Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko czy kura87

Nie rozumiem męskiej psychiki. Jak Wy kurde działacie???

Polecane posty

Gość jajko czy kura87

Piszę z gościem na komunikatorze za chwile bedzie 2 miechy. Gadalismy tydzien temu- sympatycznie, super, swietnie. I mozna by było pomyslec: facet przejdzie do konkretów... :P I co? Cisza. ja sie nie odzywam, bo zazwyczaj to robie. A on chyba odpuscił.

Gość cyfraplussssssssss
po prostu cie nie chce

Gość jajko czy kura87
Jest mi tym bardziej przykro, że opowiedziałam już rodzinie i znajomym , że wkrótce wyjde za moż

Gość zyeb2
Może za stara jesteś albo kogoś ma

Gość jajko czy kura87
:( to czemu ostatnim razem rzucał textami ktore sugerowały co innego...?

Gość jajko czy kura87
ale on sie tydzien nie odzywa. to po cholere ostatnio tak zagadywał??? poza tym to on starszy jest.

Gość jajko czy kura87
a nie mozesz wyjasnic w kilku zdaniach? nie, raczej nie na seks. aha, nie chce mnie. no, tak...

Gość Było się zabawić, ja bym z tą
Każdy działa inaczej. Każdy ma swoje traumy, przekonania, kompleksy, debilizmy pod swoją własną kopułą. Można gdybać, może jest nieśmiały i bał się, że go wyśmiejesz, może czekał na jakiś "znak" z Twojej str. różne jazdy ludzie mają.

Gość jajko czy kura87
no co mam sie do niego odezwac? czy od razu powiedziec: Wojtusiu Słoneczko, co Cię gnębi? :P najgorsze jest to ze ja sie w to wciagnelam.

Nie wiem co masz powiedzieć, powiedz co chcesz. Ja napisałem Ci tylko czego ten gość z dużym prawdopodobieństwem od Ciebie oczekuje.

Gość jajko czy kura87
Czyli z duzym prawdopodobienstwem oczekuje ode mnie ze pierwsza sie odezwe?

Gość jajko czy kura87
ale janie kombinuje. i nie gdybam. po prostu zastanawiam sie, bo sie wkreciłam. on chyba nie skoro nie pisze. tyle.

Gość jajko czy kura87
ale nadal nie wiem czy sie [pierwsza odezwac. nie jestem natretem ani w desperacji.

Pisałem, że nie każdy jest taki sam. Poczytaj tu wypociny ludzi, którzy panicznie boją się okazać jakiekolwiek uczucia facetowi. Zaproszenie kogoś na kawę nie jest zobowiązujące, a może sprawić, że poznasz kogoś kto zmieni Twoje życie, no chyba, że chcesz trzymać się społecznych konwenansów mówiących, że to zawsze facet ma zrobić ten 1 ruch. To Twoja decyzja.

Gość jajko czy kura87
tzn nie byłoby to dla mnie problemem, ale biorac pod ywage to ze to ja sama z siebie dałam mu swojego maila, nr komunikatora (jeszcze tylko komorki mu nie dałam :P ) to gdybym zaproponowała spotkanie to... to poczułabym się delikatnie mowiac głupio.

Gość jajko czy kura87
to sie nie odezwe juz i tyla :P no bo to nie mozna tak jasniej? kurde skoro nie jest zainteresowany to niech nie zagaduje. skoro jest zainteresowany to niech mowi. ludzie, wy jestescie mega skomplikowani.

kobiety karmicie sie takimi ekscesami smutasami tesknieniem :) facec nie powie ci prosto z mostu ze cie nie chce bo i nie lubimy wprost mowit tego czego kobiety nie chca słyszec a tez zawsze jest okazja na seks ;)

Gość aaaaaaaaaaaaah
to teraz ja : kilka dni temu poznalam faceta,cholernie zaiskrzylo .. wziął moj numer ... na drugi dzien pisalismy... i od dwóch dni cisza :O nagle przestalo mu zalezec?

Gość aaaaaaaaaaaaah
no tak ale to on sam zabiegał.. wymienilismy kilka smsów,nie mogl na ich podstaiwe stiwerdzic,ze jestem nudna czy coś. :D normalnie od dwóch dni cisza...a to jemu tak zależało .

Gość aaaaaaaaaaaaah
no nic nie napiszę,to nie w moim stylu. ale to wychodzi na to,ze z nim coś jest nie tak.