Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co????????????????????????????

antywirus - co jest najważniejsze

Polecane posty

Gość co????????????????????????????

noszę się z zamiarem kupna dobrego antywirusa. czym się kierujecie przy wyborze? co jest najbardziej istotne?

kasperski albo nod ale kasperski ihnternet sekurity ma moduł przed reklamami

Gość Mska..
jak masz Viste jak ja miałam to ci nawet najlepszy antywirus nie pomoże bo vista jest dziurawym systemem

Gość agdagdgda
I tak masz wirusa pojebańcu.

Ja mialam Viste teraz mam Windows7 i od zawsze uzywam AvireFree bez zadnych problemow.

ja postawiłam na avasta. jest za darmo, więc nie muszę bawić się w szukanie pirackich seriali - zresztą, zabezpieczenia płatnych programów są coraz lepsze, także lepiej nie zaliczyć wtopy ;) avast jest ok, nie narzekam.

Gość Negoris
Najważniejsze jest aby antywirus był dokładny, czyli nie przepuszczał więcej niż 15% wirusów i żeby nie zajmował zbyt wiele pamięci. Z takich antywirusów mogę ci polecić np. Avire, Noda czy Filemedica.

Gość aaapola777
zgadzam się, że najważniejsze żeby nie przepuszczał wirusów czy szkodliwego oprogramowania, bo taki co będzie przepuszczał do niczego się nie przyda, jeśli korzystasz dużo z sieci to musisz zwrócić uwagę by chronił poufne dane tzn. piny, kody przy przelewach itd., ja mogę polecić g data, mam od pół roku i jak na razie wszystko ok, nic jeszcze nie złapałam

Gość najlepszy antywirus
to zainstalowanie linuxa zamiast windowsa. Linux to niszowy system i nawet nie ma komu robic wirusow na niego. A do internetu, obejrzenia filmu, wypalenia plyty wystarczy.

Gość rzęsyyyyy
Pytania dot. Aviry. Jak znajdzie wirusa, to pokazuje się ikonka z różnymi opcjami i zawsze sięzastanawiam co najlepiej wtedy zaznaczyć; "Deny access" czy "Move to quarantine"? A moze jeszcze inną? Sorry, ale jestem w tym zielona kompletnie :P

Gość Malnara
No przede wszystkim żeby był lekki- nie zamulał systemu, prosty w obsłudze, sprawdzał wszystkie dyski i śmigał na dobrych silnikach. Fajnie jeśli ma też jakieś wsparcie techniczne. Ja kieruję się przy wyborze przede wszystkim tymi kryteriami. Obecnie używam arcabita i sprawdza się.

No przede wszystkim żeby był lekki- nie zamulał systemu, prosty w obsłudze, sprawdzał wszystkie dyski i śmigał na dobrych silnikach. Fajnie jeśli ma też jakieś wsparcie techniczne. Ja kieruję się przy wyborze przede wszystkim tymi kryteriami. Obecnie używam arcabita i sprawdza się.

Gość gość
ja mam jakś darmowy antywirus ale chce kupić jakiś by odpowiednio chronić komputer

Gość gość
Ja się kieruję opinią. A że bardzo dobrze piszą o G Data, to zakupiłam go w sklepie http://kluczsystem-sklep.pl i muszę powiedzieć, że jestem z niego bardzo zadowolona. Spisuje sie na medal.