Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tasametha21

Bartek i Kasia zamieszkają w 150 metrowym apartamencie

Polecane posty

Gość Sama nie wiem...
Ja nie zazdroszczę, tylko dziwię się, że za śmierć, nikt nie odpowiada :-(

Gość leyja
Raczej każdy przestępca nie miał łatwego życia, dlatego może wybudujmy jakieś wielkie luksusowe osiedla dla takich osób- to fakt, zabijali, gwałcili, kradli, ale pomyślmy jakie sami mieli trudne dzieciństwo i jaką spaczoną psychikę! Należy im się nowy start! :D

'Niektórzy podejrzewają, że Rutkowski nie płaciłby za takie luksusy dla nich i nie starał się tak zupełnie bezinteresownie i że jest to tylko budowanie zaufania żeby odkryć prawdę o śmierci dziecka i znów zabłysnąć jako superbohater " i ta wersja wydaje sie najbardziej logiczna, wedlug mnie to nie koniec historii tej rodziny. Jeszcze ciekawych faktow wyjdzie na switlo dzienne.

Gość radiomaryja
NIECHAJ BĘDZIE ODKUPIONY GRZECH KATARZYNY

Gość Sama nie wiem...
Ja też miałam trudne dzieciństwo i dziecko w wieku 23 lat. Jest tyle młodych dziewczyn w ciąży w wieku 17-18 lat. Kaśka jest dorosłą kobietą... A do tego - super aktorką. Powinna zacząć karierę w show biznesie...

Gość Sama nie wiem...
radiomaryja - jak chcesz, to się za nią módl. Ja nie będę.... Mogę się pomodlić za to niewinne dziecko... Kaśka była poczytalna i świadoma swoich czynów...

Gość radiomaryja
BÓG PATRZY I SŁUCHA. GŁOŚCIE MIŁOSIERDZIE DO BLIŹNIEGO.

Gość radiomaryja
BÓG PATRZY I SŁUCHA. GŁOŚCIE MIŁOSIERDZIE BLIŹNIEGO.

Gość radiomaryja
Ta sytuacja wymaga podwójnego zaufania do Boga. Doświadczył dziewczynkę, matkę ukarał. Piekło jakie przeżywa jest już na ziemi. Męki zesłał Pan na nią, odkupi grzechy. Długa przed nią droga. Módlmy się katolicy!

Gość Sama nie wiem...
Mam w rodzinie młode małżeństwo z trójką dzieci. Mieszkają razem ze swoją matką na 38 metrach. Nie mają szans na kredyt, ani większe mieszkanie :-( Gdzie tu sprawiedliwość? A poza tym, jak mieliby spłacać kredyt, skoro pracuje tylko ojciec tych dzieci... Dzieci są zadbane i bardzo kochane, ale warunki mieszkaniowe - fatalne :-(

Gość Sama nie wiem...
radiomaryja - Według mnie jesteś "lekko nawiedzona" :-)

Gość radiomaryja
Nienawiść Cię pochłonie, wkup się wybaczeniem w łaski PANA.

Sama nie wiem a Ty pewnie uważasz ze tej rodzinie należy sie nagroda za to że powołali do życie trójkę dzieci na które ich nie stać i wszystko co mogą im dać to Wieeeeeelka miłość :o Normalnie śmiech na sali

Gość szęka
a jak Kobyłecka (luiza) straszliwie broni Rutka za taką kasę i rezydencje , luksusowe życie to każda by swojego chłopa broniła i stała za nim murem

Gość Jednym słowem...
Lisabet S. a Twoim zdaniem małżeństwu W. należy się apartament a nie wiezienie?

Gość radiomaryja
Powtarzam Ewangelię. Stąd moje nawiedzenie... Brawo! Zapewne uczęszczasz do domu Chrystusa Pana naszego, a nie możesz się powstrzymać ku wybaczeniu błądzącym? Zazdrość i niełaska przepełnia Twe serce.

Gość kurzafix
telenowela brazylijska zakończona, potraktujcie ten spektakl jako ćwiczenia służb w Polsce przed Mistrzostwami Europy w piłce nożnej

Gość radiomaryja
Wasze serca zimne jak lód. Miłość Pana i modlitwa za bliźniego, to droga ku sprawiedliwości.

Tak właśnie uważam, bo to z waszej winy czują sie zaszczuci i przez was do takiej sytuacji doszło. I przez media.

Gość Sama nie wiem...
Według mnie bardziej należy się mieszkanie młodemu małżeństwu z trójką dzieci, niż bezdzietnemu, które niedawno miało jeszcze dziecko... Matka tych dzieci rozpaczliwie poszukuje pracy, niestety - bezskutecznie... Polityka prorodzinna w naszym pięknym krajku - NIE ISTNIEJE !!!

Gość Sama nie wiem...
Lisabet - No jeszcze napisz, że to ktoś z nas porzucił to dziecko na mrozie, w ruinach, pod liścmi i kamieniami...

Gość radiomaryja
UWIERZCIE W JEZUSA, wtedy nie będziecie musieli tak gorączkowo o tym myśleć i odczuwać tak silnej złości.

Gość Sama nie wiem...
Przez nas biedna Kasia musiała tak kłamać :-) Ludzie - obudźcie się!

Gość Sama nie wiem...
radiomaryja - Czy Ty aby nie za często słuchasz Radia Maryja? :-)

Gość radiomaryja
Może... Ja Wam podpowiadam byście odkryli moc Trójcy Świętej. W nich leży sprawa Waszej wiary w innych. Możecie być lepszymi ludźmi... Słuchajcie Pana., Zostawcie biedne dziecko i błądzące istoty.

Kobyłecka nie ma godności ale to inna sprawa. Widać że nasz kraj jest super normalny. Matka przez przypadek powoduje śmierć dziecka, robi szopkę i później dostaje apartamentowiec no to super. Do Rutkowskiego już dawno straciłem szacunek, a co do Kobyłeckiej to nie będę się wypowiadać. Znałem ją i współczuje jej rodzicom, że dochowali się córeczki która ma takie parcie na szkło.

Trzeba sie było nie wypowiadać i nie oburzać publicznie. Myśleć o tym do czego to moze doprowadzić, skoro wszyscy tacy mądrzy jesteście. Ale nieee, bo dobrze było mówić co ślina na jęzor przyniesie, a teraz oczywiście zazdrość i poczucie niesprawiedliwości :o

Gość to jest niedorzeczne!
Mnie najbardziej oburza fakt, ze ta cała katarzyna nie usłyszała zarzutu bezczeszczenia zwłok oraz składania fałszywych zeznań! To raz. Dwa: Jakis idiota robił tą całą sekcję zwłok dziewczynki, skoro stwierdził, ze dziecko ubrane "na zimowo" ( bo tak brzmi ostateczna wersja- matka wróciła tylko po pieluchy) mogło od zwyczajnego upadku z rąk umrzeć. Prokuratura to jeszcze większe debile skoro jakas gówniara i jakiś patałach są wstanie ich wykiwac jak im się rzewnie podoba! Interesuje mnie takze jakim cudem tak łatwo ich zeznania stały się prawdopodobne, skoro (co łatwo sprawdzić) ojciec Madzi wrzucał piosenki na FB o godz. 17.55- przeciesz był u rodziców/kupował pieczarki/ był gdzieś z kolegą. Co jest do cholery z tą pieprzoną Polską??????????

Gość Sama nie wiem...
przyjacielu - Masz pewność na 100%, że dziecko zmarło przez przypadek?