Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niachniaczek

jest tu ktos kto ma problemy z tradzikiem?

Polecane posty

bo to stare zdjecie jest w dodatku okropne :O kurwa nie wiedzialam ze ktos ma moje zdjecie w kompie a wiesz ze tak nie mozna?

Gość dschbcdbhcdsbhi
nie przejmuj sie :D ja tam stosuje duzo tapety na twarz i jest git :classic_cool:

a Tobie jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc naprawde bardzo mi pomoglas :)od dzisiaj przechodze na diete :O

Gość dschbcdbhcdsbhi
powodzenia bo jest ciężko :O

Gość dschbcdbhcdsbhi
ciężko, bo jest zajebista ochota na słodkie co sama zauważyłaś :O poza tym pewne przyzwyczajenia jeśli chodzi o rozdzielność posiłków trzeba zmienić zupełnie, a dieta rozdzielna gdzie nie czytałam tam właśnie jest mocno polecana. aha, należy w miarę możliwości, bo też jest to bardzo wskazane, pozbyć się plomb amalgamatowych

ale ja sie nie tapetuje wogole Boze ile ja bym dala zeby moja skora na twarzy znow taka byla 😭 tos mi pomaranczo poprawila humor :O moj facet nawet zaczal sie zastanawiac co mi jest i dlaczego mnie obsypalo po czym stwierdzil ze mloda jestem to mam prawo miec tradzik :O w zeszlym tygodniu myslalam ze juz sie to skonczylo a dzis znow taka obsypana 😭 na poczatku odlozylam keczup i majonez juz chyba z ponad miesiac nie jem zaczelam wygladac lepiej i myslalam ze problem sie skonczyl eh a jakich kosmetykow uzywasz do mycia twarzy?

Gość dschbcdbhcdsbhi
tylko naturalnych i organicznych, mam azs i wszystko inne mnie uczula, w tym apteczne kosmetyki :O

mi pomagaja kosmetyki z loreal pure zone ale jak juz mnie pozadnie obsypie to nic nie dziala byl okres ze mylam twarz sama woda troche pomagalo

Gość dschbcdbhcdsbhi
te ciemne no co Ty, mnie od drogeryjnych to nawet szkoda słów co się robi :(

a calkiem niedawno zrobilam sobie piling z kawy tylko nie wiedzialam ze to musi byc z zaparzonej kawy to sobie dopiero krzywde zrobilam :( mam dwie plaby ale nie wiem jakie to sa jeden zab mialam leczony kanalowo a drugi to zwykla plaba

Gość dschbcdbhcdsbhi
ale biała plomba czy taka czarna srebrna?

Gość dschbcdbhcdsbhi
no to ok. ja mma jeszcze ciemne, ale aktualnie i tak nie mam kasy za bardzo na dentystę :O

Gość vwhdkjqhj
gwkfk🌼

Gość dschbcdbhcdsbhi
mam 28 lat i w sumie całe życie miałam problemy zdrowotne (azs od dziecka, astma zdiagnozowana tez dawno temu), a dopiero w zeszłym roku mi jeden lekarz powiedzial zebym sie zbadala. summa summarum zbadac sie nie poszlam, ale kurcze objawy mam tak ewidentne, a ze ogolnie rozne rzeczy rozni lekarze u mnie badali, stad wiem ze to jest to. nasililo sie wlasnie od mniej wiecej roku, poltora... i teraz walcze z tym. mam kryzysy i jem slodycze, bo sie nie moge powstrzymac 😭 ale widze tez jakie sa efekty, ze to widac, jak udaje mi sie dluzej trzymac do zalecen.

Gość dschbcdbhcdsbhi
jak tak czytałam że te wszystkie alergie, azs, astmy od alergii biorą się z kandydozy, to wszystko ma ręce i nogi. kiedyś tego nie było nie tylko ze względu na mniej konserwantów (ale to też) ale też więcej kobiety piersią karmiły bo nie było sztucznych mlek, były mamki, a mleko kobiety ma probiotyk który buduje florę jelitową dzieciaczka. ja byłam karmona sztyucznie bo moja mama nie miała mleka.może to jednak jest efekt?

to juz tak cale zycie bede musiala byc na diecie? u mnie tym gorzej ze pale papierosy i jestem uzalezniona od coli malo tego pije duzo alko

Gość Clodija
jak wyzej dieta plus odpowiedni pielegnacja

Gość dschbcdbhcdsbhi
niestety, to wymaga poświęcenia :o

kiedys ciagle mowilam ze bede jesc wszystko co lubie bo figure i wage mam ok ale nastal moment zeby cos zmienic niestety

Gość atak pryszczy
ja mam duzo pryszczy i duzo blizn po nich, stosuje duac gel naprawde baaaaaaardzo dobry (!) u mnie sie nasila po slodyczach. nawet od poslodzenia herbaty... nie jem juz nic tydzien slodkiego i twarz coraz lepsza

Gość dschbcdbhcdsbhi
żel ze śluzem ślimaka ponoć jest świetny na blizny. kiedyś wypróbuję na pewno :)

Gość atak pryszczy
ksu blabla- jak ci cos nie podoba to wypierdalaj z topiku, nie interesuje cie to- nie udzielasz sie. Tepy czy co?

ja mieszkam za granica tak wiec nie bardzo mam mozliwosc cos kupic z polskiej apteki slimaki mnie brzydza a tez juz mam troche blizn