Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak prawiki

prawiczki lecą tylko na dziewczyny o wyglądzie modelek dlatego są sami

Polecane posty

"Jakieś wytłumaczenie dla Waszej nieudolności trzeba znaleźć, nie?" Jakie wytłumaczenie? Jesteśmy do niczego i tyle.

Darker "Akurat wtedy to nie miałem auta..." Ale teraz już masz. Musisz tylko zaczekać na propozycję od jakiejś 'tap madl'... pff...hahahaha :D

Gość przeciez te pomarancze to
prawiczki ktore krzykiem chca sie zmienic , zal mi was ja jestem prawiczkiem i takim umre. Zalozmy ze dzisiaj laska by sie przedemna rozebrala to bym ja kopnal w dupe. Stracilem ochote na takie stworzenia jak kobieta nie sa warte mojej uwagi.

Gość Papayka
"Jakie wytłumaczenie? Jesteśmy do niczego i tyle." No chyba że tak

Gość darker mow za siebie
to ze jestem prawikiem nie czyni mnie zywym gownem. Jesli ty mierzysz siebie czy zamoczyles czy nie to masz powazny problem.

"Ale teraz już masz. Musisz tylko zaczekać na propozycję od jakiejś 'tap madl'... pff...hahahaha " Teraz to ze Słowacji się jakaś powinna odezwać :D Blisko, nie?

"to ze jestem prawikiem nie czyni mnie zywym gownem. Jesli ty mierzysz siebie czy zamoczyles czy nie to masz powazny problem." W seminarium pozwalają wam po takich forach pisać?

powtarzam bo widze ze slabo lapiesz to ze ty myslisz o seksie 24/7 nie znaczy ze kazdy prawik tak robi.

Gość spork
Gdybyśmy mieli szansę to byśmy mieli dziewczyny. To logiczne.

gdybym mial szanse to i tak bym nie skorzystal , posiadanie dziewczyny to pasmo wyrzeczen, komrpomisow, udowadniania ze jest sie tym "jedynym" gra nie warta swieczki. Wystarczy ze widze po kumplach jak naskakuja swoim pannom , nie widze sie w takiej roli.

"nic sie na kafe nie zmieniło " I nic się nie zmieni.

pantofla juz jednego mamy to nie ja bylem na kazde skinienie kolezanek z grupy

Gość przeciez oni w ogóle
nie chcą mieć dziewczyny, są cali zbudowani z kompleksów które wyszłyby na jaw gdyby się z kimś związali, więc lepiej o nich nie walczyc tylko wziąć sie za fajnych chłopaków którzy lubią kobiecość i nie mają kompleksów. Nie upierajcie sie tak przy tych prawikach, oni się nigdy nie ożenią, a powodu nigdy nikomu nie wyjawią, będą go ukrywać do śmierci i maskować to zarzutami przeciw wam. A jesli któras dowlecze takiego do ołtarza to bedzie miała z nim raczej cięzkie życie, przynajmniej na to wygląda.

Gość To się dzieje
Z wiekiem człowiek przyjmuje życie jakim jest. A jak najdzie potrzeba to trzeba poruszać rączką.

"to nie ja bylem na kazde skinienie kolezanek z grupy" Ten sam efekt.

"tylko wziąć sie za fajnych chłopaków którzy lubią kobiecość i nie mają kompleksów." Dokladnie, a tych normalnych jest multum mozecie przebierac do koloru do wyboru :)

od razu widać że kobiety z tego forum nie rozumieją problemu prawiczków. Zaraz rozmowa schodzi do zerowego poziomu gdzie lecą bluzgi. Ja się Darkerowi nie dziwie że nie pędził przez pół Polski do nieznajomej dziewczyny. Bo jaka pewność że laska nie robi sobie jaj.

Cream lepiej opowiadaj co u ciebie sie zmienilo umowiles sie z "lasia z malej firmy" czy "obcinales dupy laskom na silce"?

Gość przeciez oni w ogóle
tak więc najlepiej zostawic ich w spokoju, niech sie plują bezsilnie na forach i niech sie obsługują tak jak potrafią, czyli własną rączką, wściekli na cały świat, z żadzą zemsty i mordu.

ja tam nie mam do nikogo żalu i pretensji. Niestety mówi się trudno i żyje się dalej. Po prostu ma się inne cele w życiu niż latanie za kobietami.

"wściekli na cały świat, z żadzą zemsty i mordu." Bez takich , ja nie jestem wsciekly na "kobiety" ot sa mi obojetne.

"tylko wziąć sie za fajnych chłopaków którzy lubią kobiecość i nie mają kompleksów." Nie dla psa a raczej suki kiełbasa :D

Gość Dearborn
Jakby jakas sie zainteresowala to nie bylibysmy juz prawiczkami. Ale takie nasze przeznaczenie

Gość lewy prawiczek
ja mam w rozporku fistaszka i za nic w świecie go nikomu nie pokażę, wolę zdechnać samotnie ze świadomością, że jedyną kobietą na świecie jaka mnie kocha, jest mamusia.