Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niachniaczek

jest tu ktos kto ma problemy z tradzikiem?

Polecane posty

Gość edtgrdste
Tym razem to znowu ja + ban x2 dowiedz sie dokladnie , nie ma takiego czegos jak izotek w zastrzykach ??? moze to byla szczepionka autoimunologiczna? jesli tak mozesz podac jakies namiary na lekarza który Ci te zastrzyki przeprowadzał?

Gość dschbcdbhcdsbhi
kurwa mowie ci ze wlasnie mnie dermatoog nie dosc ze zle zdiagnozowal, to leczyl szajsami ktore mi pogorszyly stan, na leczenie zadnymi srodkami doustnymi ja sie nie zgadzalam, a to na co naprawde choruje wiesz kto mnie uswiadomil? okulista. i wyobraz sobie, ze to co robie, dieta zwiazana z eliminowanie kandydozy, poniewaz wiem ze u mnie jest to przyczyna, eliminuje wszelkie objawy. tak wiem, do konca zycia trzeba byc na diecie itp... 😴 tobie sie to pewnie nie spodoba, bo pewnie lubisz sie obezrec swinstwami. ale wiesz co? kiedys przeczytalam o odzywianiu madra rzecz: jak jeść - tak by przez 5 minut jedzenia czuc przyjemnosc a pozostale 23h 55 min doby czuc dyskomfort, czy zjesc moze i mniej smacznie, ale czuc sie wysmienicie przez cale 24h? decyzja nalezy do ciebie 🖐️ na skorze masz bardzo czesto tylko efekt tego, co sie dzieje w organizmie. ty polecajac izotek polecasz maskowanie objawow. ale jak nie dzisiaj, nie jutro, to za pare lat dopadna cie inne dolegliwosci z tym zwiazane. chcesz to sie truj chemią - TAK, IZOTEK TO TEZ TA PRZEZ CIEBIE ODRADZANA CHEMIA! to co ja proponuje to calosciowe spojrzenie na problem i dzialanie calosciowe. u mnie skuteczne., bo nie tylko stan cery jest zdecydowanie lepszy ale i ogolne samopoczucie, komfort. BEZ DODATKOWEJ WYDAWANIA KASY, BEZ SKUTKOW UBOCZNYCH!!!!!

Gość dschbcdbhcdsbhi
Tym razem.... ale ja wlasnie MIALAM zapalenie skory, nie tradzik :O

Gość dschbcdbhcdsbhi
bo nie wiem czy zauwazyles, to co ja polecam widzac po sobie efekty to DIETA eliminujaca kandydoze. polecane kremy ze sluzem slimaka czy mumio, czy cokolwiek innego ze srodkow pielegnacyjnych to dodatek, ktory i tak kobiety kupuja (nie znam chyba zadnej kobiety, ktora nie uzywa kremu) wiec pisze co uwazane jest (przeze mnie lub przez innych) jako lepszy wybor niz drogeryjne gowna. i to nie sa srodki stricte przeciwtradzikowe a po proetu pielegnacyjne.

ok opisze w punktach dla wyjasnienia bo namieszalem bo mnei ta pomarancz wkurwila:D 1.kilku dermatologow kazdy brak kase w chuj za wizyte ,, leki drogie, antybiotyki, deity z dupy wziete - robilem je jedzac np tylko gotowane zarcie a ainny ze tylko owoce (z fusów to czytali chyba debile) - kasa w błoto narastająca frustraca wiek od 15-17 2. w wieku 17 lat (nie 23!) poszedlem do tego co od razu zaoferowal zastrzyki bo powiedzial ze to nie trądzik i mi to nie zniknie sami a leki nic mi nie dadza (tam w skladzie bylo to samo co w izoteku dostalem ksiązeczke - musialem pokazac rodzicom i oni musieli wyrazic zgode),...nie wyrazili 3.znowu leczenie tradycyjne , gówno dajace kasa w bloto, poczati depresji itd, unikanie ludzi tylko komp i komp 4.w wieku 22-23 nie pamietam wizyta u dermatolog publicznego - od razu izotek, podpisalem, dostalem skierowanie na badania ZA DARMO, wizyty u dermatologa ZA DARMO 240 zl miesiecznie koszt izoteku. poprawa po mieiacu ze nie pzonawalem sie w lustrze:):) niestety moglem brac tylko pół roku a nie rok bo inaczej mogloby mi coś tam uszkodzić bo za malo potasu przyswajalem czy cos z plytkami krwi ale wrocilo do normy po miesiacu od odstawienia. efekt taki ze czasem pojawi sie krostka ale to jest 5% tego co przed izotekiem. zaczlaem normalnie życ nie bac sie ludzi , kobiet itd...:) czasem tylko jk sobie przypomne tych kurwa zlodzieji dermatologow prywatnych to mialbym ochote isc i im najebać za t stracone lata i czas i stres i kase w błoto

