Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzEkO_MiLkA

Facet ktory w wieku 25 lat nie ma wlasnego samochodu i domu jest dla mnie zerem!

Polecane posty

Gość CzEkO_MiLkA

Nie powinien nawet myslec o szukaniu dziewczyny, jak go na samochod nie stac, to jak zamierza ja utrzymac. Tacy ludzie sa kompletnie niedojrzali a laskie ktore leca na takich sa poprostu glupie. A potem beda narzekac ze ledwo wiorza koniec z koncem. Trzeba bylo wybarc lepszego faceta a nie teraz plakac!!

Gość mozesz mi possac dziecino
:)

Gość hshshssjjs
lekcje się już skończyły?

Gość CzEkO_MiLkA to troll
NIE KARMIĆ TROLLA!!!

Gość ech...................
1) Nie uważam tak bo bardzo fajnie się żyje w autobusach i zawsze mnie pociągają takie dziewczyny :) 2) W mieście czy aglomeracji lepiej poruszać sie na rowerze albo autobusem 3) Moje auto stoi już ....................... uchu chu. Bo mam firmówkę. Czyli jak sprzedam własne auto. TO nie mam fizycznie auta = nie dla ciebie . Albo jak zmienie pracę. 4) Głupia dupa jesteś

Gość ech...................
Zapomniałem dodać do firm w których pracowałem (gliwice , wawa miałem 300 i 500km) I WYBACZ ALE NIE CHCIAŁO MI SIĘ JECHAĆ chyba że po towar itd. Jak na rozliczenie co pol roku. To wedlug ciebie lepiej tłuc się autem 6h w jedna i 6 spowrotem?? A tak śpisz :) Po za tym kiedyś pozanąłem bardzo fajną kobietę z Rzeszowa do Wrocka.

Gość Programista
Rozumiem autorkę, ale auto teraz każdy może mieć bo są bardzo tanie. Bardziej chodzi chyba o kogoś kto sam o siebie dba i nie potrzebuje pomocy rodziców w życiu codziennym - mieszka u siebie, sam za siebie płaci ;) Moja dziewczyna też uważa, że facet co sam na siebie zarabia jest nieporadny i nie chce robić za niańkę. Ona też sama na siebie zarabia i nie musi się o nic prosić.

wybarc lepszego? - chyba raczej bogatszego albo choc bardziej zaradnego.

Gość ale zal ja jebe
marne prowo, 0/10

Gość BOOOrakk
najśmieszniejsze jest to, że jak taka panna zwiąże sie z takim gościem i myśli, że jest fajnie to taki gostek może ją kopnąć w dupe w każdej chwili i ona zostaje z niczym :) wchodzi na forum i sie żali jakto misiaczek ją zostawił.

kobieta która w wieku 25 lat jest pusta jak bębem i myśli tylko o facecie z furą, skórą i diskopolo w radiu jest dla mnie zerem!

Gość IIIIIIIIII999999
masz racje utorko i tylko prostak tego nie zrozumie..i juz sie odzywają gołodupce zasrane.NIEUDACZNIKOM MÓWIMY "STOP"!!!!!

dlaczego pusta... przeciez brak samochody swiadczy o skrajnym lenistwie i zaniedbaniu. bo o czym innym? niech se sama zarobi i kupi! równouprawnienie jest, nie? w kopalni też 50% pwinno bab robić i byłoby po równo:)

IIIIIIIIII999999 moneciara jesteś? co? lubisz dawać za pieniążki w aucie? :-)

Gość znowu gołodupce się schodzą
:classic_cool:

Gość Moni899000
DO KOSMAT . NIKT NIE M ÓWI O TYM ZE PANNA MA LEZEC DO GÓRY DUPA. MAM AUTO ..PRACUJE ZARABIAM. TEGO SAMEGO WYMAGAM OD FACETA ..MASZ JAKIS PROBLEM>? NIE MASZ AUTA?? TO ZARÓB I KUP . TYLKO NIE TŁUMACZ SOBIE ZE KOBIETY TO MATERIALISTKI BO TO MARNY ARGUMENT.

Gość Moni899000
i facet bez auta ..niech mnie omija bo go sprowadze na ziemie bardzo szybko.kalectwo to dobra nazwa dla takich.

Gość Moni899000
i tylko nieudacznicy sie sapia na takich forach,facet z klasa to rozumie:) a chłopczyków żegnamy.

Gość Miastowy r4e3
Nie opłaca się mieć samochodu w dużym mieście.

Gość p. anna karenina ;
facet, który w wieku 25 lat ma WŁASNY dom - dostał od rodziców / w spadku po kimś więc :D

Gość zana88
ale ty jesteś pysta dziewczyno. aż mi ciebie jest żal. blachara i materialistka jedna. takim osobom mówimy kategoryczne NIEEEE

Gość Noxeliaaaaaaaaaaaa
"Martva Kicia dlaczego pusta... przeciez brak samochody swiadczy o skrajnym lenistwie i zaniedbaniu. bo o czym innym?" Noxelio, daruj nam już tutaj na kafe takie argumenty....

Gość co to jakis szajs nuu
to jak wytłumaczyc fakt ze facet nie ma samochodu??? bo sie nie opłaca...? u mnie w rodzinie jest trzy samochody . rodzice maja auto ,,brat ma uto ja równiez mam auto,,nie wyobrazam sobie stac na przystanku i czekac na autobus. .w dzisiejszych czasach nie da sie zyc bez samochodu i trzeba byc ograniczonym na maksa.. przeciez to skrajna ułomnosc i to swiadczy duzo o człowieku .

Gość co to jakis szajs nuu
i dodam ze mieszkam w dużym miescie ,,ale wole stac w korku we własnym aucie niz tułac sie po metrach czy busach .

Gość mariner
Cale szczescie jest cala armia kobiet ktore uwazaja inaczej niz ty.:) Zycze szczesci na drodze szukania faceta z "blacha " :) i spelnieniu sie w zwiazku znim

Gość mentaI cut
facet który ma 25 lat i ma własne mieszkanie albo ma nędzne mieszkanie albo dobre ale za to kredyty na 30 lat

Gość Altar_
Po pierwsze 25 lat i własny dom..jak wg was kobiety facet ma to osiągnąć? Mówicie tu o fuksiarzach, co wygrali los na loterii, bądź dostali coś w spadku? Może jeszcze ma być jednocześnie dobrze wykształcony? Paradoks. Po drugie Samochód? Gdzie to jest napisane, że każdy obywatel RP ma mieć auto? W biblii, konstytucji nic nie ma na ten temat..Hmm może w bravo girl jest? Jak czegoś nie chcę, to nie i chuj jednej i drugiej do tego. Po trzecie Wolisz stać w korkach we własnym aucie? Może jeszcze do sklepu nim jedziesz, który stoi 3 metry od twojego domu idiotko emancypowana? Sami napędzacie rynek paliwowy, a później płacz,że paliwo powyżej 5zł. Zabrałaś kogoś autostopem? Podejrzewam,że jak rano jedziesz do pracy, to oczywiście 4 miejsca wolne. Niedorajdy życiowe to osoby, które nie potrafią na siebie zarobić, nie potrafią nic robić, nie mają zainteresowań, nie rozwijają się, nie mają planów. Auto i mieszkanie...dla mnie to jesteście po prostu prostakami. Wy chcecie i chcecie...A kogo to obchodzi?