Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirek muchomor

WAŚNIEWSCY - w głowie się nie mieści

Polecane posty

Gość wirek muchomor

Jestem w szoku po przeczytaniu tych artykułów http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,14290808,wiadomosc.html http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,14287874,wiadomosc.html Nawet gdyby to była tragedia nawet gdyby to był przypadek nie wiem jak tak można to jak taniec na zwłokach dziecka Nie rozumiem. Oby ktoś z takiej drogi kariery nie wziął przykładu jestem pewna że za jakiś czas będą gośćmi TVN czy innej stacji albo będzie o tym książka. świat oszalał - Wielu rodziców potraciło dzieci nie tylko oni

Gość kdeko
co sie dziwisz?? zyjemy w takich czasach przeciez kompletne zezwierzecenie zywi gora

Gość glen muller
Waśniewski na prezydenta!!!!

Gość wirek muchomor
po prostu płakać się chce - dziecko niewinne nie żyje a oni zaczynają robić karierę na śmierci WŁASNEGO dziecka!!! ktoś im w tym pomaga to przecież jest chore! to już jest totalne zwyrodnienie nie tylko rodziców ale systemu.

Gość milunia lolunia
ale Bartusiowi ladnie w nowym kolorku wlosow, nie sądzicie? chyba sie zakocham 🌼 😍 ale on nadal kocha tą Kaske i chce z nią byc :( podobno wyjadom nawet zagranice i zaczną nowe zycie, nowy domek, nowe dzieci...a niech im sie szczęsci, a Madziulka jako aniolek nad nimi fruwa :) 🌼

na bank powstanie film o nich a wystąpi w nim Karolak i Socha

Gość zonkaRegresa
na twarzy tego chłopaka nie ma śladu odczuwania tragedii, no ale w końcu taki niekomunikatywny niemowlak, to jaka to więź mogła być? w porównaniu z bractwem rycerskim.

Czekam na jego udzial w Tancu z gwiazdami, a jej w najnowszym filmie Pazury.

Gość llkjshfldslgkjkldsg
Jak wam dzieciak za bardzo ryczy walnijcie go o próg!!!!! Będziecie sławni a w nagrodę dostaniecie wczasy!!!!! Ja pier...., dlaczego muszę na to patrzeć, co za kraj??? A na co będą patrzyły moje dzieci za 10 lat????!!!!

Gość zonkaRegresa
dziecko mieli niechciane, fajnie im sie złozyło, że już go nie ma i po sprawie.

matka kurwa powinna dostać przynajmniej 15 lat do odsiadki to może by w koncu zrozumiała co zrobiła a tu kurwa wczasy ja pierdole co za chory kraj

Gość zonkaRegresa
Kochanie, chyba matka z ojcem powinni beknąć za to, jak już.

Gość z każdym dniem nabieram
przekonania, że to jakiś "czarny reality show" w którym uczestniczymy... Niebawem powiedzą, że to był tylko taki program specjalny i chcieli zobaczyć, jak ten katolicki polski naród to odbierze...

masz rację beknąć powinni oboje !!! chociazby za to że setki ludzi i róznego rodzaju służb ratowniczych wprowadzili w błąd, za to że straż i policja poniosła duże koszta w tej akcji , w koncu za to że naraziła skarb panstwa na spore sumy ... ty wezwiesz nieuzasadnionym zdarzeniem straż pożarną czy erkę to cię do sądu wezwą i jeszcze każą grubą kasę zapłacić ci zrobili ze wszystkich jeleni i jeszcze im dupy liżą po prostu skandal

Wstyd i hanba! zamiast walkowac temat i wtryniac nos w nie swoje sprawy zrobilabys porzadny obiad swemu chlopu aby jak wroci mial co zjesc. .Celebryci staja sie celebrytami wlasnie dlatego ze prasa zeruje na ludziach glodnych byle jakiej sensacji.A tay wlasnie udowadniasz ze jestes taka bezkrytyczna odbiorczynia ludzkich odchodow . Jerzy Urban sukces swojego tygodnika NIE oparl na prostej regule :im wiecej krwi ,brudu miedzyludzkiego ,zbrodni,zdrady i wszelkiego zla -tym lepsza poczytnosc.Bylo za tym dlugoletnie doswiadzcenie dziennikarskie .Zrecznie polaczyl to z polityka i bingo! zostal milionerem w bardzo krotkim czasie Siejac tania sensacje na tym forum masz wklad w pomnazanie pieniedzy wlascicieli mediow takich jak Polsat czy TVN ,nie wspominajac o prasie brukowej . Gratulacje!

Gość mam te same odczucia
gdy zobaczyłam go w tych utlenioncyh na rudo włosach....normalnei szok zastanawia mnie kto płaci Rutkowskiemu i kto im funduje wynajem nowego lokum

Gość zonkaRegresa
każdy na tym zmarłym dziecku chce upiec pieczeń, Rutkowski jak wampir ssie z tej historii, żeby jeszcze jeden artykuł, jedna wzmianka w mediach o jego biurze, to im nawet apartament wynajmie i wczasy zasponsoruje. Media zaś o tym wszystkim skwapliwie napiszą. obrzydliwość.

