Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam juz 25 lat no i .........

Pare lat temu nie bylo w PL takich sklepow jak bershka czy stradivarius, prawda?

Polecane posty

Czy mi sie tylko wydaje? jestem '87, i zazdroszcze malolatom ile teraz sklepow i ciuchow maja, na zakupy laza, w moich czasach sie kupowalo na bazarze albo od czasu do czasu w "ravel" czy 'hm".........

Gość RUDAPAŁKAAA
tak,prawda.. nie było. ehhh ,jak ten swiat leci do przodu..

Gość efwewfwe
Czego im zazdrościsz? Przecież możesz się ubierać w tych sklepach, jeszcze jesteś młoda. :classic_cool:

Gość małgośka001
były pare lat temu zreszta jakim malolatom?? ja mam 24 i ubieram sie w bershce stradivariusie i puul&beer to przeciez nie są sklepy dla gimgówna oni mają house diverse i croppa

Gość małgośka001
co wy piperz y cie ze nie bylo jak bylo To ze od paru lat mieszkacie czy zaczeliscie bywac w galeriach handlowych nie znaczy ze ich nie bylo ludzieeee :o ze wsi jestescie :O

Gość wredna menda
Nooo, 25 lat to poważny wiek, rzekłabym w Twojej osobie historia patrzy na ten dzisiejszy świat ...... jest co zazdrościć małolatom .... bo Tobie już nie wypada do takich sklepów zaglądać ..... Wygnają, bo im statystyki psujesz :P

Gość małgośka001
w twoich czasach?? hahahaha ja jestem rocznik 88 i jakos za moich czasow na nazarze sie nie kupowalo :o gadasz jak babka stara i chyba mentalnie taka jestes ciocia kwoka a moze masz juz 3 dzieci? :O

Gość simian raticus
JA MAM TYLKO MAJTKI NA KWATERZE! WYGODNIE I PRZEWIEWNIE! A JAKA OSZCZĘDNOŚĆ DO TEGO!

tez sie w nich ubieram!!!!!!!111 jednak w "moich czasach" nie latalo sie tak po galeriach w wieku 14 czy 15 lat ! a teraz malolaty chmarami laza i jest to normalne, zazdroszcze im , maja kase, wszedzie pelno galerii..

oh no po prostu zauwazam rozny styl zycia miedzy obecnymi 15 latkami a soba i rowieniskami 10 lat temu :P sklepow wiecej, tez w nich kupuje, i nie jestem ze wsi,jestem z krakowa..dawniej sie jechalo az do plazy na zakupy,teraz normalnym jest lazic po krakowskiej :)

Gość wredna menda
Powiem więcej - nawet w nader odległych latach 70-tych też się ciuchów nie kupowało na bazarze. Były sklepy z ciuchami !!! Naprawdę !!! Były domy towarowe !!!! Fakt, że różnie zaopatrzone, ale były. Bazary też były. I targ raz w tygodniu ;)

Też jestem 87 i ja jak miałam 14-15 lat chodziłam na wagary po galeriach :P Fakt faktem stradivariusa czy bsk nie kojarzę, może nie było aż tyle ale sporo już było w tych galeriach tego typu i kogo stać to się ubierał

Gość małgośka001
autroka jest chyba malomiasteczkowa

Gość glupie proowo, naprawde...
ale dawnij nie wchodzilo sie np. do ZARY , na to nie bylo nas stac, tam kupowali tylko DOROSLI

Gość małgośka001
blondyna jestes 87 i juz masz dzieciaka???? co za ciemnogrod

Gość dziecko kilkuletnie
:O:O

Gość małgośka001
BRAK AMBICJI to jest w tym dziwnego :O wspólczuje wam :O

No mam i co więcej zawsze chciałam mieć szybko :P Pragnęłam być młodą sexi mamuśką pełną życia i zawsze pragnęłam pierwszego dziecka przed 25rż, jak zdecyduje się na drugie to max do 28 :P Ale nie mam zamiaru dyskutować z kimś obcym o tym jak planuje SWOJE życie 🖐️

Gość kuleczka :)
o co sie tak burzyc? tak, byly sklepy, ale ja tez obkupywalam sie na bazarze i bylo git i milo wpsominam :D ciuchy za to w tamtych czasach byly znacznie lepsze, teraz coz z tego ze sie kupi w galeri, wszystko sie sypie po pol roku noszenia. jestem 88:)

Gość małgośka001
najwazniejsze w zyciu jest osiagniecie czegos a jesli twoim jedynym osiagnieciem jest dziecko to coz... gratuluje... a gdzie samorozwój satysfakcja ze swoich własnych osiągnięć, dażenie do celów.... dziekuje bardzo 5 latke???? myslalam ze jakies małe a to 5 lat w tym wieku..... chyba bym się pochlastała na żywca

Gość dziecko kilkuletnie
jen ty tez? i to 5 letnie??? puscilas sie w wieku 18 lat? ale wstyd, w ogolniaku jeszcze?????/wow

Gość małgośka001
ale macie ambicje... a studia, jezyki obce.... zaocznie czy w ogóle? :o

Gość dziecko kilkuletnie
no wlasnie:O a praca? wyksztalcenie? od razu w pieluchy poszlyscie...

Gość te dzieci to zapewne
to byly wpadki i tyle :O

Gość miedzynarodowka 32666666666666
maj dzieci no co mieli usuwaC? JESUU KTO CHEC TO MA KTO NIE TO NIE I TYLE.

Gość Kazia33
Jezus Maria, 87 i już dziecko! Patologia!