Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolicaaaaa

150 na jedzenie, od 5 marca do konca...

Polecane posty

Gość zupy wychodzą tanio
u mnie jest piekarnia gdzie taki chleb pszenny jest naprawdę pyszny ale nie zawsze mi się go udaje kupić bo ludzie z rana wykupują ale jak się kasy nie ma to trzeba się zadowolić takim tańszym chlebem niż kupować dużo mniejszy ciemny za 4zł albo nawet więcej. Wiadomo, że biały chleb do najzdrowszych nie należy ale jak kogoś przyciśnie z kasą to trzeba sobie jakoś radzić. Dlatego napisałam że ja sie prędzej najem takim białym niż ciemnym, Ty za to odwrotnie więc oczywiście nie mam zamiaru narzucać swoich racji :)

Gość tdhfxdhdxh xgfhdh
Co to za danie woda z warzywami i makaronem? Zupa warzywna. A ty do każdego obiadu musisz mieć padlinę na talerzu?

Gość nie pojmuje111111
No taka zupa warzywna. Jak mam kase to dodam do niej jeszcze serduszka rosołowe albo jakies inne mięso. Ale wersja tania to warzywa, sól i makaron. Da sie zrobić zupke ;)

Gość hahahhahah
zabiłeś/aś mnie tym ''worek bułek na bazarze'' Duże pivo dla Cie

Gość kupuj z głową
ziemniaki , jajka, cebula, coś na zupę, marchewkę , spokojnie przeżyjesz , ziemniakami można sie fest najeść, a za 2,5 zeta jest teraz 2,5 kg ziemniaków, ogórki kwaszone są teraz tanie idealne na sałatkę, albo do kanapek , cebula smażona , jajka sadzone, naleśniki

Gość kupuj z głową
mielone jest tanie za 13 zeta kilogram to ci na coanjmniej da tygodnie starczy na zmiane z jajkiem sadzonym, do tego surowka zogorkow i smietana ja tak robie