Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukiereczek666

jestem sama w domu

Polecane posty

Gość gapfjurer
Vader wydal tez dobry material-24marca w Stodole

Gość siarkofruit
Oh yes oh yes oh yes ueeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Po co mi Weidera? To zbyt długo trwa, kilka godzin dziennie treningu musi być jakoś zbilansowane tak żeby mi się cały dzień nie położył na samym ładowaniu.

Gość co to moze byc
kolezka jestes? mam pytanie odnosnie silowni :)

Gość rrrr22
koleżka 11 a ten trening co pisałeś to na czym głównie polega jesli można wiedzieć

Ja też żałuję, że Cię przy mnie nie ma, zająłbym się Tobą bardzo czule i skrupulatnie...Wstałabyś jak nowo narodzona :) Przyśnisz mi się :D

Gość Zaslinionaswinia
Cukiereczek poszedl na zrzut

Gość co to moze byc
koleżka schudlam 40 kg i moja skora jest obwisla na brzuchu i piersi w sumie tez. mam 20 lat. wypracuje to cwiczeniami? ile i co powinnam cwiczyc?

Gość usia siusia
Cukiereczku, weź blaszkę i pier***nij się w czaszkę...

@rrrr22 To bardzo prosty trening wytrzymałościowy jednostek specjalnych. Ćwiczenia? Również bardzo proste, np robisz na maxa: -Klasyczne pompki -Przysiady z hantlami -Martwy ciąg z hantlami -Podciąganie nachwytem/podchwytem -Biegi itd, itd. Oczywiście można to sobie łączyć. Kilka godzin dziennie takiego treningu hartuje człowieka dosyć konkretnie.

Gość rrrr22
koleżka a co z tymi brzuszkami chyba mi nie powiesz że walisz 300 w jednej serii?

Gość Kobieta właśnie zaspokojona
A dlaczego miałby tego nie robić? 300 to nie jest aż tak dużo. A piszę to jako kobieta. Jak się już złapie rytm to nawet pieczenie brzucha tak nie przeszkadza.

W sumie w trakcie ćwiczeń nigdy nie boli tak mocno jak wtedy gdy się skończy i mięśnie ostygną.

Gość rrrr22
ta i może jeszcze na skośnej ławce?

Tak, tyle robię. Oczywiście do takiego poziomu dochodzi się długimi miesiącami mozolnej pracy. Trzeba to robić rozsądnie, powoli, stopniowo, zaczynając od śmiesznych ilości np 5 brzuszków, żeby się nie uszkodzić. Na skróty też można iść tyle, że później się wygląda jak chłopak mojej siostry. Co z tego, że jest cięższy skoro nie może mi dać rady bo mam lepszą kondycję i na dłużej wystarcza mi siły?

@brunecik.... Żadnym oszukiwaniem, nie piję, zdrowo się odżywiam, nie palę także organizm mam wydolny, poza tym ćwiczę nie od dziś.

Gość rrrr22
no z tymi skrótami to masz rację , zdecydowanie lepiej jest na sucho

Mówię serio, dużo ćwiczyłem żeby coś takiego osiągnąć, pot lał się strugami, przed oczami robiło się ciemno. Tu nic nie ma za darmo. Pompki najlepiej jest robić z przerzutem ciała na stronę, powoli, dokładnie. Jedna taka pompka jest warta tyle co dwie zwykłe.

Gość rrrr22
od jutra tego spróbuje zobaczymy co bedzie

Powodzenia, ja już od dłuższego czasu codziennie tak robię. Świetnie się po tym czuję jestem naładowany, pełen energii, dobrze wyglądam. Polecam.

Ludzie dajcie spokój. 300 brzuszków to nie jest na pewno niewykonalna liczba. Jak się nie reaguje większą wrażliwością na ból to ciało wytrzyma. Nie ćwiczę codziennie, żeby nie być nie wiadomo jak umięśnioną, ale kilka razy w miesiącu można zrobić od razu dużo i na jakiś czas jest spokój. Może i nie jest to właściwe, ale na pewno dla leniwych dobre.

Do pompek mam za słabe ręce, bo nigdy ich za dużo nie ćwiczyłam i ręce mi się za bardzo trzęsą nawet po małej ilości. Ale przysiady mogę też od razu robić w setkach.

Gość rrrr22
przecież nie twierdze że 300 to niewykonalna liczba, ale w jednej serii bez odpoczynku to trzeba się nieźle namachać

Bo nigdy nie trenowałam na siłowni i tak naprawdę. Ale nie jest mi to potrzebne do utrzymania figury. Grałam kiedyś w koszykówkę za nastoletnich lat, ale za niska urosłam i musiałam z tym skończyć. Wzrost w sporcie ma wielkie znaczenie.

Ja też nieoczekiwanie zostałam sama w domu, jestem wyspana, wykąpana, mam nowe perfumy i głupie myśli. Szkoda mi tej nocy..

Bo są jednym z elementów tworzących erotyczny nastrój. Jaram się tym, co mogłoby być, a nie będzie.