Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikirikoji

pokłociłam sie z mamą o paznokcie slubne;/

Polecane posty

Gość kikirikoji

ja od poczatku mowiłam ze nie chce tipsow i frencza czy jak to się zwie, chciałam pomalowac paznokcie na czerwono i miec swoje bo mam dosyc ładne. ale mama sie uparła ze jak ja bede wyglądac i zamowiła mi kosmetyczke i jest smiertelnie obrazona bo jej powiedziałam ze nie chce;/ co robic?

Gość no to co ze mu sie podobasz?
nick z innego topiku tipsy niszczą paznokcie... dziwną masz matke... :O powiedz jej ze sama niech se zniszczy

Gość dddfffffdd
No i dobrze,że zamówiła kosmetyczkę masz język to powiesz jej(kosmetyczce) już na miejscu,że mają być czerwone. Swoją drogą to poważny problem macie.........

Gość dreeeeeeddddd
Odwołaj ślub!!!!!!!!! Tak być nie może!!!!

Gość ide spac
buhahaha

Gość niewiemniewiem
przeciez nie musisz miec długaśnych tipsów, niech kosmetyczka zrobi ci french na twoich paznokciach. dlaczego akurat chcesz czerwone?

Gość maaakkk
czerwone? łał ja mimo, że będę mieć fuksjowe buty i bukiet w takim kolorze to nie zdecydowałabym sie na fuksjowe pazurki. Do ślubu i białej kiecki bardziej pasuje delikatny french nie koniecznie na tipsach.

Gość truflowa sąsiadka
poradze Ci tak: pracuje jako kelnerka na weselach i duzo widze :) , ostatnio Panna Młoda miala czerwone paznokcie pomalowane lakierem ,bez zadnych pierdół i świecidełek , raczej to nie były tipsy, wyglądało to super , tak inaczej i nowocześnie , miała tez czerwony bukiecik i czerwona różyczkę we włosach obok welonu , a suknia śnieżnobiała oczywiscie , bardzo podobnie jak w tym teledysku ---> http://www.youtube.com/watch?v=w3YD5beodps Pani Mloda ma tu akurat biale paznokcie , ale świetnie wygladały by czerwone Moim zdaniem białe tipsy i french są juz troszke przeklepane ,ale zalezy od gustu A swoja drogą życze SZCZESCIA I GRATULACJE

Gość masz rację !
tipsy to totalna wiocha! french może i ujdzie ale na naturalnych paznokciach. najbardziej smieszą mnie laski, które cale zycie maja beznadziejne paznokcie albo problem z obgryzaniem ale na slub musza być koniecznie szpony z plastiku fuj.

Gość kdfjvaiorweo
ja bede miala czerwone!

Gość dewiza
czerwone to mega wiocha, moze i w bardzo rzadkich przypadkach moga wygladac ok ale u wiekszosc panien mlodych wygladaja tandetnie i nie pasuja.. ot taka fanaberia

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
ich paznokcie, ich fanaberia!!!!

super pomysl mi podsunelas... ja bede miala bukiet i buty w kolorze amarantowym wiec paznokcie tez bede miala w takim kolorze... myslalam tez o frenczu ale tak jak dziewczyny tu pisza troche przereklamowany tym bardziej mam dlugie paznokcie wiec by wugladaly jak tipsiory

Gość łooooo matko
amarantowy ?? toż to zwykły róż w dodatku taki plastikowy !! jak bym zobaczyla taka lale to bym ze śmiechu padła!! weź sie chociaz na weselu nie błaźnij swoja droga pozniej wyslij filmik na yt posmiejemy sie z ciebie

polecam Ci pomalowanie paznokci na kolor mniej rzucający się w oczy, np kremowy lub mleczny w zależności od koloru sukni ślubnej, kosmetyczka zrobi to profesjonalnie, po odpowiednim przygotowaniu dłoni. Przy nałożeniu kilku warstw paznokcie wyglądają naprawdę pięknie. Ja też nie chcę tipsów na swój ślub, chcę być oryginalna i naturalna a nie z plastikowymi paznokciami jak jakaś lala barbie... Wdarła się taka moda że jak ślub to muszą być tipsy i wszystkie panny młode je mają (sama zauważyłam bo ostatnio dużo ślubów i wesel mam za sobą:) Teraz modne są paznokcie pomalowane na przeróżne kolory i nie ma mowy o tipsach ani w magazynach dla kobiet ani w programach tv ale to pewnie już zauważyłaś:) nawet modelki na wybiegu mają ,,swoje" paznokcie. Ja osobiście stawiam na skromność i prostotę ale wybór należy do Ciebie:) pozdrawiam