Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toniejestnormalnee

Mój syn nie ma kolegów...

Polecane posty

Gość gość
Tiaaa typowe gadanie. Jeśli twój syn spędza dużo czasu przy komputerze to chyba raczej jest to jego zainteresowaniem i chce w przyszłości robić coś z informatyką związanym?! czyż nie? Powiedz mu, żeby zajął się nauką np. jakiś języków programowania, sferą IT itd. Branża się bardzo rozwija z roku na rok. Nawet w wieku 16 lat można zarobić na tym całkiem konkretne pieniądze i wiem to z własnego doświadczenia ponieważ w wieku już 15 lat robiłem z kolegą serwery do pewnej gry i wciągu 2 lat tak rozwinąłem biznes, że byłem w stanie zarabiać na tym duży szmal. (w niektórych miesiącach zdarzało się, że wyciągałem z tego więcej pieniędzy w 2 tygodnie niż moi rodzice w miesiąc) Ja sam spędzałem codziennie 2 godziny na robieniu czegoś pożytecznego na komputerze (głównie programowanie) i tak właśnie w tym roku wybieram się na studia Wrocławskie za software developera a po 2 bądź 3 roku najpewniej je rzucę bo mam już kilka interesujących ofert za programistę. Podsumowując twój syn jest na dobrej drodze, żeby coś w tym kierunku działać tylko to ty musisz go naprowadzić. Ja sam zacząłem wychodzić ze znajomymi dopiero w wieku 20 lat (teraz/2018) i naprawdę to wcale nie jest tak, że jak ktoś nie wychodzi do ludzi to w życiu dorosłym nie da sobie rady. Pozdrawiam i powodzenia z synem.

Gość gość

cóż chciałbym pomóc ale jedyny sposób to nie opłacać internetu niech sobie sam zarobi, może znajdzie inne zainteresowania

niż zabójce czasu komputer

Gość gość

w dobie dzisiejszej elektroniki trudne to jest, może spróbuj wyrwać go na jakiś spacer z pieskiem może przygadasz mu dziewczę kto wie 😛

Gość gość

są cioty albo koledzy miałem kolege co wyciągałem go z domu a on mówił że jest tylko 6 stopni jest dzisiaj prawiczkiem lat 30 tak wybrał, tego nie zmienisz są ludzie którzy po porostu wszystkiego sie boją, matki, ciemnośc,i burzy własnego cienia