Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygareta908

ale miałam koszmar...MASAKRA

Polecane posty

śniło mi się, że pojechałam odwiedzić jakąś koleżankę (pierwszy raz ją na oczy widziałam) i okazało się, że jej brat i ojciec to psychopaci, którzy ją biją. Uciekłam stamtąd. Był śnieg, a ja biegłam ścieżką na bosaka, bo nie chciałam gnać po śniegu by śladu nie zostawić. I zobaczyłam niedaleko stojącą szopę i schowałam się w niej by zadzwonić na policję. Usiadłam w kącie i nagle zobaczyłam, że leżą tak zwłoki....obudziłam się. co za idiotyczny sen:o a jeszcze wcześniej śniło mi się, że weszłam do jakiegoś sklepu z kadzidełkami i ziołami i był tam jakis facet, który rozmawiał z ekspedientką o bialej magii. I ja się go spytałam czy wie coś na temat czarnej magii, a on tak się dziwnie popatrzył na mnie i powiedział, żebym się tym nie interesowała bo już widzi w moich oczach zło. i też się obudziłam. Nie oglądałam ostatnio horrorów ani nic, żeby takie gówna mi się śniły.

Gość dawny zyeb_
mi się ciągle śnią koszmary, ale niestety takie że moja fujara nie może wystrzelić

spróbuj świadomych snów zyebie. W Twoim przypadku taki koszmar będzie łatwo zmienić na fajny sen :D

Gość dawny zyeb_
Zapal lepiej cygarjete i pociągnij we śnie czyjąś laseczkem.

Gość sybilla28
a mnie sie dzisiaj śnił kuzyn,który zginął w wypadku 15 lat temu,we kupowalismy jakies zdrapki,on mi dawał 100 zł bym nakupowała tych zdrapek bo niby jakas wygrana duza miała byc obudzilam sie potem zasnełam ponownie i sniło mi sie,ze szłam polną ściezką i nagle droge mi przeciął dzieciecy wózek(taki podwójny,dla blizniaków) i wpadł do pobliskiego jeziora a wszystko to działo sie u mojej babci na wsi dziwne sny miewam ostatnio :/

tłumaczenie z sennika są bez sensu... chociaż możliwe, że koszmarów nie należy interpretować tak jak zwykłych snów....

Gość dawny zyeb_
nie masz ochotki na małe co nie cko? We śnie na jaweczce ujrzysz niebawem moją pałeczkę!

Gość Też miałam sen
Najgorszy sen, jaki mi się śnił-- rok temu, przed maturą. Naczytałam się o getcie, o cierpieniu, naoglądałam filmów..i efekt murowany... O egzekucji. Miałam przy sobie dwie dziewczynki, czułam, że to moje córki. Dziwiłam się tylko, że są jasnymi blondynkami, jak ja. Sądziłam, że powinny być ciemne. Siedziałyśmy w pokoju, na łożku. Przed nami stał ON. Prosiłam go o litość, ale daremnie. Kazał nam się rozebrać, złapałam te moje dziewczynki, objęłam ramionami, złapałam ich rączki, zamknęłam oczy i pochyliłam głowę. I to było najgorsze, czekanie na strzał, już nie żyję? ile jeszcze?? Serduszka tak im się tłukły..W końcu strzał padł. Ale przytłumiony, jakby z oddali. Udawałam, ze nie żyję. One też. Obudziłam się.Zrobiło mi się nieswojo, chciało mi się płakać, ale wtedy jeszcze nic. I pierwszą moją myślą było "skąd one wiedziały, ze mają udawać martwe? Dzieci normalnie zareagowałyby płaczem" Leże w szoku i nagle spostrzegam, że jestem w pozycji embrionalnej, a ręce mam tak zaciśnięte, jakbym nadal trzymała rączki tych dziewczynek. No i wtedy poszłooo...ryk, obudziłam siorkę, mama wparowała do pokoju, co mi się stało, pół nocy mnie uspokajały, w ogóle nie mogły do mnie trafić, bo w kółko powtarzałam "skąd wiedziały, skad one wiedziały i w ryk" 🖐️ To był mój najgorszy sen.

matko .... mi nigdy jeszcze nie zdarzył się taki sen, żebym budziła się z krzykiem albo płaczem .... współczuję

Gość nomasakrasjest
non stop takie sny mam... poza tym te sny to moje jedyne zycie, dlatego zapadam sie w nich na calego. takie bzdury mi sie snia i tak przerazajaco dziwne rzeczy, ze lepiej chyba klasc sie spac po pijaku i nie pamietac niz snic takie koszmary ;( nie wiem co robic

Gość dawny zyeb_
Cygaryetę zapalimy i zaproszę Cię we śnie żebyś wskoczyła na moje siodełko. Przyśnię Ci się niedługo. Pamiętaj o mnie... Nadchodzę.

Przyśnię Ci się niedługo. Pamiętaj o mnie... Nadchodzę. phy ile razy to słyszałam i jeszcze zaden nie spełnił obietnicy i się nie przyśnił. Nie wierzę Ci:D z tymi snami to naprawdę masakra, ja od kilku dni tak mam, ciekawe czemu.

mi się ostatnio śni że wypadają mi zęby. Jakiś tydzień temu że wypadły cztery a wczoraj wszystkie. Wiem że źle to wróży. Miewałam kiedyś sen który się powtarzał Mama z babcią zamykały mnie w schowku w kanapie tam gdzie pościel się daje. A ja z nimi się żegnałam tak jakbym odchodziła. Budziłam się przerażona, ten sen powtarzał mi się kilka razy w dzieciństwie. Ostatnio miewam sen jak z filmu Avatar - latają statki kosmiczne mega wielkie i lądują na ziemię- a my uciekamy bo to są jakieś obce istoty.

Gość dawny zyeb_
CYGARYETA ZAKOCHASZ SIE W MOIM WĘŻYKU

Gość dawny zyeb_
NIE JESTEM wystarczająco CZARUJĄCY?

Gość dawny zyeb_
Przecież jestem królem forum... przecież wiesz...

Gość dawny zyeb_
pa kociaczku

Gość igbliu
a mi sie śnią codziennie zombie a przedwczoraj że umarłam i nie mogłam sie skontaktować z zaświatów z rodziną.

A mi się dzisiaj śniły włosy...że wypadły,oczywiście sprawdziłam w senniku i okazało się,że wypadające włosy oznaczają pogrzeb....I PO CO SPRAWDZAŁAM!!!!!

Gość isabell de la rosa
Ja miałam kiedyś okropny sen.. Śniło mi się, że byłam Japończykiem(facetem!) w Hiroshimie gdy spadła bomba atomowa