczył, ale będziemy naprawdę żonami. " "Nie masz pojęcia o tym jak to robimy. Kobieta wie najlepiej co lubi druga kobieta, więc tu na pewno jest przewaga kobiety nad facetem. Co do penetracji to są różne zabawki i facet ze swoim penisem może się przy nich schować." Co o tym myślicie? Ja radzę, że jak się woli kobiety to warto zaryzykować i ułożyć sobie życie z ukochaną. Mimo całej nagonki na homo i tak jest to warte wszystkiego.

Chcę poznać teraz wasze zdanie. Już dyskutowałam o tym na innym forum, ale tutejsze lesbijki też przecież mogą się wypowiedzieć. :)

Gość Alaaaaaa
co za głupota, nie mam najmniejszej ochoty póbować, ty po prostu jesteś lesbijką o tyle, to oczywiste że to wolisz, ale mówienie że jest lepiej i bo ty tak uważasz, to jak mówienie facetom że z facetem będzie im lepiej, puknij się w głowę

Właściwie to jestem bi, ale bardziej wolę kobiety. Mam nadzieję, że nie rozkręci się znowu w stronę pytań o posiadanie dzieci, bo to dużo pisana. Wiem, że to ciekawi, więc od razu napiszę. Dzieci zamierzamy mieć i już mamy na to kilka pomysłów. Kobiety mają łatwiej, bo zachodzą w ciążę. Geje mają na pewno dużo gorzej. Nasze dziecko dziecko będzie mieć ojca. Albo zmówimy się z jakimś gejem, który chce mieć dziecko, a zabraniają mu adopcji, albo jedna z nas poderwie sobie faceta i zrobi sobie dziecko, a potem dziecko będzie u nas. Tak więc nie będzie tak, że dziecko będzie miało tylko dwie mamusie. Ojciec też będzie. Będzie mógł odwiedzać dziecko jak będzie chciał.

Ale dziecko dopiero w dalszej przyszłości planujemy. Jak się ma dziewczynę to wszystko wydaje się dużo łatwiejsze i bezproblemowe.

Gość Alaaaaaa
a każdy gej to jeden konkurent mniej, i wychodzi na zero

Nowy moja ukochana też wyrwała się z hetero związku, więc co najmniej o dwie. :)

Naprawdę nie ma na erotycznym innej kobiety bi? Ujawniajcie się. :)