Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niachniaczek

jest tu ktos kto ma problemy z tradzikiem?

Polecane posty

Gość dschbcdbhcdsbhi
ksu to projekt kaiovas, ona jest jakas jebnięta.

Gość dschbcdbhcdsbhi
niachniaczek, to się ciesz, jeśli mieszkasz w unii, bo z tego co wiem, to w większości krajów unii żel ze śluzu ślimaka jest dużo tańszy niż w Polsce :O

jesli tzw tradzik występuje w wieku powyżej 21 lat to tylko izotec może pomóc. nie dajcie się robić w chuja dermtologom bo to najwięksi oszusci ze wszystkich specjaliacji!!! beda was leczyc powoli wciskac 1342423 masci i lekow i przychdzic kazac co 2 tygodnie i 100zl za wizyte... idz do dermatologa z ubezpieczenia. poczekaj miesiac czy dwa na swoją kolej wyleczy cie w 2-3 miesiace raz a dobrze. zapewniam. ps. a diety itd gówno zapenw dadza bo przyczyn powstawania tzw pryszczy czy jakiś cyst czy guzków jest baaardzo dużo i nie da sie tgo dobrze zdiagnozowac i wyleczyc problem. za to izotec zmienia strukturę skóry tak że nie ważne jaki jest powód pryszczycy i tak sie nie będa robily,.... 99% skutecznosci. i wychdzi taniej niz jaka kolwiek inna kuracja.

Gość dschbcdbhcdsbhi
kaiovas weź się kurwa ogarnij i wypierdalaj :O

Gość dschbcdbhcdsbhi
Tym razem tak się składa, że skuteczność izoteku to nie jest 99% tylko coś w okolicach 70%, poza tym nie każdy może to brać, ma bardzo dużo przeciwwskazań i skutków ubocznych, trzeba ciągle robić badania by kontrolować stan narządów wewnętrznych. zresztą podstawą jest leczyć przyczynę a nie tylko spowodować że objawy nie będą widoczne. sorry, ale spierdalaj z takimi radami 🖐️

Gość atak pryszczy
tak, ale ja jeszcze dojrzewam, 17 lat mam, tradzik z rokiem powoli schodzi.. cale szczescie..

Gość dschbcdbhcdsbhi
wypryski mogą być też od burzy hormonalnej polecam naturalny olejek z drzewka herbacianego punktowo na wypryski, szybko je leczy

Gość dschbcdbhcdsbhi
kaiovas widze ze masz jakies niedobory emocjonalne, sugeruje wizyte u psychiatry 🖐️ po prostu żel ze śluzem ślimaka, są różne dfirmy. ja na allegro znalazlam taki tylko w dość niskiej cenie http://allegro.pl/ejove-krem-do-twarzy-z-ekstraktem-ze-sluzu-slimaka-i2176692426.html z checia bym sama kupila zeby przetestowac gdyby nie to ze mam ogromny zapas kremow :D

Gość atak pryszczy
niachniaczek- mnie sie pytasz?

Gość dschbcdbhcdsbhi
albo krem z mumio

Gość dschbcdbhcdsbhi
w holandii można dostać go w sklepach typu Wszystko za 1 euro czy 5 euro. a poszukaj może ten krem z EJOVE? wydaje m się ze powinien byc we Wloszech jakos dostepny?

" 18:28 [zgłoś do usunięcia] dschbcdbhcdsbhi Tym razem tak się składa, że skuteczność izoteku to nie jest 99% tylko coś w okolicach 70%, poza tym nie każdy może to brać, ma bardzo dużo przeciwwskazań i skutków ubocznych, trzeba ciągle robić badania by kontrolować stan narządów wewnętrznych. zresztą podstawą jest leczyć przyczynę a nie tylko spowodować że objawy nie będą widoczne. sorry, ale spie**alaj z takimi radami" to powiedz to komuś np kto ma w wieku 23 lat twarz jak gra w połącz kropki i w dodatku to kobieta i ma mysli samobójcze, nie prowadzi normalnego życia itd. depresja i chce wyglądac normalnie. i wez jej powied że leczy się przycyzne a nieobjawy:D tylko że zpaominasz przygłuptasku że w trądziku itd właśnie te objawy sa najważniejsze dla cierpiącego na tę przypadłość i ma wyjebane jakie są skutki. izotecu jako iotecu na któy trzeba bylo podpisywac lojalke ze sie nie będzie zadnych doszkodowan chcialo itd i trza bylo miec 18 lat to fakt bylo 70% 5 lat tetmu. teraz jest z 5 różnych preparatów wlasnie z tym calym izotoczymśtam na któe już nie trzeba nic podpisywac i są mniejsze skutki uboczne i skutecznoć coraz większa, a ten 1% to są wlasnie przeciwskazania, soby które brac nie mogą. u 99% poprawi lub wyleczy na STAŁE!!!!

