Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko czy kura87

Nie rozumiem męskiej psychiki. Jak Wy kurde działacie???

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaah
rozumiem,dziękuję Ci za to..ale dlaczego upierasz sie tak przy swoim? ja nie mowie,ze masz mnie pocieszać..ale pewnie jest jeszcze mnostwo innych mozliwosci czemu robi tak a nie inaczej

Gość bebe. be
na tenisa! - chyba na... sorry, ale o tej porze cos mi sie skojarzylo :O.. tez gra - 'gra slow'?

jest mnostwo możliwości ...dziewczyno wiem ze odpierasz ta najlogiczniejsza możliwość bo tak juz mamy w głowie ze to co złe to umysł odrzuca ale mowienie jak wy to kobiety gadanie a moze jest inaczej jest błedne :)

Gość jak tak czytam te wpisy
masz racje facecie...ale mysle ze z jego strony to przeciez nie milosc..a glupia bylam wiem,po co mu wyznawalam uczucia?bo jestem skonczona IDIOTKĄ!skonczona idiotką! ITYLE... mam go juz dosc.. nie rozumiiem tylko,co miales na mysli piszac ,ze to az razi w oczy? a tak w ogole moze doradz mi jesli mozesz,co bys zrobil na moim miejscu teraz? on mi po tym wyznaniu ,ze chcialby trojkata z kolezanka,napisal jeszcze 2 smsy,ze mam mu dac znac,jakbym byla na to chetna i swyslala zdjecia kolezanki i sie dopytywal czy lubie trojkaty,bo on bardzo i co ja na to... ja juz nic nie odpisalam,prawie miesiac,wiec statystyka mowi,ze wkrotce powinien sie odezwac.. czy bedac na moim miejscu chcialbys sie jeszcze z nim spotkac? albo jesli napisze,odpisalbys mu w ogole? ja mysle,ze on glupi nie jest,zajarzyl,ze jak mu nie odpisuje,to na tego trojkata ochoty nie mam.. chyba powinnam dac sobie spokoj,prawda? boli mnie to caly czas,wiec mysle,czy moze mu tego nie wygarnac ze mnie zranil i ma mi dupy juz nie zawracac?co ty na to?

razi po oczach mam na mysli ze wolny jak mowisz inteligentny facet ktory nie ma problemow z kobietami czemu nie ma kobiety : ) czemu nie jest w zwiazku a temu bo mu pasuje "darmowe dupczonko" oj za duzo mu pozwoliłas..... co do trójkata to powiedz ze pragniesz ten rodziny ty mąż i dziecko ;) tak powinnas dac sobie z nim spokoj i wiem ze to bedzie ciezkie ale jesli chcesz byc szczesliwa to znasz wyjscie .... czy wygarnac mu hmmm i tak facet sie obroni mowiac ze wczesniej jakos ci to nie przeszkadzało wiec to kiepski pomysł dodatkowo uzna cie za wariatke... ale co wazne bedzie ci lzej na duchu..?

Gość aaaaaaaaaaaaah
czy najlogiczniejszą? nie ja przyjmuje do wiadomosci,ze moze jednak mu sie moglo odwidziec czy cos..ale po tym jak sie zachowywal..a nie jest raczej jakims figo fago..

Gość aaaaaaaaaaaaah
ale on sie bedzie meczyl?? tym,ze nie moze zamoczyć czy jak???? a co na pierwszej randce - no w porywach do 3 popuscic szpare zeby mial mine za szmate??????? Nie naleze do takich .

Gość aaaaaaaaaaaaah
juz rozumieem. . ja źle zajarzyłam na początku :)

Gość aaaaaaaaaaaaah
Nie jestem negatywnie nastawiona,tylko wmawiałeś mi na początku.. a moze on faktycznie nie mógł?moze był zajęty...albo nie miał nic na koncie bo jest np przed wypłatą? :D

mas z racje,nie nie bede mu tego wygarniac,przeciez to nie jego wina,ze ja sie w nim zauroczylam albo ze mnie wzielo i wciagnelo,albo ze mnie inteligentnie podszedl a ja dalam sie w to wciagnac albo ze poprostu tak wyszlo.. Nie moge sie ponizac jeszcze bardziej.. on glupi nie jest,milczenie to tez odpowiedz z mojej strony,zreszta ja nawet nie wiem czy on sie jeszcze odezwie,skoro sie nie podniecilam na jego haslo o trojkacie..a poniewaz wie,ze nie jest mi obojetny to tym gorzej to o nim swiadczy,ze jest brzydko mowiac swinia bezemocjonalna i ma w dupie tak naprawde moje uczucia,bo w momencie proponowania mi trojkata podeptal moje uczucia... Najlepiej jakby sie nie odezwal,bedzie po sprawie.Ja sie nie odezwe. a jakby on sie odezwal to zobacze czy odbiore.Ja tak mam,ze przestaje odbierac telefon i odpisywac,jak sytuacja mnie przerasta w jakims sensie i kontakt sie konczy. dziekuje ci za rade facecie.,nie spodziewalam sie,ze ktos mi tu doradzi...

fizol ma wypłate do 10 kazdego miesiaca chyba ze jest rencista lub emerytem to inne dni po intensywnych rozmowach 1 dzien wolnego moze byc ale juz na drugi dzien powinien sie odezwac a i w weekendy przewaznie sie odzywamy bo mamy czas na rozrywke

ja tez mam taka nadzieje,ale jesli facet ma zle intencje(moze nie zna sie na ludziach ,bo uwierzyl w to co uslyszal albo mial omamy bo wypil pare piw?)to chyba nie jest dobrym facetem ... albo musi spotkac kobiete,ktora te uklady kreca,to wtedy bedzie ok... ja sie jescze do ciebie odezwe...jak cos sie wydarzy,chociaz nie wiem czy tu bedziesz gdziesz ale mam nadzieje...na tym temacie chociaz...bo milo mi sie z toba rozmawia..

dobrej nocy rowniez i byc moze ,mam nadzieje do milego chociazby ..ponownego pisania... Pozdrawiam cie serdecznie.

Gość jajko czy kura
To się trochę rozkręciło. Nie bez powodu się mówi, że trzeba się przespać z czymś, żeby lepiej zrozumieć istotę rzeczy. Doszłam oczywiście do wniosku, że się nie odezwę. I jeśli on (mimo wszystko sądzę, że jest fajnym, ciekawym człowiekiem) jest jednym z takich co 'grają' to życzę mu dziewczyny wielkości Shreka. Nudnej jak flaki z olejem.