Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LolaBelle

O jego metamorfozie... Mam jeszcze szansę? Znęcałam się nad nim psychicznie:/:/

Polecane posty

Gość jak mogłaś mu to zrobić???
jak sobie potem radził???

Gość kjljkjkopiop
Może on wcale aż taki fajny nie jest tylko ty tak poleciałaś z urodą i ogólnie hahahahahahahahahaha

Gość bum bumek
No to już wiesz dlaczego się uśmiał, jak go zagadałaś. Dobrze ci tak. Mam osobiście dziką satysfakcję z tego, że zło przegrało. Nawet osobiście mi nie znane zło. Nie pozdrawiam. P.S. Jestem facetem.

dla was nie liczy się, że ktoś żałuje tylko jest już dnem bo popełnił w życiu jakiś błąd???

Gość dobre sobie,,,
zalujesz ? to ty masz wogolme sumienie ? w twoich wypowiedziach nawet emocji nie ma

Gość Dokładnieee
Albo to prowo, albo autorka to podpadlina bez odrobiny sumienia.

Gość bum bumek
Widzisz, gdybyś go od razu przeprosiła, w sensie np. po wakacjach, to byłoby jeszcze do przyjęcia. A ty wyraźnie piszesz, że chciałaś go bo ci się spodobał. Stawiam dolary przeciw orzechom, że gdyby sie fizycznie nie zmienił, to ty nie zmieniłabyś stosunku do niego. To jest instrumentalne i podłe. P.S. Specjalnie piszę "ty" i "ci". Szacunku do ciebie nie mam za grosz. Złamany.

Gość Ja nawet nie mam takiego
złamanego grosza dla tej istoty niezbyt ludzkiej. Nie, nie wybacza się takiego zachowania, bo "popełniłaś błąd". Po co w ogóle ten temat założyłaś? Może będziesz w przyszłości taka jak ta mamusia, której Madzia wypadła, bo kocyk był za śliski?

Gość kjljkjkopiop
Osobiście na jego miejscu, to bym sie bardzo wkurwił, ponieważ laska która kochał okazała sie tak naprawdę niczym, nie dość,że nic sobą nie prezentuje to jeszcze nie ma za grosz honoru i ambicji i skomli jak pies a ja sobie chciałem przez nią np odebrać życie i ogólnie cały ogólniak miałem doła Po za tym popatrz na siebie masz 2 kilka lat i ani chłopka nie masz ani nic,żyjesz przeszłością bo przyszłość nie zapowiada się ciekawie.Gdybyś była poważną kobietą pierdoliła byś jakieś spotkania klasowe FB i inne takie i żyła swoim życiem Masz chyba szczeście że ten koleś nie przesiaduje na takich forach i chyba nie przeczyta twoich żałosnych wypocin

Gość mariner
Zla kobieta jestes ! autorko i mysle ze masz przechlapane! facet swoim smiechem i tak byl wyjatkowo grzeczny pokazal ci gdzie twoje miejsce i ja bym nie liczyl na to ze zechce sie z toba spotkac .Ja w kazdym razie na jego miejscu nie ! Mysle ze dalas mu satysfakcje prosba o spotkanie ale nie ciagnij tego bo mozesz narazic sie na sporo nieprzyjemnosci z jego strony.Takich rzeczy sie nie zapomina i jesli cos mialby w glowie to tylko ODWET :) pamietaj !

Gość miej kobieto godność!
skoro sie nabijałaś z niego to dlaczego teraz robisz wszystko by cię dostrzegł? zero godności....

Gość mialem podobny
przypadek, laska z liceum pieklo mi zrobila po latach chciala sie zesrac na moj widok jestes zalosna tak samo ja ta pinda z mojej klasy ale to juz przeszlosc,na niej wszyscy sie poznali i jest sama. ty zapewne rowniez nie masz nikogo. zalosna kretynka

Przeczytałem...dobro zwyciężyło:) masz za swoje. dla was nie liczy się, że ktoś żałuje tylko jest już dnem bo popełnił w życiu jakiś błąd??? nie nas wkur**ia to, że ty żałujesz jak zobaczyłaś jak się zmienił jak stał się atrakcyjny, jak by nic ze sobą nie zrobił to pewnie byś dalej się z niego śmiała. Masz za swoje.