niachniaczek i dobrze robisz, nie idz do dermatologa, poprostu nie maltrretuj twarzy. dbaj o nią itd ale nie napierdalaj jej 43y4t23t42t kremami tonikami czy czymś... na razie nie ma sensu. jedynie sobie blizn narobisz i zniszczysz cere ogólnie. jak będziesz mail 20 lat i nadal duzy problem to idziesz do prywatnego dermatologa. przpeisze ci antybiotyk, skuteczność ok 30% ale nawroty beda napewno. jesli nei zadziala od razu chciej izotec,. dermatolog prywatny bedzie stawla na glowie by cie od tego odwiesc. czemu? bo cie to wyleczy, raz na miesiac z wizytą po recepte i koniec. nie mma z takiego pacjenta zysku. nie za to mu firmy farmaceutyczne produkujace setki nic nie dajacych preparatów placa kase zeby on wyleczyl pacjenta jednym lekiem! a przynajmniej rozwiązal problem. mozna sobie dochodzic pozniej co bylo przycyzną, dieta, hormony, bakterie, stany zapalne wyowlane czymstam a moze wszystko po trochu.ale masz już normlna twarz i normalny wygląd...

Gość dschbcdbhcdsbhi
@tym razem niestety, ale ja wlasnie JESTEM taka osoba, moze nie dokladnie teraz, ale jak bylam mlodsza, mialam na twarzy MASAKRE, uwierz mi, totalna masakre. a nigdy nie podjelabym sie leczenia izotekiem, bo wiem ze to co ja robie DZIAŁA. poza tym to nie jesttani lek, nie kazdego stac :O i nie, izotek nie ma 99% skutecznosci, ma okolo 70% procent, nie siej dezinformacji. i niestety wbrew temu co piszesz, zdecydowanie wiecej niz 1% osob nie moze tego stosowac. nie wiem skad masz takie bledne informacje, pewnie od jakiegos przedstawiciela firmy farmaceutycznej ktora ma to w ofercie 🖐️

Gość dschbcdbhcdsbhi
poza tym.... jesli dla ciebie Tym razem... wazne jest tylko opakowanie, to ok. ale nie naklaniaj innych do ignorowania swojego zdrowia. wazne jest by od srodka bylo dobrze, wtedy na zewnatrz na pewno bedzie.

tez mialam kiedys masakre ale myslalam ze z wiekiem minie no i minelo ale nie na dlugo juz dawno takiej katastrofy na mojej twarzy nie bylo

Gość dschbcdbhcdsbhi
zreszta nie mialam tradziku (wbrew temu, co zdiagnozowal u mnie pierwszy dermatolog) a zapalenie skory, dermatitis, atopic dermatitis. NIE KAZDY KURWA PRYSZCZ TO TRĄDZIK!

Gość hshsuyhwhwhwbbdbdbsas
produkty ktore nasilaja tradzik to alkohol, czekolada czipsy , wszystko co ciezkostrawne

nie. chodzilem po wielu dermatologach kazdy mi mowil(jakies 7 lat temu) prywatny ze antybiotych lekki kremy w chuj tego zapisywal (koszt iesieczny z 2 wizytami czeso w wmiesiacy to bylo o wiele wiecej niz koszt terapi izotekiem i ty nie siej dezinformacji!!!!) i kazdy mnei odwodzil ze to gwno ze nic nie daje a szkodliwe (czytalem o izotecu w necie ) ok wierzylem im. pewnegod nia poszedlem do znajomej mojej babci ktora ma przychodnie i m.in dermatolog i jak byla moja kolej i wchodze to ta wlasiccielka a znajoma rodziny powiedziala co w stylu "panie marku to moj znajmy do pana" wchodze on aptrzy na mnie, - ile mam pan lat? -23 - izotec. (akurt wersja w zastrzykach) , nic innego panu nie pomoże. i PEWIEN jestem ze gdybym nie wszedl jako znajomy to by mi kit wciskal z antybiotykiem...🖐️ nie sluchajcie tej pomarańczy ludzie któzy po 20tce nadal mają masakrę pryszczycy na twarzy ... a ludzie poniżej tego wieku np 17 -8 lat niech nie pnikują nie niszcza twarzy chemikaliamy. bo to albo samo zejdzie albo nie. dermatolog nie pomoże chyba że znajomy albo z publicznego ubezpieczenia!!!

" 18:59 [zgłoś do usunięcia] dschbcdbhcdsbhi zreszta nie mialam tradziku (wbrew temu, co zdiagnozowal u mnie pierwszy dermatolog) a zapalenie skory, dermatitis, atopic dermatitis. NIE KAZDY K**WA PRYSZCZ TO TRĄDZIK!" dokladnie!!! mi powiedizl to samo! zapalnei skury costam costam ze ja nigdy trądzik nie mialem. a każdy poprzendi dermatolog mi mowil ze to trądzik !!!! dlatego nie wierzcie dermatologom to najwięksi złodzieje!!! tyle co moi starzy utopili kasy jak mialem 17-19 lat to kurwa szok🖐️