Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda.........................

fajny facet

Polecane posty

dlaczego z mafii ?????????????????????????????????????

raz miał łańcuch złoty a tak to ma sweter albo koszule i kurtke ze skóry. dlaczego z mafii ???????????

Tak, fajny, bo: "idać że jest kasiasty bardzo, zawsze w portfelu ma pare stówek" "bo płacił kartą z aliora" "na prawdę facet fajny. ciuchy, zegarek, komórka - wypas." "taką kurte jak on ma ze skóry to ten mój były może by se kupił jak by rok oszczędzał" "zegarek jakiś wypasionyę "jak na allegro patrzyłam to jego zegarek kosztuje 3 tysiące złotych" "sygnet ze złota a raz miał taki gruby złoty łańcuch ale taki na 2 cm szeroki " "i w portfelu ma bo widzialam karte LOT "

Mam nadzieję, że facet jest równie inteligentny co przystojny. Może uchroni go ta inteligencja od zadawaniem się z plebsiarską kelnerką z parciem na cudzą kasę. Do tego głupią i zdziecinniałą nadużywającą znaki zapytania, wykrzykniki i emotikony, co ewidentnie świadczy o twoim rozchwianiu emocjonalnym.

jak ma łańcuch i sygnet to z mafi jest ??? . na pewno nie jest bo słyszałam jak mówił na komórke o stronach internetowych i komputerach dla jakiejś firmy.

tak - jestem kelnerką i kasjerką i co z tego ?????

chce tylko z nim zagadać tak żeby dał mi swój numer. na pewno nie jest z jakiejś mafii :(:(:(:(. ma blizny na twarzy ale to co.

Gość mka-mka
Nikt uczciwy tak nie wygłąda. Te jego blizny i złoto. Komputery to jego praca. Pierze w ten sposób brudne pieniadze. Znajdz sobie normalnego chłopa. Nara ide spać.

a jak nie ????????????????. taki facet jak by był jakimś mafiosem to na pewno nie był by sam i nie przychodzi do nas do pubu na kawe. on tak przychodzi jak ja jestem :):):):):):). i z mafii t mają przecież jakieś tatoo - a on nie ma :):):):):):):):). na pewno nie jest jakis zły a nosi złoto bo go stać na to a nie jak innych.

jak do niego zagadać ??????? - nie chodzi o kase ale on mi się tak podoba :):):)::):).

ale jak zacząć ??? - on jest starszy. kurde taki fajny i mega przystojny :). mój były był też fajny ale on to jest co innego. taki facet nie chodzi na piwo z kolegami czy na żużel ale byłby cały czas ze mną :):):):).

i na pewno nie jest z mafii !!!.

on jest taki biedny :) samotny :( - na pewno nie ma jakiejś laski czy żony - może miał ale teraz nie i ma kase bo to widać :(:(:( i ma swój styl :(:(:)(

Następnym razem postaw mu piwo czy drinka mówiąc, że to na Twój koszt. Po pierwsze- zwróci na Ciebie uwagę Po drugie- będzie mu miło Po trzecie- jeśli także będzie tobą zainteresowany to zechce się zrewanżować :)

do nas do pubu zawsze przychodzą tacy kolesie w dresach jak mój były ale jemu nikt nie podskoczy :):):). on przychodzi i sobie siedzi przy stoliku a te prostaki grają w automaty czy piją piwo :(:(:(:(;(:( ale do niego nikt nie startuje - nawet ci najwięksi bossy co niby na osiedlu żądzą i się chwalą co to oni nie zjeb......ali czy skim sie nie napierda....lali. on jest taki inny :):):):);0

on pije kawe zawsze - może nie lubi piwa ????. piwo jest dla prostaków przecież a taki facet to pewnie Ballantine's albo Red Label kosztuje. ale to jest facet kurde :):):):):). on ma nawet zapalniczke do fajek za 200 zł - zippo :):):):

no ale szef :(:( zawsze siedzi do południa na sali :(:( - ale weś se wyobraź - facet tak ze 35.36 lat biała koszula, bolo, kurtka ze skóry brązowa, portfel ze skóry brązowej, zegarek, jasne dziny, buty skóra :):):):) i sygnet złoty - taki dwa kolory zlota i ciemne okulary :):):):):) kurcze wypas :):):):):). wiem jak ma na imie - bo kilka razy placil swoją kartą z aliora.

te wszystkie osiedlowe menele i ci kolesie w dresach adidasa - do niego się nie równają :):):):). i żaden do niego nawet nic nie powiedział :):):):):). widać że się go boją :):):):):)

taki facet to ma na pewno kasy na full :):):):)

jejku .... jak go zagdać ????? jutro ????

Gość wypnij mu szpare od razu
:o

wiecie może jak znajde numer komórki jak znam imie i nazwisko ??????????

Gość gość
...tynie jesteś prawdziwa....to niemożliwe....

Gość gość
jak ty jestes kelnerka kasjerka to wybacz ale z calym szacunkiem mozesz co jedynie wypiac sie mu nakilka nocy a potem cie popedzi bo nie bedzie sobie zawracac ani tracic czas z toba

Gość gość
Głowa do góry . Ja niezależnie od tego jak jest mam zawsze jakiegoś na oku. To jest taki Artur on ma kanał na yt o nazwie typowo męski punkt widzenia. Mi się podoba