Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herrada5333

gruba dziewczyna moze byc boginia sexu?

Polecane posty

Gość z zycia wziete
Mialam taki przypadek osobiscie - bylam bardzo przy kosci ( czytaj tluszczu) wazylam 95 kg przy 170 cm wzrostu i poznalam niesamowicie przystojnego i fajnego faceta. Zostalismy para. On potem wyjechal do pracy na drugi koniec kraju na 6 miesiecy. Mialam kompleksy, bo facet przytojny, a ja klucha :). Zawzielam sie - schudlam 32 kg w tym czasie, gdy go nie bylo. Jak wrocil i mnie zobaczyl nic nie powiedzial, zjedlismy razem kolacje, odwiozl mnie do domu ityle go widzialam. Zadzwonil po tygodniu z wyrzutami co ja ze soba zrobilam. W kazdym razie po jakims czasie spodkalam go w sklepie, byl z nowa laska, tez na oko 100 kg.

Gość qwqwrqwr
właśnie chuda prędzej pomarszczona, ale tłuste nie są pomarssczone wlasnie :D:D

Rewolwerku U siebie nie toleruję nadwagi - biegam na siłownię 3-4 x w tygodniu. Jeśli duża pani czuje się świetnie w swoim ciele, to tylko in plus - dla niej. Tu, gdzie mieszkam, chude panny są rzadkością. Prym wiodą panie o rubensowskich kształtach. Piękne, roześmiane, wesołe i mające powodzenie. Są zadbane, pachnące, eleganckie - niezależnie od wieku. To, czy kobieta jest sexi, nie jest uzależnione od szczupłej sylwetki. Sex appeal ma się lub nie. To powab, czar, ponętność, pokusa. Nie każdy chudzielec dostał to od Matki Natury. I nie każdy grubas musi być oblechem.

Gość kjnuigby
Damascenka, w końcu jakiś mądry wpis :P

Gość Kokoszanel peel
Gdzie te Rubensowskie Panny nie są rzadkością? Gdzie mieszkasz?

Gość gość
Tak marzę o takiej ,a jak poznam to zostanie moją żoną