Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niachniaczek

jest tu ktos kto ma problemy z tradzikiem?

Polecane posty

Gość dschbcdbhcdsbhi
dobra, pierwsze z brzegu forum gdzie jest lekarz ktory odpowiada 0- pytanie o stosowanie izoteku u osob z azs: "u pacjentów z AZS przyjmujących izotretinoinę stwierdza się nasilanie się zmian chorobowych co jest związane z wysuszeniem skóry" jak ma sie to do twojej teorii o zmniejszaniu odczynow zapalnych przy azs?

Gość dschbcdbhcdsbhi
"ale nie będzie ich na brzydko mowiac mordzie!!! " dobra, inaczej. ty znasz 7 osob ktore to wyleczylo, a ja znam jeszcze wiecej ktorym, to nic nie pomoglo. i co mi teraz powiesz?

wiec mozesz sie tu mędrkowac że dietką coś zalatwisz ok powodzenia...autorko... :) oby:D ale w koncu bedziesz już tak zmeczona i sfrutrowana z rana gapiac sie w lustro na swoja twarz że wezmiesz i tak izotek;) i diete sobie mozesz stosowac , i inne jakieś skomplikowane kuracje też, niech ci pomarańcz dokladnie wszystko wyjasni i ok... ale izotek ci zniesie stany zapalne z twarzy (problem ich pojawiania się, przycyzna pozostanie) ale będziesz miała ładną cere;) a człowiek sfrustrowany, niezadowolony ze swojego wyglądu, zakompleksiony (nie wiem czy tak jest z autorką ale czesto tak jest) i zestresowany!!!!! nie będziesię dobrze leczyl i organizm nie będzie tak dobrze działał jak u człowieka szczesliwego...bez stanow depresyjnych itd..

Gość dschbcdbhcdsbhi
wkurwiasz mnie, bo polecasz izotek kazdemu jakby to bylo remedium na wszelkie bolączki a TAK NIE JEST a ty wprowadzasz ludzi w błąd. jednej osobie pomoze, innym nie pomoze a u jeszcze innej nasili objawy. przestan pierdolic glupoty ze 99% skutecznosc jest bo KŁAMIESZ tak piszac, ma okolo 70% skuteczności. poza tym ja osobiscie jestem przeciwna stosowaniu chemikaliow w sytiacji gdy mozna wybrac inne metody. cheesz to się truj ale nie namawiaj do tego innych i odpierdol sie ode mnie. a co do h pylori to cie przebije jak ci powiem ze jesli ma sie pylori to wystarczy 7 dni kuracji antybiotykiem i po sprawie i nie trzeba juz nic brac, zadnych chujowych izotekow. do widzenia, wypierdalaj i sie odpierdol ode mnie gnido jedna 🖐️

Gość hjy8ui5r5t
A co ja mam powiedzieć? Mam 27 lat i gorsze syfy niż te, które pojawiały się w moim nastoletnim życiu. Najbardzie problematyczna jest broda - robią mi się jakie bolesne guzy, które czasami podchodza ropą :O lekarze twierdzą, że moja skóra może tak wyglądac do 30 albo nawet 40 r. ż. :O Podobno teraz to dośc powszechne zjawisko :( Życie mi przecieka przez palce, wstydzę się wychodzić z domu, nie lubię, gdy ktoś na mnie patrzy. Dieta odpada, bo mam niedowagę, izoteku nie powinnam brać z przyczyn zdrowotnych i co ja mam zrobić?? Pogodzić się z tym??? Samej siebie mi żal. I żal mi Was, bo wiem przez co pzrechodzicie. Czekam na cud.

Gość dschbcdbhcdsbhi
zreszta jak napisalam cos czego nie mozesz zanegowac to nawet nie raczysz przyznac racji. a hormony badalas? dieta zawsze wchodzi w gre bo nie chodzi o zadne glodzenie sie, bron cie panie boze, chodzi o spozywanie odpowiednich produktow.

" 20:23 [zgłoś do usunięcia] dschbcdbhcdsbhi "ale nie będzie ich na brzydko mowiac mordzie!!! " dobra, inaczej. ty znasz 7 osob ktore to wyleczylo, a ja znam jeszcze wiecej ktorym, to nic nie pomoglo. i co mi teraz powiesz?" że wymyslilaś to na poczekaniu z braku innych argumentów🖐️ oczywiscie mowimy o kuracji PELNeJ gdzie ludzie codziennie brali izotek czy co podobnego z tym maym skladem, zgodnie z poleceniem lekarza, nie pili alkoholu ciezkiego itd itp... nie wyżygli np na impreizie tabletki nim sie rozpuscila itd itp..

