Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko czy kura87

Nie rozumiem męskiej psychiki. Jak Wy kurde działacie???

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaah
czyli sugerujesz,ze chodzilo mu o seks?? nie, na pewno nie :O poznalismy się i na drugi dzien sie odezwał, z tego co sie zorientowalam nie jest takim typem!

Gość aaaaaaaaaaaaah
ale skąd ten brak nagły ? był zianteresowany i nagle bum odwidzialo mu sie??? poznalam go w barze.. nie dwa dni troche więcej .. ! :) ]

2 dni intensywnego kontaktu i nagle kolejne dwa dni bez odzewu i znaku zycia? ;) moze wpadł pod pociag :D albo nie ma czasu :D a moze telefon mu sie zepsuł albo kasy nie ma :D ach te kobiety lubia ten dramatyzm :D

Gość aaaaaaaaaaaaah
jaki dramatyzm.. ja chce tylko zrozumiec . nie dwa dni ,czytaj uważniej :D poznalam go jednego dnia,iskrzyło niemiłosiernie.. poprosil mnie o numer.. tego samego dnia napisal ... i nastepnego... popisalismy.. i od 3 dni cisza : )

Gość aaaaaaaaaaaaah
nie,mamy wspolnego znajomego ... i moze to banalne ale ON TAKI NIE JEST :D mial moze jedną dziewczynę i nawet nie wiem ...calkiem mozliwe,ze jest prawikiem .

aha i zaiskrzyło ? hmmm widocznie tylko ty tam myslisz bo i niby facet i kobieta roznia sie mysleniem ale pragniemy tego samego wiec jesli ty po tylu dniach chcesz kontaktu a on nie to nie jest zainteresowany

Gość p. anna karenina ;
ale wy baby durne jesteście :D nie zależy mu - nie zabiega o Ciebie, nie pisze, nie dzwoni, nie dąży do spotkania. zależy mu - będzie latał za Tobą z wywieszonym jęzorem :D

Gość aaaaaaaaaaaaah
wlasnie tego nie wiem CZY ON NIE CHCE!! gdy sie poznalismy on caly czas sie na mnie patrzyl..cały czas . to chyba,chcial miec kontakt skoro zagadal o numer itd??? Cały czas mnie słuchał,chcial zebym jak najwiecej o sobie powiedziała .. nie wiem mam wrazenie ,ze Ty na sile chce mi udowodnic,ze jestem jakas tam beznadziejna a on chcial tylko seksu... to związkow w ogole nie powinno byc bo kazdy chce tylko seksu.

dziewczyno nie wmawiam ci ze jestes beznadziejna tylko chce ci pokazac prawde ze ten facet nie jest toba zainteresowany... dobrze wział numer na drugi dzien napisał ale czemu przez kolejne 3 dni nic nie piesze???? bo on nie ma takiej potrzeby wiec nie jest toba zainteresowany

Gość p. anna karenina ;
nikt nie mówi, że jesteś beznadziejna. widocznie czar prysł ;) i co to ma do rzeczy, że się gapił? jak ja swojemu chłopakowi wpadłam w oko to pisał do mnie, dzwonił, na spacery chodziliśmy, niby przypadkiem jechał tym samym autobusem co ja :D. a nie tylko kontakt internetowy. jak się komuś spodobasz to nie będzie milczał 3 dni. wierz mi :P

Gość aaaaaaaaaaaaah
dwa dni :) ale no jaki czar prysł ?? co nagle sobie zdał sprawe '' nie jednak mi sie nie podoba'' ?????

Gość p. anna karenina ;
dokładnie :D a ty myślisz, że już true love forever? :D

zadnego czaru nie było to zwykła zagrywka faceta ktory chce zaimponowac kobiecie by ta mu uległa... i juz prawe to zrobiłas..... okresowe napiecie seksualne mineło to i nie ma facet checi by pisac proste

Gość p. anna karenina ;
ale czasem tak jest, że poznajesz kogoś np na imprezie, gada wam się fajnie ale nic więcej nie chcecie :P może wytrzeźwiał dobrze :D

Gość aaaaaaaaaaaaah
hahahaha :D nie byliśmy pijani to raz :D dwa na drugi dzien do mnie pisał :D

Gość bebe. be
widocznie nie moze teraz pisac:D zajety jest zdecydowanie inna wiecej mu 'o sobie powiedziała'... przedstawila sie w calej okazalosci... czyli nie czekaj, gdyz moze byc wlasnie na waznej prezentacji/pokazie :D

Gość aaaaaaaaaaaaah
nie poczekajcie , to jest raczej nieśmiały chłopak... nie jakis casanova :D

Gość P. anna karenina ;
Po co się tak wkrecasz?

Gość jak tak czytam te wpisy
faceta z kulturka,to zaczynam rozumiec tego faceta o ktorym mysle. sytuacja juz bardziej zaawansowana byla u mnie,ty tak piszesz jakbys byl tym facetem co tak postepowal ze mna..pewnie wiesz co piszesz,tylko o ruchanie ci chodzilo,co?przyznaj sie kolego

Gość bebe. be
a kto tu cierpi? rozmawiamy i swietnie sie bawimy :D