Przeczytałem...dobro zwyciężyło:) masz za swoje. dla was nie liczy się, że ktoś żałuje tylko jest już dnem bo popełnił w życiu jakiś błąd??? nie nas wkur**ia to, że ty żałujesz jak zobaczyłaś jak się zmienił jak stał się atrakcyjny, jak by nic ze sobą nie zrobił to pewnie byś dalej się z niego śmiała. Masz za swoje.

Gość straszne
powiedz mi czy ty jesteś taką kretynką czy tylko udajesz?. i powiem ci z własnego doświadczenia. bylam otyla strasznie i chlopaki śmiali się ze mne jeden wlasnie w podobny sposob robil jak ty wobec mnie. i po dwoch latach on mnie widzi i szok . i chcial zagadac..a ja nigdy nie zapomnialam tych upokorzeń.. zasmialam sie w twarz. on to będzie pamiętal. nawet nie zdajesz sobie zsprawy jak go ranilas..? nawet nie wiesz co to znaczy być wytykanym..i wiesz mimo twoich nędznych podchodów on nawet nie spojrzy na twojego ryja .zrownalas go z blotem a facey ma ma honor i wybacz albo się zemsci albo zdepta z z gownem. tylko tyle się nalezy nara!

kurcze tak patrzę naprawdę nie mogę tego przeżałować;( zdjęcia jak śpią w trójkę albo on z tym małym na siłowni albo mały w bluzie adidasa i on prawie w takiej samej... ma taką ładną narzeczoną jak pomyślę, że mogłam być na jej miejscu ;(;(;( Boże jak on mi się podoba.... dlaczego okurat on:o

Gość to taka kara dla ciebie
:D

sobrze ci tak :D cierp teraz cierp. Wiesz pośmiać się z kogoś chyba każdy gówniarz się pośmiał ale robić komuś piekło z życia to różnica... weź do niego napisz może zrobi ci jakiegoś wała modlę się o to :]

Dobro zwycięża jak w filmie. Zakończanie oczywiście z happy endem, super można by rzec.

Gość ten chłopak mógł się przesz ci
ebie zabić!!!! idiotka!

Jak to dla kogo. Wszystko według schematu. A Ty byłaś złym charakterem. Przebiegła i podstępna. Tak powinno być za każdym razem.

No właśnie mogło się skończyć jak w galeriankach. Masz dobrą nauczkę. I zapamiętasz to do końca życia. Ale masz szczęście bo wszystko co złe na dobre się obróciło.

Gość ,,,,,,,,,,,,,,
autorko, ale to w ogole nie masz wyrzutow sumienia ??

Gość tak_sobie_myślę 2
Jesteś głupią pindą. teraz nagle przezalować nie mozesz bo zal ci doope sciska, ze on jest mega przystojny i nigdy na ciebie nie spojrzy!! teraz on moze smiac ci sie w twarz,a ty szukaj dla siebie faceta swojego pokroju, on jest dla ciebie z za wysokiej polki :O

Gość mariner
Trzeba pogratulowac autorce prowokacji :) Przeczytalem sobie te dyskusje jeszcze raz i znalazlem tam pare niekonsekswencji autorki ktore dyskwalifikuja ten post jako "true story ":) Ale zajawka bardzo mi sie spodobala :) Ten prowokator jak sadze pojawia sie tu nie raz i szlifuje swoj talent w wymyslaniu calkiem fajnych historyjek naktore mnostwo ludzi sie nabiera :) Gratuluje talentu! :)

Gość ,,,,,,,,,,,,,,
Dziwne, w wypowiedziach autorki w ogole nie ma emocji(a podobno to kobieta) Wydaje sie tu czuc pewnie i nie robia na niej wrazenia ''baty'' ktore zbiera. Albo psychopatie ma. albo prowokacja.