Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

w ogóle nie mam życia wewnętrznego!

Polecane posty

no tak myslalam całe życie, że to orion ale google pokazują jakieś badziewie :O dzisiaj widoczny był takze pegaz :classic_cool:

no to ci zazdroszcze.. ja dla odmiany mam zycie wewnetrzne ktore nie pozwala mi byc szczesliwą. ciagle rozmyslam o rzeczach na ktore nie mam zadneog wplywu. mysle ze taki brak swiadomosci w niektorych sprawach bardzo pomaga, poprawia jakosc zycia. czlowiek sie potrafi cieszyc zyciem i nie przejmowac wieloma rzeczami. tez bym tak chciala, ale nie potrafie. straszne.

calkowita racja, ja tez kiedys przeżywałam doslownie wszystko, kazde slowo, spojrzenie (dobre lub złe) rozkminiałam...a teraz... chociaz mam wyrzuty bo dzisiaj maly chlopiec (tak kolo 8-10 )poprosił mnie o to czy sie doloze na bulke a ja powiedzialam że nie mam :(

z drugiej strony jakbym zaczeła wyjmowac portfel to na pewno pojawił by sie jakiś drechol i mnie obrabował :classic_cool:

Gość bojownike na kravvędzi
fajna ściebie dupa czkawka:classic_cool:

pogrzmocimy sę ? atzo !:classic_cool:

kto kogo bedzie grzmocił? tzn zależy ile masz wzrostu bo jak mmniej niż ja to => wkladam kij w mrowisko wufczas :classic_cool:

ile sobie mierzysz:classic_cool: ?

Gość kranik boja svędzi
albo i nie 🖐️

Gość magda300
Jeśli nieśmiałość i brak pewności siebie przeszkadza wam w nawiązaniu bliższej relacji z osobą, która spełnia wasze oczekiwania polecam wam zapisanie się na indywidualny kurs uwodzenia, który w znacznym stopniu ułatwi wam kontakt z wszystkimi osobami płci przeciwnej. Ja dzięki kursowi w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl) zdobyłam się na odwagę i w końcu przełamałam moją nieśmiałość względem mężczyzn ;) mój trener Rafał Ciastowicz pomógł mi niesamowicie, nie sądziłam, że mężczyzna będzie mógł mnie zrozumieć, ale jest to tak fantastyczny człowiek, że na pewno pomoże każdemu. uważam, że ta szkoła zasługuje na najwyższe oceny, są profesjonalni i godni polecenia :)