Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyka17

Nie odzywa po spotkaniu...

Polecane posty

Gość nyka17

Pisał do mnie pewnien chłopak na fb, że śliczna jestem,żebyśmy się spotkali i wgl.. No i wyszło,że po 2 dniach pisania się spotkaliśmy, przyjechał do mnie i poszliśmy na spacer. Trwało to może z pół godziny, a że już było późno, to nie zapraszałam go do środka, bo wszyscy spali. Od tego czasu zaczepił mnie tylko na fb i nic się nie odzywa, a normalnie zaraz by napisał... Czy coś nie tak zrobiłam? Gadało nam się myśle fajnie, a że nie liże się z chłopakami na pierwszej randce, ani nic to chyba nie jest wada... Mam do niego napisać ?

Gość nyka17
Chłopacy nie lubią jak się im narzuca... Co robić? :(

Gość nyka17
Powinien napisać, czuję się teraz niezręcznie po tym spotkaniu... Teraz siedzi na fb i nie pisze, chodź na dostępnym jestem...

Gość ptasiek nastroszony
tak to bywa poprostu wytrzezwial

Gość nyka17
Samochodem przyjechał, więc raczej trzeźwy był ;]

Gość poranny kac
"Chłopacy nie lubią jak się im narzuca" kto Ci wciska taki kit?

Gość nyka17
To co mam napisać?

Gość ptasiek nastroszony
wytrzezwial z upojenia Twym urokiem po blizszym spotkaniu z Tobą

Gość poranny kac
zaproś go na następne spotkanie po prostu

Gość nyka17
Na zdjęciach wyglądam tak samo jak na rl, więc raczej nie ;] Ok, dzięki ;))

Gość nyka17
...

Gość tak ja mam
miałam identycznie tyle że zaczęłam pisać z chłopakiem na nk (znaczy sie on zaczął) po 2 dniach się spotkaliśmy bo bardzo nalegał. Na spotkaniu on więcej mówił. Ja że jestem nieśmiała to mało. Pisało nam się super ze soba. Ale po spotkaniu on napisał do mnie tylko czy jestem już w domu. I na tym się skonczyło!! Potem już się nie odzywał, za tydz spotkałam go na dyskotece to zatańczył ze mną kilka piosenek ale nic do mnie nie gadał. I po dyskotece tez się nie odzywał! Ja mu za jakis czas napisałam życzenia na dzień chłopaka bo niedługo jakoś był, on tylko podziękował i się skończyło. Więcej się nie odezwał. Teraz nawet jak mnie widz na dyskotece to ani me ani be nie powie udaje że mnie nie zna. Choć kiedyś zauważyłam że się na mnie gapi. Teraz znalazł sobie dziewczynę a jak go widze to mi smutno czasem o nim myśle. Więc ten twój być może też sobie odpuścił. Uznał ze to jednak nie ty jestes jego miłością.

moze nie spodobało mu sie cos podczas rozmowy na zywo... faceci tak maja :/ moze powiedziałas cos nie tak?? na razie nic nie rób, poczekaj an rozwoj wypadków...

Gość nyka17
Odzywaliśmy się po tyle samo. Nie było tak,że jeden nawijał,a drugi słuchał, po równo.. Nie wiem... Może się speszył, bo chciał wejść, a ja mu powiedziałam,żeby już jechał.. Mamy też wspólnych znajomych, tzn moja dobra kumpela, a on za nią szczególnie nie przepada.. ale taki głupi powód?

Gość poranny kac
ja myślę że prędzej stosuje jakieś głupie techniki podrywu typu nie odzywaj się 2 tygodnie po spotkaniu itp.

Gość nyka17
Możliwe, że coś nie tak powiedziałam, czasem jestem zbyt bezpośrednia.. ;/ może ja nie zwróciłam na to uwagi, a on za to bardzo.. ;//

powod to ten ze nie spodobałas mu sie na tyle by było cos wiecej i tak jest ze facet automatycznie unika kontaktu .... nie gdybaj nie wymyslaj po prostu nie jest zainteresowany.... nie ten to inny dziewczyno pełno facetow jest

Gość poranny kac
dlatego mówię żeby zaproponowała spotkanie jak odmówi to będzie miała pewność że nie jest zainteresowany a tak nie ma co gdybać

Gość nyka17
Spróbuję napisać..

Gość nyka17
Nie widzi, bo nie daję mu żadnych wskazówek. Spotkaliśmy się, bo on chciał, sama pierwsza też nigdy do niego nie napisałam, nie pisze mu żadnych buziaków, chodź on mi ich już dość napisał.

Gość nyka17
Cały czas się tak zachowywałam, a walczył. A po spotkaniu? Nic.

Gość nyka17
...

Gość EdytaaaxD
napisz , napisz . nie masz czego stracic ; ))) a jak nie , to nie przejmuj się , dużo takich dupkow na tym świecie niestety ..

Gość nyka17
Pewnie nie jestem w jego typie ;) Ale napiszę, zobaczę ;]