Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolantas

rossman

Polecane posty

Gość jolantas

Czy test ciążowy kupiony w rossmanie jest tak samo wiarygodny jak ten kupiony w aptece??

Gość Agatka jesteś tu jeszcze?
?

Hej :) Dawno cię tutaj nie widziałam, bo sama rzadko już zaglądam na to forum. Dziś weszłam przez przypadek, to drugi temat który otworzyłam i bach! :) Kogo widzę? Agatkę i to już z dwoma chłopakami! Także chciałam Ci (a raczej Wam) serdecznie pogratulować! Prawie 3600 to słuszna waga ;) Jak sobie radzicie? Nadal w DE czy zjechaliście do PL na czas porodu? No i jak się czujesz w roli mamy dwóch urwisów? Pewnie mnie nie kojarzysz, bo nie mam stałego nicka, ale czasami sobie z tobą rozmawiałam przez ostatnie 3 lata przy okazji różnych wątków i zawsze podkreślałam, że jesteś takim dobrym duchem tego forum. :)

dziękuję :) w DE. tu rodziłam i jestem bardzo zadowolona z wyboru :D super opieka, super szpital, położna której wcale nie rozumiałam :P ale dała sobie radę genialnie! ona i maż robiący za tłumacza :D poród o niebo lepszy niż w Pl, ja czuję się super. właśnie uciekam po starszego do przedszkola. a radzę sobie różnie, raz lepiej raz gorzej :) Tomek jest dzieckiem bardzo rozkrzyczanym, dużo płacze, wymaga ciągłej uwagi. pisze tylko z nim na rękach, bo połozyć się nie da :( ale jakoś sobie radzimy :)

Bardzo się cieszę, że dajecie sobie radę i trzymam kciuki za dalsze postępy! Nie martw się, mały podrośnie to pójdziesz na kurs i za rok będziesz już mówiła po niem. Poza tym zwyczajnie wychodząc z domu czy oglądając tv można się osłuchać, szczególnie że Niemcy całkowicie dubbingują każdy film i program obcojęzyczny (nawet z podziałem na rolę). :P Pamiętam jak kiedyś pisałyśmy o wielorazówkach, Białym Jeleniu itp eko rozwiązaniach, bo Franio był wrażliwcem. Czy Tomek też ma problemy ze skórą, czy używacie już zwykłych kosmetyków i zwykłych jednorazówek? I jak starszy? Wyrósł już za alergii? Pamiętam też jak pisałyśmy o tradycyjnych dużych wózkach i marzyła ci się dla drugiego Emmaljunga. :) Udało się taką wykombinować, czy jeszcze Jedo? Pozdrawiam serdecznie! :) Jak wrócisz z przedszkola to zajrzyj tu jeszcze, bo nie chcę ci teraz zawracać głowy jak masz wyjść.

A małego może wsadź w chustę? Wtedy nadal będzie przy tobie, ale będziesz miała 2 ręce wolne.