Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dziewczyny, co wy na to, wczoraj wygwizdali Crisa w Warszawie

Polecane posty

Gość bambiska
bardzo mu tak dobrze, zarozumialcowi....

nie ogladałam meczu, ale myślę że on ma to gdzieś, ma kasę, dziewczynę, sławę, a że komuś się nie podoba i chamsko wygwizda go to mu tu "wisi"

Gość bambiska
zapomnialas dodac kupionego dzieciaka

Gość mireczkaa
ja uważam, że to chamskie ale jakże polskie...

nie widizałm sytuacji ale jesli wygwizdali to chamskie i burackie z ich strony, zapraszac gosci na mecz towarzyski :O

Gość bambiska
Irine i kupne dziecko .nic dodac, nic ujac.....

fiku - a co byś robiła z przystojnym brunetem w okularach? Rozumiem, że to nie chodzi o okulary do pływania?

Gość Darek...
pokazało sie polskie buractwo i tyle daleko nam do kulturalnych kibiców piłkarskich Co takiego zrobił CR7 przeciez on grał w reprezentacji Portugalii

Gość Krystyna Ronaldo
co jest o co chodzi?

Gość bambiska
A pewnie, ze mnie hooj obchodzi skad ma to dziecko... moze jest bezplodny i musial sobie kupic...co nie zmienia faktu, ze jest on starsznie zarozumialym i zapatrzonym w siebie bufonem.

Gość mireczkaa
ja tam nie wiem, czy jest bufonem- nie znam go. Wiem natomiast, że to wczorajsze gwizdanie było nie na miejscu i tyle!

"fiku - a co byś robiła z przystojnym brunetem w okularach? Rozumiem, że to nie chodzi o okulary do pływania?" byśmy razem książki czytali jak to okularnicy 🖐️

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oczywiście że to hamskie, on był naszym gościem i jak to odbierać? że nie życzymy sobie żeby ktoś przyjechał do nas z innego kraju i grał z nami mecze? mamy grac sami ze sobą? i może najlepiej jeszcze z jednego klubu niech między sobą grają bo inni to be to było prostackie i hamskie, ktoś powinien uświadomić kibicom że gościa sie tak nie traktuje, jak sobie go nie zyczysz na meczu to go nie zapraszaj a już z pewnością nie bądź debilem i nie kupuj biletu żeby niego patrzeć :)

Gość korek karolek
ale my przynajmniej wczoraj mieslimy kilka dobrych sytuacji (ale oczywiscie tego nie wykorzystalismy) a Portugalczyce, nawet na czele z tym calym zasranym Ronaldo - NIE!!!!

dziewczyny z kafe trujkami by do niego przychodzily lizac mu fiuta tylko on by was nie chcial sikalybyscie gdyby zlapal was za tylek

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
taaa trUjkami debilu, trUjkami

Gość a oglądał ktoś z Was filmik
Cristiano przetestowany do granic? nie wiem czy naprawdę jest miły i uprzejmy czy tylko udawał na potrzeby filmu. Ale ma wyjątkowo dobre warunki a to jak wyczuwa piłkę i błyskawicznie ustala tor jej lotu powala na kolana. Już nie mówiąc o tym jak podkręca piłki. Zdecydowana większość biegających wczoraj po murawie mogłaby za nim korki nosić, a na pewno Polacy. P Proponuję któremuś z tych kiboli zagrać z nim jeden na jednego :D P.S. nie jestem jego fanką i nie podoba mi się wizualnie ale doceniam, gdy ktoś jest asem w tym co robi.

Gość ja robilabym mu loda
bez uzycia rok all the time :)

"nie ogladałam meczu, ale myślę że on ma to gdzieś, ma kasę, dziewczynę, sławę, a że komuś się nie podoba i chamsko wygwizda go to mu tu "wisi"" właśnie nie bardzo mu wisi. różne rzeczy można o ronaldzie powiedzieć ale jedną to na pewno: ronald sobie lubi popłakać. teraz wprawdzie trochę mniej ale bywały czasy że niezłą lipę robił więc mówienie że jemu tak wszystko jedno to jest całkowita nieprawda.

Gość a oglądał ktoś z Was filmik
chłopak jest wrażliwy, naprawdę tak by to wyglądało. Dlatego nie sądzę, aby miał szansę pobić swojego idola, Figo, ten to miał na wszystko wyrąbane.

Gość !offerma mysli, że jest lepszy
od crictiano ronaldo :D ha ha ha głupi grubas :D