Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marilenka

Dlaczego niscy czepiają się wysokich a nie odwrotnie?

Polecane posty

Gość blackrosssee
Nie zrozumiałam aluzji podszywa w ostatnim poście, ale cóż...małe ciałko, mały rozumek.

Gość kierowca tira
przeważnie niskie kobiety to są płytkie,a cipki mają typu klapicha,ale są szerokie w zadnicy i tylko chlapie jak ją sie posuwa,

Skoro twierdzicie, że wysocy to taki ideał człowieka to czemu autorka najeżdża na niskie osoby ?

żebyście byli tak zachłanni na rozum jak na wzrost

Gość dlaczego się kurduple czepiaja
a właśnie dlatego, że są aseksualnymi pigmejami :-) nie posiadają jednego z najważniejszego atrybutu.Nie są reprezentacyjni, wyglądają jak dziecina,zero kobiecości (lub męskości) i są tym faktem przydeptani. W sumie szkoda mi kurdupli. Co oni winni. A ich zachowanie to "krzyk Munka". Wołanie o pomoc.

Gość lknlij
jakiegokolwiek bym afceta nie miala to po prostu byl zachwycony tym ze jestem drobna, filigranowa, mma ladne nogi i wcale nie kaczowate jak to debilna autorka napisaal. kazdy ma oproporcjonalne nogi dos wego ciala i niskie osoby tez moga miec je dlugie tak samo jak i wysokie moga miec kacze nogi

A KIEROWCA TIRA to idiota z małym kuta sem 11 cm :)

Gość dlaczego się kurduple czepiaja
* z najważniejszych atrybutów.

takjak jednym podobają sie blondynki,drugim brunetki, tak samo jednym niskie drugim wysokie

Każdy ma inny gust jeden woli wysoką a drugi niską ja mam 164 i mój wysoki facet który ma 190 lubi niskie ! I co z tego jeden woli blondynkę drugi brunetkę a takie tematy piszą tylko niedowartościowane brzydkie zazdrośnice... nie ważne czy niska czy wysoka wazna jest miła aparycja i coś w głowie...

Gość mmLena07
Bzdura. Ja jestem niska i nie czepiam się wysokich, mam to gdzieś... Czepiaja się czyjegoś wyglądu tylko ludzie o wąskich horyzontach myślowych, a nimi nie warto się przejmować :).

Gość Decoy autorka
nie najeżdza na was. Ona tłumaczy wasze śmieszne zachowanie i pobudki kierujące nim. To tak samo jakby kobieta która jest łysa albo łysiejąca atakowała inną kobietę z pięknymi gęstymi włosami. No przecież wiadomo, która ma atut i która jest atrakcyjna. Tak samo jest ze wzrostem.Zresztą ty dobrze sama o tym wiesz, no ale musisz się jakoś bronić bidulko, aby móc spokojnie zasnąć :) mimo wszystko 🌼 dla ciebie na pocieszenie:)

często przeciwieństwa się przyciągają , wiele wyższych mimo wzrostu tym niższym do pięt nie dorasta :P

Gość KONUSOM mowimy
NIE!!!!!!!!!

Gość hihihihiihh
po hormon wzrostu do apteki marsz :--D

Ja się nie bronie bo mam wysoką samoocenę i nigdy nie obchodziło mnie kto ile ma wzrostu. Tylko śmieszne jest to, że jak autorka tematu się tym przejmuje skoro jest taka pewna siebie, po co żali sie na forum ? Uważam, że wzrost nie ma znaczenia. Kogo wolisz ładną i niską czy brzydka i wysoką albo na odwrót chyba logiczne jest to że każdy wybrał by tą ładną i mądrą nie ważne jakiego by była wzrostu ! Ważne jest mieć coś w głowie a nie toczyć głupią dyskusje na temat wzrostu gdzie większość ludzi nawet na to nie zwraca uwagi.

Feger ma racje bo widząc co tutaj piszą wysocy poziomem inteligencji są niscy bo nikt z niskich w tym temacie chyba nie skrytykował ani nie wyzwał nikogo od np żyrafy itp a wysocy jak najbardziej konusy i tak dalej brawa za inteligencje ... I teraz pytanie kto tu kogo wyzywa ?

Gość co za głupia dyskusja
Kylie Minogue ma 150 i ma piękne, długie nogi, Katie Holmes ma grubo ponad 170 a wygląda właśnie jak karakan z kaczymi nogami. Wszytko to kwestia proporcji. Kobieta zwalista potrafi być przy 160 i przy 180.

dokładnie tak samo wysokie i niskie potrafią dobrze i źle się prezentować

Gość mmLena07
Zawsze i w grupie wysokich i niskich, po prostu wśród różnych ludzi znajdą się takie pustaki, które najeżdżają na wygląd innych. Po co się przejmować tymi opiniami? Jaki to ma sens? Jesteś niska, to masz być nieszczęśliwa i pełna kompleksów, bo jesteś właśnie taka? Jesteś wysoka, to nie będziesz się czuć wartościowa z powodu czyjejś tam opinii? :D Litości. Już sensowniej byłoby się czepiać czegoś, na co ma się wpływ. Dla mnie tacy czepiający się ludzie, nie ważne czy niscy, czy wysocy, to zwykłe pustaki, które nie mają żadnych zainteresowań po za wyglądem, żadnej pasji w życiu. Wygląd to jest ich jedyny atrybut. Tak czy inaczej nadejdzie starość i jeśli teraz nie macie nic poza wyglądem, to czeka was pustka i poczucie nieszczęścia do końca życia. Pustaki.

Gość Fabia_
Niewyrostki zawsze będzą patrzeć krzywo na ludzi wysokich. Ludzie są z natury zazdrośni.Zwłaszcza, że niski wrost potrafi mocno dokuczyć. Niestety jedynym ratunkiem aby jakoś wyjść z tej nieciekawej sytuacji są dla was szczudła :-D No a jak je zdejmiecie to znowu jesteście karliczki. No ale cóż natura nie jest sprawiedliwa.

w jaki to sposób niski wzrost potrafi dokuczyć?

ale się przykładów posypało.... odpowiedź mówi sama za siebie :D

Gość Do wszystkich krasnali
Krasnale! Weździe was kompleks na klatę. Wasze szczekanie tutaj nic nie da. I wysocy i wy dobrze wiemy kto tu rządzi. I kto jest atrakcyjny a kto niestety nie. Czas pogodzić się z prawdą, a nie strzelać argumentami bez pokrycia. Dziękujcie Bogu za obcasy.

Idę sobie bo nie moge czytać wypowiedzi takich zjebów jak Fabia_.

To dlaczego mój facet który ma 190 wybrał mnie krasnala ? Skoro wysocy są tacy atrakcyjni ; ) hahhahahahahhah

dowartościowuj się skoro nie masz pewności siebie, jedyny ratunek 🖐️

Gość Bibi27
a ja swoje wiem i to jest dla mnie najważniejsze. A niskim ludziom nie będę ubliżać, bo nie lubię kopać leżącego. Buźka 👄