Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam juz 25 lat no i .........

Pare lat temu nie bylo w PL takich sklepow jak bershka czy stradivarius, prawda?

Polecane posty

Gość nibylandiaxx
Trzeba mieć straszne kompleksy żeby wmawiać innym, że są nieszczęsliwi i bez ambicji, ponieważ mają dziecko! Boże, to jest dopiero patologia! Musicie mieć strasznie nudne życie żeby pisać coś takiego. Każdy żyje tak jak ma na to ochotę i wpieprzanie się w cudze życie to sugestia, że własne musi być wyjątkowo nudne i smutne :o

Gość małgośka001
nie każdy tak kończy dziewczyno. ja mówię tu o ambitnych studiach, własnych rozwoju, dokształcaniu się, udziale w projektach czy wyjazdach zagranicznych na praktyki. ale co wy tam możecie wiedziec.. w tym czasie podcierałycie obsrane tylki waszych malych ''slodkich'' wyczekanych bobasów

Gość tak, a ty co?
dorwałaś chłopa z kasą i siedzisz z bachorem a jedyne twoje okno na swiat to kafeteria.pl :o czekaj jak cie ten chlop w dupsko kopnie a ty zostaniesz gola, niezaradna bez swojej kasy ani pracy

Ja żeby studiować to co mnie kręci musiałabym zrobić mgr sztuki :O I na chuj mi to? :O 🖐️ Mogę robić to co lubię i bez tego 🖐️ A studia dla samego faktu pochwalenia się kierunkiem to dla mnie bez sensu... i tak większość tych po i tych bez ląduje na kasie w biedronce :P