Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tasametha21

Bartek i Kasia zamieszkają w 150 metrowym apartamencie

Polecane posty

Gość radiomaryja
Będę wracać do tematu ile sił, CHWALCIE PANA! Głośmy Ewangelię! MIŁUJMY BLIŹNIEGO I WYBACZMY MU JEGO NIEDOSKONAŁOŚCI

Gość Sama nie wiem...
radiomaryja - Jesteś Św. Jehowy? Módl się, ile sił :-) Ja nie rozumiem postępowania kobiety, która była pełnoletnią matką. A robi z siebie biedną małolatę....

Oburza mnie ten fakt. Nie wierze Kobyłeckiej ani Rutkowskiemu. Kobyłecka sama pisała o swojej ciąży, poronieniu, kłopotach jak można prać tak swoje życie publicznie? Co do Katarzyny W. to jest niesprawiedliwe, że osoba, która pokazywała nam łzy przed kamerami, grała teraz może rozpocząć nowe życie. Jeden człowiek może uderzyć drugiego i później ma olbrzymie kłopoty itp a tu ???? jeszcze opowiadane jest to w mediach po co?? aby podsycić ludzi ich uczucia?

Gość Sama nie wiem...
A cała akcja poszukiwania porywacza, zaznagażowanie w całą sprawę masę ludzi. I po co? Bo taki kaprys miała Katarzyna? Bo lubi kłamać, mataczyć, udawać ofiarę? To niedorzeczne! Kto za to wszystko zapłacił? Oczywiście - MY. Podatnicy.

Po jakie licho Kobyłecka opowiada takie rzeczy mediom???? przecież to powinno być tajemnicą, opowiadane jest po to aby jeszcze bardziej ludzi podsycić, aby jeszcze bardziej całą sprawę nagłośnić????

Gość radiomaryja
Nie, uczęszczam do Kościoła Chrystusa. Jeżeli oburza Was niesprawiedliwość, napiszcie petycję.

Gość kurzafix
Styczniowy przyjaciel nic nie dociera do Ciebie, że ta akcja to było provo ?

pani KOBYŁA WCALE W CIĄŻY NIE BYŁA W ROZMOWACH W TOKU TROSZKĘ SIĘ ZAPĘDZILI CHWALĄC SIĘ \\ SWOJĄ CIĄŻĄ A JAK SIĘ EWA ZAPYTAŁA KTÓRY TO TYDZIEŃ KOBYŁA POWIEDZIAŁA ŻE U LEKARZA NIE BYŁA JESZCZE ALE CZUJE ŻE JEST W CIĄŻY IDIOTKA Z DEKO SIĘ ZAPĘDZIŁA

Ciesze się że nie żyje w tym kraju. Bo to skandal, niedorzeczne. Od razu przypomina mi się tani serial. Ciągle ta sprawa Rutkowski, Kobyłecka która nagle stała się znana lub ośmieszana przez swoje zachowania. Ludzie jak tak można robić?? Ja nie zaszczuwam Katarzyny W ale opowiadać w mediach o takich rzeczach, o swoim życiu, stosunku do żony, gdzie dziadki wypowiadają się. Ludzie!!!!

Gość Froncu
kiedy były Rozmowy w Toku z nimi ????? A będzie jakaś powtórka??????

Gość radiomaryja
Zapraszam do Kościoła Nazaretanek przy ul. Czerniakowskiej w Warszawie. Chętnych do dyskusji i wspólna modlitwę w intencji Madzi możemy odbyć wspólnie.

Gość Sama nie wiem...
przyjacielu - Ja żyję w Polsce, ale czasem zastanawiam się, czy stąd nie wyjechać? Gdyby kiedyś moje dzieci żyły za granicą, wcale bym się nie dziwiła ich decyzji... Polska to dziwny kraj...

Gość Sama nie wiem...
Madzi już nic nie pomoże :-( Żeby tylko kiedyś jej rodzeństwo nie skończyło podobnie :-(

Gość radiomaryja
Musicie wiedzieć, że trzymanie w sobie tak silnych emocji jest przykre.

Gość Sama nie wiem...
A jakie według Ciebie emocje kryje w sobie Katarzyna W.?