Top-Wahrsager gratis Erfahrene Experten beantworten Ihnen Ihre Fragen. Jetzt testen! www.viversum.de/wahrsagerei A kiedy był już gotowy, pojechali po resztę rzeczy do domu, w którym według opowieści Katarzyny doszło do tragedii. Małżonkowie wsiedli do srebrnego renault megane należącego do Rutkowskiego i wraz z dwoma ochroniarzami pojechali na ul. Floriańską. Zza drzwi słychać było wiele różnych głosów, zarówno damskich jak i męskich, a towarzystwo musiało się dobrze bawić, bo atmosfera była wyjątkowo żywa, wręcz wesoła. Do teściów Katarzyny wrócili tym samym autem, też pod ochroną. Nieśli ze sobą pamiątki po zmarłym dziecku. Bartłomiej niósł pod pachą dużego, beżowego, pluszowego misia. To była ulubiona zabawka małej Madzi. Miś stał w jej łóżeczku... Waśniewscy nie mieli żadnych toreb, walizek, ani nawet siatek z rzeczami dla siebie. Katarzyna ukrywała swoją twarz pod kapturem ciemnozielonej kurtki, Bartek szedł wyprostowany w modną chustce na głowie. Dziś mają opuścić Sosnowiec, swoich rodziców i znajomych, wśród których się wychowali od dzieciństwa. Nie byli jeszcze razem na grobie córeczki. Kiedy wreszcie tam przyjdą i pomodlą się za duszę Madzi?

Gość zonkaRegresa
Mariner- od tego jest forum, aby rozmawiać o różnych tematach, dzięki temu takie newsy z mediów są bardziej krytycznie odbierane.

Gość qqqqqwaaa mać
Chochot z polskego spoleczenstwa i tych ludzi ktorzy zaangazowali sie w calą sprawe, poprostu szyderczy smiech z nas ,.Moze jakby w beczce po kapuscie madzie ukryla to wteyd by sie liczylo, a takto gruzy to nic dla naszego ymiaru sprawieldiwosci?? To czyli jak kierowca nueumyslnie spwooduje wypadek, w i fazie "szoku" spieprdzieli zmiejca wypadku, bądź co lepsze weźmie poszkodowanego za fraki i wrzuci do stawu lub pod gruz takze bedzie mogl liczyc na takie luksusy???

Gość kasia1996
w szwecji to by z pierdla nie wyszli do 40-tki, tam każde dziecko jest święte

czyli jak kierowca nueumyslnie spwooduje wypadek, w i fazie "szoku" spieprdzieli zmiejca wypadku, bądź co lepsze weźmie poszkodowanego za fraki i wrzuci do stawu lub pod gruz takze bedzie mogl liczyc na takie luksusy???" wtedy warto zainwestowac i wezwać Rutkowskiego :D

Gość prawda smoleńska
kto jest najbardziej podejrzany? ten, kto czerpie ze śmierci korzyść a sponsorów nie brakuje "wzruszony losem" pan R. zapewnia OFIAROM chwilę refleksji w towarzystwie oznakowanych pojazdów i ochroniarzy "dzielnie zatroskany i podtrzymujący" mąż i ojciec wkrótce pojawi się w reklamie producenta farby do włosów "stroskana babcia" tylko w pierwszych wywiadach mówiła, że ona i synowa były dla siebie obcymi osobami. Teraz już też się podczepiła twierdząc, że pani K. jest osobą jej bardzo bliską. Co trzeba zrobić, aby teściowa uznała cię za bliską? ???????????????????????? Nie jest ważne co się mówi. Ważne, że się mówi. Kwestia dni kiedy jakaś wytwórnia filmowa wypłaci im miliony dolców za wyłączność na ich love story.

Gość zonkaRegresa
jak ona nie wezwała pomocy do dziecka, a w szoku potrafiła nie okazać niczego przed ojcem dziecka i jego kolegą znoszącymi zwloki dziecka w wózku, a potem jeździła z nim przez godzinę, to chyba cos tu umyka prokuratorni. podpisałam petycję, bo dziecko to nie śmieć, który sie zamiecie pod dywan albo pod gruzy.

Gość bo polska jest na rowni
z bialorusia i ukraina pod wzgledem prawa , w usa to ona i mezulek mogliby podziwiac drzewa za krat do konca swoich dni a tu dostaja apartamentowiec.

Gość prawda smoleńska
jeszcze chwila poczekajcie pan R. rozpierdzieli też Bartusia i z tym jeszcze większym współczuciem zapewni mu nowe spokojne życie w świetle jupiterów i kamer skierowanych na Bartuśków a oświetlających detektywa

Oj nie łykajcie tego jak pelikany. Rutkowski chciał reklamy, to ją miał:) To jest grubymi nićmi szyte, coś wyszło może nie tak i jest afera z tego. Ale ja myslę, że to było dobrze zaplanowane. Ta "ochrona" tego pana, naprawdę dziwi. Ja mam nadzieję, że trumna tego maluszka jednak była...pusta.