Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauważyłam że

Czy wasze znajome też nie zapraszają do siebie wolnych koleżanek?

Polecane posty

Gość zauważyłam że

Mam kilka dobrych koleżanek w pracy, ale jak przychodzi co do czego, np. jakaś impreza, to nie zapraszają mnie do siebie. Nie mam faceta, a jestem dosyć atrakcyjna i młodsza i może się boją o swoich mężów. Też znacie takie przypadki? Od razu powiem, że nie mam faceta, bo nie chcę się angażować, boję się zobowiązań itp.

Gość Tereska1234
Moja koleżanka z podwórka też mnie już nie zaprasza boi się o męża. Boją się boją. A facet jak ma poznać to i tak pozna. Żałosne są. Oczywiście trzeba uważać, ale bez przesady.

Gość simian raticus
PO CO SIĘ ANGAŻOWAĆ? ZNAJDŹ JURNEGO I CHĘTNEGO OGIERA TYLKO NA SEKS! JAK JUŻ ZASZALEJECIE I WSZYSTKO SIĘ ROZPADNIE TO SIĘ POŻEGNACIE! WAŻNE BY ZDROWO PODOOPCZYĆ!BOJĄ SIĘ, ŻE BĘDZIESZ CHĘTNIE ROOCHANA! JEDNYM SŁOWEM KONKURENCJĘ ZROBISZ SWOJĄ SRAKĄ I ZANĘCISZ ICH SAMCÓW DO DZIAŁANIA!

Gość zauważyłam że
Chyba tak. Mam koleżankę, która ma 40 lat, jej facet 55, ja mam 27. W pracy świetnie się ze sobą dogadujemy, ale do domu zaprasza starsze koleżanki. Raz rozmawiałam z jej facetem przez tel., bo prosiła mnie żebym do niego zadzwoniła i spytała czy przyjedzie po nią i potem powiedziała, że gdyby wiedziała jaki zmysłowy głos mam przez tel. to by o to nie prosiła. Myślą, że będę im facetów uwodzić, czy jak? Śmieszne są.

Gość CiasnyWiesiek
glupie krowy nie kolezanki

Gość zauważyłam że
Może Ty taka/taki jesteś. do tego kogoś dwa posty wyżej.