Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaty_facet

Jestem nieszczęśliwy w małżeństwie

Polecane posty

Gość dfsdfsdffddfdffd
Mireczka, masz rację. To bardzo możliwe, że tak będzie zwłaszcza że ją zdradził gdy byli narzeczonymi i zostałby z tamtą gdyby tylko ona tego chciała.

Gość piątek weekendu początek
Pierwsze słyszę, żeby facet kochał się z kobietą z obowiązku :D :D

Gość Siasiu pasiu
Więc tak.. Zastanów się jeszcze raz, ale bardzo bardzo głęboko czy ją choć trochę kochasz. Jeśli coś tam się jeszcze tli - spędźcie miło czas, pojedźcie gdzieś, pogadajcie sobie, pójdźcie na randke itd itp po prostu postaraj się tak jak na początku. Za dziecko się nie bierz póki nie masz pewności co do tego związku bo dzidzia to nie zabawka (tak samo jak Twoja żona ekhm ekhm) i trzeba być odpowiedzialnym. Jak coś drgnie to wtedy bierz się za dzieci, koniec kropka. Jeśli nic do niej nie czujesz, po prostu ją lubisz, nie pociąga Cię i dopuszczasz możliwość zdrady to daruj sobie, serio. Zranisz ją już po raz kolejny, a dziewczyna bogu ducha winna, na co jej takie cierpienie? Porozmawiaj z nią na spokojnie, bez wytykania błędów i wad. Przeproś bo ewidentnie masz za co i rozstańcie się w zgodzie. Tyle ode mnie. Zrobisz autorze jak zechcesz. Pamiętaj tylko, tak na przyszłość że "jesteś na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś". Faceci, apeluje do was, nie myślcie tylko o własnej dupie bawiąc się wszystkim i wszystkimi bez namysłu. To takie niemęskie ;)

Gość dziwny człowiek
Strasznie dziwny z Ciebie człowiek

Gość OLA3333
To bardzo ciekawe co mówisz, życzę powodzenia

Gość mleczna aska
witaj nieszczesliwy a macie dzieci?to mile ze chciales ja zadowolic ale co teraz z toba?ty jestes nie szczesliwy pomysl o sobie

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyy
znajdz kochanke facet

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyy
pisał ze nie ma dzieci

Gość cdgjr
ciekawe artykuły psychologiczne o związkach: www.magnoli.pl

Gość Magda 285
A ja znam takie małżeństwo,gdzie On szuka cały czas jakiejś nowej bo mamusi i tatusiowi synowa się nie podoba. Może i w tym przypadku tak jest. Rodzice mogą "obrzydzić" żonę jak cały czas nadają na nią, a mąż dupa i nie potrafi powiedzieć rodzicom gdzie ich miejsce.