Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chantalka

Czy udało Wam się kiedyś wyssać...

Polecane posty

nie pamietam w ktorym sklepie w Polsce to kokosowe kupywalam, chyba kiedys w lidlu byly w ogole ta Portugalia to mnie tak nerwi, co bym chciala zjesc to tego tu nie ma, nawet glupiego zabielacza do kawy - smietanki, nie ma mleka skondensowanego wlasnie, nie ma zupek chinskich :D , ogorkow kiszonych nie ma, kielbachy dobrej nie ma, ptasiego mleczka to ja juz wieki nie jadlam, zurku se nie zrobie bo nie mam z czego, maki zurkowej tez dostac nie mozna ehh kurwa, zdenerwowalas mnie z ta kakaowa tubka!!!!!!!

Lady Love! Ja mam to samo w holandii, też tęsknię za tym, co mieszkając w Polsce miałam na wyciągnięcie ręki. no ale , po pieciu latach przyzwyczaiłam się do tutejszego żarcia;)

ja nie potrafie sie przyzwyczaic, tzn lubie ich kuchnie i jedzenie, ale czasem najdzie mnie taka ochota na cos polskiego, np zupe ogorkowa i wiem ze moge sobie pomarzyc o takiej oo i musztarda, jak mi brakuje naszej musztardy - tutaj wszystkie smakuja jak vinagre, sa kwasne, bleee

No i ja też wciagnęłam całe...o dziwo nie czuję się aż tak źle;) a robal zaspokojony:D

Test zdany pozytywnie;) Jak widać, mozna wypic całe mleczko i się nie porzygac:D