Gość dschbcdbhcdsbhi
jak masz duze grudy, i do tego tendencje do przetluszczania skory w tym miejscu, to moze byc lojotokowe zapalenie skory moja droga. na to sie stosuje jakies antybiotyki, ale to do derma trzeba.

Gość dschbcdbhcdsbhi
tak MIchal, mowie o osobach ktore skrupulatnie przestrzegaly zalecen 😴 do mycia przy lojotokowym boniderm ma dobre efekty, probowalas? Michal ty sie domnie nie waz odzywac 🖐️

Gość hjy8ui5r5t
Badałam kiedyś, ale tylko 3 (prolaktynę, dhea i testosteron). Wtedy były ok, teraz lekarze mają mnie w dupie, a na prywatne badania mnie nie stać :O Boje się diety, bo walcze o każdy kilogram. Z powodu niedowagi przez ponad rok nie miałam okresu. Nie chciałąbym tego powtórzyć. czuję się obrzydliwie z tym wszystkim.

"a co do h pylori to cie przebije jak ci powiem ze jesli ma sie pylori to wystarczy 7 dni kuracji antybiotykiem i po sprawie i nie trzeba juz nic brac, zadnych ch*jowych izotekow. do widzenia, wypie**alaj i sie odpie**ol ode mnie gnido jedna " pocalujesz osobe z h.pyrolii i juz masz z powrotem:D ty jestes naprawdę jakaś niekumata. ja ci tlumacze ze ludzie chca wyglądać NORMaLNIE!!!!!!! i chuj ich obchodzi przyczyna czy coś, chca wyglądać NORMALNIE!!! nie meić mordy w kropki jak biedronka... i na to jest najlepszy izotek obejmuje najwięcej prypadków i działą szybko i skutecznie i na STAŁE ZMIENIA STRUKTURE SkóRY!!! na stałe!!!! i skutecznie. a dieta i naturalne metodykutecznosc góra 10 % bo jesli ktoś ma kilka przyczyn to na chuj sie zda dieta a izotek wszelkie te przyczyny nie wazne co i tak nie bedzie krost na twarzy!!!! problem w organizmie tak, ale czlowiek nie boi sie patrzec w lustro!!!! nie sluchac tej pomaranczy ludzie;) jak macie powyzej 2o lat i na twaryz masakre, mbolące twarde stany zapalne to od razu po izotek , badania i izotek najlepiej u lekarza z ubezpieczenia!!! i jeszcz emi podziękujecie za ta rade kiedys.

Gość hjy8ui5r5t
Do mycia twarzy używam płynu micelarnego i Physiogelu. Łotok mam faktycznie dośc silny, ale dermatolog nic nie mówił o ŁZS. Używam Acne dermu co drugą noc.

Gość dschbcdbhcdsbhi
jesli nie masz pozostalych objawow to wcale nie musi byc candida. jak ci lekarze Cie ignoruja to idz do innego. ktorys Cie w koncu dobrze zdiagnozuje i wyleczy.

Gość hjy8ui5r5t
Obecnie szukam jakiegos preparatu do punktowego stosowania. Możesz mi cos polecić??

wiecie czemu zaden dermatolog nie reklamuje izoteku? wiecie? bo nie zarabiaja na pacjetach ofermach ktorzy chodza jak cielaki i daja sie ssac z kasy jak np pomarańcz ktora tu sie wymądrza po tym wpisie oceniam "na to sie stosuje jakies antybiotyki, ale to do derma trzeba." że dermatlog z niej tak co miesiac ze 300 jak tylko krostka wyskoczy bo wciska jej jakies bajki ze ta krostka to lojotokowe zapalenie skiory a ta krostka to cos innego i trzeba 5 roznych antybiotyków:D:D:D a lekarze na calym swiecie mowia ze w ogole nie powinno się brać antybiotyków tylko w koniecznosci!!!!! a ci kurwa dermatlodzy jebani przpeisuja tych antybiotykow tyle drogich jaby to była witamina c no kurwa:O

Gość hjy8ui5r5t
No właśnie szukam dobrego dermatologa. A czy wizyta u alergologa cos da??

Gość dschbcdbhcdsbhi
sprobuj bonidermu moze, dosc dobrze reguluje wydzielanie sebum, dziala keratolitycznie, jest niedrogi. kiedys uzywalam physiogelu ale u mnie to kompletna porazka byla, strasznie mnie podraznial jak tylko cos sie dzialo. tak mysle co by bylo niedrogiego do mycia jeszcze... a jakich kremow uzywasz na co dzien?

