Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko czy kura87

Nie rozumiem męskiej psychiki. Jak Wy kurde działacie???

Polecane posty

Gość bebe. be
sorry, ale zadnych posuniec tu jeszcze nie bylo;)

Gość aaaaaaaaaaaaah
żadna sierotka... nic nikomu nie mowilam :)

Gość bebe. be
jasne... i mnie o to samo :)

Gość jak tak czytam te wpisy
w sumie prawde piszesz,z meskiego punktu widzenia,a prawda boli..jak kobieta chce faceta czy ma ochote miec z nim kontakt to ja boli odrzucenie faceta...wynika z tego co piszesz ,ze faceci tylko bajeruja dla korzysci czyli seksu..ale po co to robia?po co graja na uczuciach kobiet?nie lepiej wprost?mam na ciebie ochote,ale nic wiecej..czemu nikt mi tego nie powie wprost a nie sciemnia ,bajki opowiada,a w sumie to pewnie kogos ma ,a ja mam byc tylko odskocznia raz na miesiac np,jak mu sie przypomni o mnie?to po co w ogole mu jestem potrzebna? To moze mi poradz facecie z kulturka.. ja spotkalam faceta,odzywa sie tylko raz na miesiac ,jak ja proponowalam to on ciezko zapracowany i nie ma czasu..jak on ma czas to ja musze miec czas a spotykalismy sie tylko u mnie i dla seksu..chyba mu sie podobam ,bo by mnie nie bzykal ,jakbym nie byla w jego typie,chpciaz ma uwagi,ze fryzure inna mam zrobic,ze glosikiem milutkim jak dziecko nie gadac.. a ostatnio poznal moja kolezanke u mnie,byla przypadkiem i ja troche przy alkoholu jaj sobie robilam,ze kolezanka szuka faceta do seksu..a to byla sciema.. a on mi po paru dniach napisal,czy bym kiedys trojkata nie chciala sprobowac..to bylam w szoku,bo ja sie w nim zakochalam przeciez,a on tak mi wyjezdza.. wiec mu odpisalam,czy lubi trojkaty,napisal,ze lubi a ja mu moge podeslac foty kolezanki ,ktora by mogl bzykac,mojej... To o czym to swiadczy? Ze mu sie znudzilam? ze mnie traktuje jak kumpele do bzykania i zabawy albo wysnul zle wnioski,ze ja lubie trojkaty? przeciez ja przezylam szok ,nie wiem co mysli lub co kieruje facetem,jak pisze takie cos dziewczynie,ktorej wie,ze nie jest obojetny i sie podoba? poradz mi..bo ja tez nie rozumiem meskiej psychiki

facet z kulturka poradz mi ,innych tez prosze

smutny los kobiet ktorym zalezy.. do dupy ten swiat..faceci chca tylko bzykac a kobiety chca uczuc...

po pierwsze bajerujemy krecimy manipulujemy bo wy to lubicie taka prawda karmicie sie tymi smutami lamentami mysleniem wkrecacie sie bardziej i wtedy mozemy czyli my faceci miec was do czego chcemy.... a gdybysmy tak wprost mowili czesc moze bzykniemy sie to watpie by kobiety sie na takie cos zgadzały ;) co do twojej sytuacji to niestety nic do ciebie nie czuje a tylko pociag fizyczny wtedy kiedy facet musi za przeproszeniem spuscic z bata... wykorzystuje cie dla swoich potrzeb seksualnych i tyle .... przykro mi..... kto kocha ten szanuje i dba a tutaj dodatkowo che sie zabawic w trójkacik czyli facet che urozmaicic swoje przygody seksualne

Gość bebe. be
:) nie

e tam i tak mi nikt pewnie nic nie poradzi ..autorce tematu wspolczuje ,jak rowniez sobie..a zeby was tez to dosiegnelo faceci sciemniacze..jak odtrzucacie kobiety albo sobie jaja robicie z uczuc ,bo chcecie tylko pozbzykac,to niech ta krzywda ktora robicie kobietom,wroci do was w dwojnasob..zebyscie nigdy nie doznali szczescia w milosci i zebyscie tez tak podle zostali potraktowani przez kobiety,w ktorytch sie zakochacie nieszczesliwie,jak wy potraktowaliscie te ,ktore zakochaly sie nieszczesliwie w was!Amen.

a co maja powiedziec faceci ktorzy lataja za kobietami na kazde zawołanie? tzn meskie przyjaciołki? i dlaczego nie moga zdobyc kobiety? bo nie umieja kombinowac i nie dawaja kobiecie tej niepewnosci smutku cierpienia ktore tak pragniecie i ktore napedzaja was do kochania

Gość aaaaaaaaaaaaah
pierdolicie.