Gość mmLena07
nie dziwie się Rutkowskiemu, że to wszystko funduje i organizuje. Jakby zostawił ich samych sobie, to jeszcze ludzie by ich zlinczowali, może nawet coś by się stało z tą Katarzyną i cała wina spadłaby na Rutkowskiego, że nagrał to przyznanie się. Taka prawda, ludzie do niego mieliby pretensje i straciłby na zawsze popularność. Z własnej kasy funduje im mieszkanie i załatwia pracę, więc co was to obchodzi? Ja tam go rozumiem, mądrze facet robi. Umie przewidzieć możliwe, skrajne zachowania ludzi, którzy nienawidzą matki Madzi.

Gość radiomaryja
Nie wypowiem się na ten temat, bo nie wiem jakie emocje kryje. Wy też nie wiecie. O to właśnie chodzi. Nieznane są wyroki Boskie, wole decyzje. Musicie jeszcze wiele zrozumieć... Miłować, nauczyć się wybaczać.

Gość ptasiek nastroszony
no to do dzieła polactwo-robactwo! kupujta śliski kocyk , montujcie ostry wysoki próg .. i zazdronicy aż wam skorupy na pietach popekaja z tej zawisci też bedziecie mieli apartament.

Gość Sama nie wiem...
Ja nie chciałabym apartementu, ani pogrzebu własnego dziecka... Zauważyliście, że ojciec Madzi nie płakał, jak chowali jego dziecko?

Gość Sama nie wiem...
Dzisiaj Wirtualna Polska podaje, że kłamstwa Kataryzny kosztowały podatników 400 tys zł!

Gość mmLena07
a co to za wyzywanie od różnych, bo Polacy? Skąd to się bierze? Czemu jak się ktoś nieprzychylnie wypowiada o otaczających go ludziach, to zaraz bo Polacy są tacy i tacy, polacy-robactwo? Skąd to się bierze? To my jesteśmy innymi ludzmi niż w innych krajach? Inny kod genetyczny mamy? :D Nie ma żadnej zawiści na świecie, tylko w Polsce? :D To my z jakiejś innej planety chyba jesteśmy. Mieszkam za granicą i tutaj są tacy sami ludzie jak w Polsce, wy też pewnie nieraz widzieliście jakiś amerykański film, gdzie był np. rasizm, zawiść itd. To są cechy ludzi na całym świecie. Już nie czujcie się tacy wyjątkowi, że to tylko u nas ;).

Gość radiomaryja
Nienawiść ludzka nie zna granic. Tylko miłość ocala nadzieję, dając wiarę.

Gość mmLena07
księżycowy królik - Rutkowski im to funduje z własnej kasy, więc głupoty piszesz. Państwo nic im nie daje, to nie jest z podatków, więc nic nikomu do tego. Równie dobrze może im fundnąć willę z basenem nad morzem Śródziemnym, nic nikomu do tego. Pomaga im odsunąć się od ludzi, którzy mogliby im zrobić krzywdę. W Polsce w swoim mieście, nie mieliby życia.

Gość Sama nie wiem...
Leno - za granicą nie dostaliby w takiej sytuacji apartamentu! radiomaryja - A gdzie była miłość Katarzyny do własnego dziecka? Jak można przykryć pod gruzami ciało własnego dziecka i zostawić, a potem odstawiać taki cyrk przed kamerami?

Gość radiomaryja
Zamiast debatować, zacznijcie działać. Petycje internetowe istnieją. Trzeba napisać petycję i szerzyć linki do niej. Jeżeli jednak jak mniemam przy większości obecnych tutaj interesuje was tylko gadulstwo, to z całą pewnością powinniście się wstydzić. Idźcie w pokoju

Gość kurzafix
księżycowy królik nie strasz, napisz petycję do Strasburga, że nie jesteś zadowolona z działań policji i prokuratury oraz sądów w Polsce

Gość Sama nie wiem...
Leno - Myślisz, że tylko w Polsce nie mieliby życia? Reakcja ludzi za granicą byłaby inna, gdyby dotyczyła ich rodaków, którzy by tak postąpili?

Gość mmLena07
jakby za granicą był odpowiednik Rutkowskiego i tak by zdecydował, że wynajmie dla nich apartament, to by było... może nie? :D