" 20:35 [zgłoś do usunięcia] dschbcdbhcdsbhi jesli nie masz pozostalych objawow to wcale nie musi byc candida. jak ci lekarze Cie ignoruja to idz do innego. ktorys Cie w koncu dobrze zdiagnozuje i wyleczy." predzej w stanie skrajnej depresji zostanie odwieziona do szpitala:D :D:D::D:D:D:D::D:D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::O poczytaj o izotekopodbnych preparatach. dobrze ci radzę. bo to wszysto co do tej pory robisz to kasa w bloto. i tak beda nawroty i cale zycie bedziesz sie z tym pierdolic bo taki masz organizm i chuj. zmien strukture skóry i żyj normalnie:)

Gość hjy8ui5r5t
Ja w ogóle mam dziwną skórę. Wypryski to może nawet kiedys mi przestana wyskakiwac (może!), ale mam rozszerzone pory i w ogóle moja skóra wygląda niezdrowo i mam wrażenie, że juz jakos staro :O

Gość dschbcdbhcdsbhi
mozesz zbadac sie pod katem alergii, ale to nie do konca tak sie objawialoby, nie mialabys tylko w okolicy brody (chyba ze uparcie bys dotykala czyms co Cie uczula do brody tio wtedy by sie tam mogl tworzyc odczyn zapalny) tak ja uwazam. ale oczywiscie jak mozesz to idz sie zbadaj. kurcze z lzs to mowie, koniecznie do derma. a tak doraznie to to co po prostu typowo dziala na wypryski, czyli olejek z drzewka herabcianego, olejek lawendowy (naturalny, eteryczny, punktowo, akurat te dwa mozna czyste na skore stosowac)

Gość hjy8ui5r5t
izotek odpada, bo mam zespół suchego oka. Kremów używam różnych, ale zawsze do skóry wrażliwej. Używam tez podkładu, no ale bez niego nie wyjde z domu. dzięki za chęć pomocy, bardzo to doceniam.

Gość dschbcdbhcdsbhi
krem z mumio, albo mumio doustnie. mumio samo w sobie na bardzo wiele rzeczy dziala. zaszkodzic na pewno nie zaszkodzi. no i wspomniany wcześniej krem ze śluzem ślimaka.

Gość hjy8ui5r5t
Ten olejek to kupię w aptece? Nie podrazni mi skóry?

olejek z drzewa herbacianego proponuje lasce w wieku 22 lat na pryszcze buahahahahahha "mozesz zbadac sie pod katem alergii, ale to nie do konca tak sie objawialoby, nie mialabys tylko w okolicy brody " kumpel mial na brodzie, w okolicy ust, pod ustami ciagle wypryski i tylko tam peeeeeeeeeeeeeeelno...byl u ponad 10 specjalistów i tylko w chuj kasy utopil..nawet u przelawnego szarlatana kochutnickiego z warszawy:D u niego wydal 30 tys minimum. bo same badania czy cos to 500, 800 zl...:D jakies mascie (ja bylem u kochutnickiego tez oczywiscie - efekt zero poprawy posrtfel pusty) w konczu wizial izotek dawke półroczną,, 3 miechy temu odstawill teraz ma dziewczynę, pierwszą w życiu bo wczesniej nawet się nie calowal bo go to , taka perspektywa pesyzla, pewnosc siebie na poziomie -1. izotek uratowal mi hm..mlodosc bo koles ma ponad 25 lat! i co ty na to ??? probowal wszytskiego !!!! on bo kasy ma duzo. i co? tylko izotekopodobne jak ma ponad 22 lata po co jej robisz wode z mozgu i nadzieje ze sie czymkolwiek innym pozbedzie przyszcyz na twarzy? stanow zapalnych? n po chuj? i pierwsza dziewczyna...

Gość hjy8ui5r5t
Tym razem to znowu ja + ban x2 ----> Ja wiem, że chcesz pomóc i Tobie równiez dziękuję, ale nie powinnam brac tego typu leków. Nie wykluczam jednak, że kiedyś w akcie desperacji po nie sięgnę (zgodnie z zasadą "nigdy nie mów nigdy").

Gość dschbcdbhcdsbhi
a próbowałaś kwasu hialuronowego czystego uzywac? na biochemii czy na mazidlach jest ten maloczasteczkowy, do niego mozesz dodawac sobie inne substancje czynne jak np ten olejek herbaciany czy lawendowy, da Ci nawilzenie a nie obciazy skory dodatkowo, nie przetlusci a jest praktycznie zupelnie neutralny sam w sobie. bo chodzi tez o to by nie podrazniac dodatkowo, a jednak zawsze sa obawy ze nawet te dla wrazliwych moga podraznic. z tych co ja uzywam to nie polece bo one maja rozne oleje w sobie, co raczej nie byloby wskazane.

Gość hjy8ui5r5t
Gratulacje dla kolegi. Urodził się na nowo. Super, że mu się udało, naprawdę.