Gość aaaaaaaaaaaaah
''mój'' się przed chwilą odezwał - i co dalej będzie Ci wmawiać,ze ma mnie w doopie ? :D

dzieki facecie za odpowiedz...nawet na to nie liczylam,ja juz na nic nie licze w ogole i w zyciu a ze strony facetow to juz w ogole.. cale zycie mialam duze powodzenie,bylam fajna urodziwa kobieta..faceci chcieli tylko pobzykac i kazdy mnie sciemnial,bo wiedzial to ,co piszesz,ze jak powie wprost ,chce cie tylko na raz czy 2 ,to mu sie nie oddam przeciez..a jak naiwna uwierzy w bajer to ja przeleci. Ja nigdy nie klamalam ,mierzylam innych swoja miara,myslalam,ze ktos jest szczery bo ja taka bylam. Bylam glupia i naiwna jak teraz widze,ale jestem taka dalej ;atwowierna i uczciwa.Chyba nie zaufam juz nikomu,bo ile razy nie zaufam/lam,zawsze zostalam oszukana .Chyba zawsze bede juz sama. A ten moj niby to facet masz racjer..tylko zabawic sie chce,czy chcial ..i pewnie kogos ma,bo jakby mu zalezalo nawet na seksie bardziej to spotykal by sie czesciej,przeciez 30 letni facet musi c hyba c zesc iej niz 1 raz na miesiac? A jak mu wyznalam na portalu uczucia i buzki zaczelam slac przez neta,to po 2 dniac h skasowal profil... pewnie tez mial dosc tyc h moi ch slodzikow i caluskow w jego strone i pewnie nowy profil zalozyl,ale juz pod innym nickiem,zebym mu dupy nie zawracala.. tO SIE JUZ NIE ODEZWALAM .choc mam tel,to mi po miesiacu napisal,czy ja go juz zapomnialam,bo on mnie nie... do dupy z ta miloscia.. Jak czlowiek uczciwy to jak nawet ladny ,to ma pecha i na dupkow trafia.Faceci dobrzy tez zle trafiaja.

Gość aaaaaaaaaaaaah
niee od drugiej 30 :D moj drogi ,troche po 2.. i nie najebany... ale widze,ze cokolwiek nie napiszę ty bedziesz mi wmawial co innego :D

przykro mi zle trafiłas ale powiem ci wiele kobiet ma taki problem co ciekawe same mimowolnie darzą do takich znajomsci układów bo tym zyja to smutne ale prawdziwe... popełniłas bład wyznajac mu miłosc i teraz ma cie w garci wykorzystuje do swych zachcianek .... a teraz pomysl 30 letni samotny facet ktory nie ma problemow z kobietami? to az razi w oczy .... czysty stary wyjadacz :) wiem ze ta miłosc cie zaboli ale ona nie jest zdrowa w tym układzie

masz racje ,faceci przyjaciolki tez nie maja szans u kobiet albo ci co nie trzymaja kobiet w niepewnosci... to chore wszystko,tak jakby kochamy cos co jest nieosiagalne ,nawet jak nas rani ten ktos czy odrzuca,a jak cos mozna miec ,to ma sie na to zlew i to juz nas nie kreci... czyli trzeba byc niedostepnym,nieosiagalnym,tajemniczym,nie odkrywac sie i pewnie jeszcze olewac kogos,to wtedy bedzie za toba latal.. Do dupy to jest.Ja tak nie chce i mam juz dosc DOSSSSSCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!! SERDECZNIE DOSC !!!!!!!! TO JUZ WOLE BYC SAMA,chyba ze trafi sie ktos normalny taki szczery jak ja i zaiskrzy obustronnie i szczerze bez zadnych jazd i kombinacji alpejskich damsko-meskich...ale nie wierze w to juz szczerze mowiac...

Gość aaaaaaaaaaaaah
nie mogl odezwać się predzej bo on w przeciwienstwie do niektorych uzytkownikow kafe pracuje.

Gość aaaaaaaaaaaaah
tak zachcianki na igraszki :D i dlatego napisał ''cześć co u ciebie,pomyślałem,że mozemy pójść na tenisa tak jak wstępnie ustalalismy :) ''

Gość aaaaaaaaaaaaah
ile w Tobie takieej...hmm..zazdrosci? złości? rozgoryczenia?