Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusdq19

nie lubi mojej cipki? nie robi minetki

Polecane posty

Gość maybe fine
przeciez gra wstepna jest od lizania:D wiec nie ma spermy poza tym skoro ona lize swoje pozostalosci to on swoje tez moze nie?

Ehh pomyślcie o tym że koleś może być dobry ale niedoświadczony.Może wstydzi się bo nie wie jak to zrobić! Ja sam muszę przyznać że gdyby nie moja kochana partnerka dałbym ciała na szczęscia ona mną pokierowała :) Pozatym może się po prostu bać.Wiem że to głupie ale powiem wam swoje zdanie i myslcie co chcecie.Już od gimnazjum zachwycałem się kobiecym wyglądem jednak nie wiem dlaczego kobieca myszka była dla mnie zawsze odrzucająca i nie było w niej nic pociągającego.Zmieniło się to dopiero w moim pierwszym poważnym związku ;) A ty nie słuchaj głupot na forach a szczerze z nim porozmawiaj i nie rób mu wyrzutów bo jedynie zamknie sie w sobie jesli poczuje ze jestes wyrozumiała wezmie sie do roboty.No albo jest druga opcja facet ma Cie w dupie liczy jedynie na dobry seks i rozrywke a nie daje nic wzamian ;)

mialam dwoch takich chlopakow. "EEE, blee..nie dla mnie" Jeden byl takim egoista, ze w koncu sie wkurzylam i jak chcial zebym mu loda zrobila, to mu podawalam te same teksty co on mi-"wiesz, to jakos nie dla mnie.." ale byl zly :-)

Gość facet z pomorza
Jakieś idiotki pisżą. Buleczki nie są brzydkie, ale większe wargi tak? he he he po ile wy macie lat?!

Muszę przyznać,że jesteś niesamowitą czyściochą. Ale właśnie to może być to...Tymi wszystkimi perfumami zabijasz swój naturalny zapach, swoje feromony. Najlepsze co może być to tylko woda. Osobiście uwielbiam kobiecy zapach. Jest to najlepszy zapach jaki mogę czuć. Nie sądzę,że smakowanie przez Ciebie swojej wydzieliny jest czymś bleeeee. Uważam,że kobiecie nie powinien przeszkadzać jej smak na ustach faceta a facetowi nie powinien przeszkadzać jego smak na ustach kobiety. Powodzenia w lizaniu. Jak nie to zgłaszam się na ochotnika

Gość crossy66
nie każdy lubi robić minety PROSTE :D