Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkllfyil

Ale mi smutno:(

Polecane posty

Gość jkllfyil

jeszcze 10 minut temu miaalm swietny humor, wesola,chec do zycia, a teraz, smutno mi,nic mi sie nie chce i zaraz pewnie pojde spac :(

Gość fryytaaa
a czemu ci sie zepsuł humor?

Gość jkllfyil
no wlasnie od niczego :( Ja tak mam, potrafie byc mega szeszliwa ale wiem ze za jakies kilka minut to minie i bede smutna :( To jest okropne..

Starsi państwo czytają list od swojego wnuczka Jasia: "Kochani Dziadkowie. Dziś pierwszy raz poszedłem do szkoły. Zajęcia zaczęły się od lekcji wychowawczej. Nasza pani wychowawczyni powiedziała, że zawsze, ale to zawsze, trzeba mówić prawdę. W tej sprawie do Was piszę. Podczas ostatnich wakacji, które u Was spędzałem, pewnego dnia zszedłem do spiżarni, nasrałem do słoika i postawiłem go na półkę z konfiturami." Dziadek chlasnął babkę w łeb i wrzeszczy: - A mówiłem, że gówno! A ty nie, zcukrzyło się! Zcukrzyło! Nie smuć się :)

Gość mmmmm....
masz depresje lub nerwice bo takie huśtawki nastrojów to objawy jednej z tych chorób,polecam pójście do psychologa

Gość jkllfyil
a czy psycholog cos da? Nie sadze.

Gość fryytaaa
coś na pewno... a depresja to nieciekawa sprawa... ja np chyba też to niestety mam... tyle, że jednego dnia moge wszystko mam siłe żeby wszystko pokonac, ciesze sie... a następnego nie mam ochoty wstać z łóżka... Myślę, że człowiek chyba sam nie jest w stanie sobie z tym poradzić... Bo mimo że się wydaje, że jest już dobrze, to później to wszystko znowu wraca... Gdybym miała kase to bym poszła do psychologa, ale nie stać mnie zbytnio niestety, może kiedys jak odłoże kase