Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiem przecież28

Podpisalismy dzisiaj z mezem dokumenty na kredyt na 53 lata.

Polecane posty

Gość Wiem przecież28

Niby dużo, ale wreszcie jesteśy na naszych 46m2!!!!!!! Wreszcie moge napisac MOJE mieszkano! Wysokosc kredytu: 860 tys zl.

Gość ovorP
tira rira;)

Gość Wiem przecież28
Tak, Warszawa.

Gość śliski kocyk a co
omg :O

Gość ktoś napisal ze nie je
Za 860 tys wybudowalabys dom po warszawa:O

Gość o raaaaaaannnnyyyy
mieszkam na wsi, zarabiam moze i nieduzo, ale kupilam ziemie 36 arow z domem kilkunastoletnim za 100 tysiecy, dom 140m2....

Gość szajsik pe el
i chcesz mi powiedzieć, że będziesz płaciła miesięcznie 1400 zł prawie za 42 metry?????? ponad 20 tysięcy za metr??? kuźwa, ze złota chyba:-o alebo coś porąbałaś kobieto z ceną i metrami...

Gość karyjerowichka
prowo, nikt normalny nie spłacałby przez tyle lat takiej maleńkiej kliteczki :D

Gość mam lazienke 36m2
lol . bałwanie mieszkanie nie jest twoje, przeciez nie kupilas go za swoja kase. kwadrat nalezy do banku.

Gość o raaaaaaannnnyyyy
sluchajcie, nawet jesli to prowo to ja nie pojme ludzi, ktorzy sami decyduja sie na zycie w miejskim zgielku i jeszcze tyle za to płacą. Jesli ktos nie luibi wsi, niech zamieszka w małym mieście. cisza, spokoj, do lekarza czy szoly blisko, a mieszkania tanie. U mnie w miescie powiatowym za 1000zl/m-c to mozna wynając ogromne luksusowe mieszkanie, a takie zwykle, 3-pokojowe za 600

Gość odlacz internet
ale bujda :D

Gość mam lazienke 36m2
0 ranyyyyyy - co to za miejscowosc ?

Gość domowe pantofle
Gówniane provokejszyn A jesli to prawda,tomaszniezle nawalone pod kopułą,zeby taką ciupe brac na 53??? lata(która de facto dopiero bedzie Twoja po upływie tych 53??? lat )

Gość do oraaaany
tylko co robic w tej twojej dziurze i z czego zyc?

Gość o raaaaaaannnnyyyy
nie będe sie demaskowac, napisze tylko ze wojewodztwo warminsko-mazurskie. Owszem, zarobki są tu male, ale ksozty o wiele niższe. Pracuje 7-15, a nie jak moje koleżanki ze stolicy - do 19. Mam mniej kasy, ale więcej czasu i wydatki mniejsze. U mnie np. cały dzien na basenie kosztuje mniej, niż w duzym mieście 1h. Może nie stac mnie na wypasione wakacje raz do roku w przerwie między zaharowywaniem sie - ale codziennie po 15 mam spokój, moge uprawiac ogrodek, wyjezdzac na bliskie wycieczki do lasu itp. Wole takie zycie ;-) PS mieszkalam kilka lat w Warszawie, pracowałam i uczylam się i wiem, co to znaczy.

o raaaaaaannnnyyyy mieszkam na wsi, zarabiam moze i nieduzo, ale kupilam ziemie 36 arow z domem kilkunastoletnim za 100 tysiecy, dom 140m2.... ... wiele wiele lat temu. Znajomy niedawno z trudem znalazl zrujnowana chalupe na wsi za 60 000

Gość o raaaaaaannnnyyyy
Calluna, 2 lata temu. Dziś ziemia podrozała, miałam na oku działke 8 tys/ha, ale nie kupiłam, a dzis gośc żąda już 15 tysięcy a ja pluje sobie w brode :-) Ach i nie mieszkam w zapadłej dziurze - niecaly kilometr do drogi krajowej. I w okolicy można spokojnie kupic dom z ziemia za mniej niz 200tys.