" 19:15 [zgłoś do usunięcia] dschbcdbhcdsbhi bo nie wiem czy zauwazyles, to co ja polecam widzac po sobie efekty to DIETA eliminujaca kandydoze." nie wiem czy zauwazyłaś ale to że tobie pomogło to nie znaczy ze innym pomoże:D ja znam 7 osob ktore po izotecu z czerownej twarzy penej stanow zpaalnych mja tera zjasną normalną gładką skurę!!! a żadnej która sie wyleczyła jakąs dietą:D po chuj być niewolnikiem diety i tej choroby. po co to komu?> dieta swoją drog jak ktoś chce a nie jako mus bo wyskoczy pryszcz na pryszczu:O aha, jeszcze jedno, NIEWLASCIWA DIETA TO JEDNA Z PRZYCZYN , inne to np bakterie, hormony, stany zapalne gdzies w organizmie.

Gość dschbcdbhcdsbhi
a na mnie leakrz tylko spojrzala: tradzik przepisywala mi kolejne mascie po ktorych moja twarz byla coraz gorsza, poparzona, zapalenie skory jak stad na marsa po skonczeniu lekow stwierdzilam ze chrzanie takie leczenie, odstawilam, cera sie znacznie poprawila bez lekow, choc nadal mialam rozne zmiany skorne. od tych zapalen zafundowanych przez leki pani dermatolog pare lat pozniej wizyta u okulisty, pyta mnie o choroby oczu, mowie ze wczesniej regularne zapalenia spojowek od alergii. jakich alergii? zaczal wypytywac, na koniec mowi: to najprawdopodobniej kandydoza, pani sie zbada wtedy usiadlam do komputera, poczytalam o tym, do ksiazek, poczytalam o tym. przeszlam na diete i VOILA! PO KILKU DNIACH DIETY CERA GLADZIUSIA!

Gość dschbcdbhcdsbhi
Tym razem... nie czytasz ze zrozumieniem :O:O:O:O przeciez z rozmowy z autorka wynika, ze u niej przyczyna moze byc kandydoza, co ona sama tu napisala, dlatego temat rozwinal sie w te strone! ale nigdzie nie napisalam, ze zabraniam isc do lekarza. jesli sa problemy skorne to w pierwszej kolejnosci trzeba zrobic wymazy i badania hormonow. kurwa no gadam tutaj z inteligenta dziewczyna ktora od razu zauwazyla potencjalna przyczyne i zapytala mnie o to na co sama choruje to pisze o sobie i swojej chorobie i swoich doswiadczeniach bo mnie o to pyta, a ty debil sie wcinasz w rozmowe kurwa :O i na mnie najezdzasz :O

ty zaczelas:O ja napisałem poprostu że jak młoda poniżej 20 lat niech sobie kombinuje domowymi metodami byleby nie masakrowala i nie osłabiala, nie niszcyzla skóry twarzy (ps. t0 nie tylko twarz ale tez plecy przeciez czesto) a jak będzi emiala ponad 20 lat to od razu tzw izotec. ta metoda co u ciebie dla efekty to dlatego że widocznie akurat u ciebie określona dieta , nietolerowana przez organizm, była JEDYNĄ przyczyna:) qmasz?:) ps. wizyty jedynie u zaprzyjanionych dermatologów i u dermatologa z ubezpieczenia!!!! prywatnyh omijać szerokim łukiem, wszyscy moi znajomi mający kiedyś problemy z cerą mowia to samo. np do jednego chodzilo jednoczesnie kilu znajmych i kazdmeu mowil ze ma to samo! mial formułkę probblemu jedną wersję wbita na pamieć i ja klepal w trakcie wypisywania 20recept na nci nie dające gówna:D

Gość dschbcdbhcdsbhi
"ta metoda co u ciebie dla efekty to dlatego że widocznie akurat u ciebie określona dieta , nietolerowana przez organizm, była JEDYNĄ przyczyna qmasz?" odpowiem ci w ten sposob: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5142734&start=0 posty: " 17:00 [zgłoś do usunięcia] niachniaczek wlasnie czytalam objawy i tak to wyglada jak bym to miala wiele objawow sie zgadza " " 17:13 [zgłoś do usunięcia] niachniaczek kurde ja mam naprawde wiele tych objawow tylko pytanie co powinnam jesc?" dlatego temat poszedł w tą stronę :) teraz qumasz? :)

Gość dschbcdbhcdsbhi
to chyba ja od ciebie, pustaku :)

Gość dschbcdbhcdsbhi
Michal wez juz spadaj i mnie nie wkuriwaj Niachniaczek i tak wybierze to co ona uwaza za sluszne, jak bedzie chciaola to przejdzie na diete jaka tu opisalam, przeciez nikt nie broni isc zrobic badania hormonow czy wymazow, nawet tak pro forma warto to zrobic. ale ty kurna Michal wez nie wciskaj kazdemu tego jebanego izoteku bo co temat o problemach skornych to go polecasz... wypad 🖐️

Gość dschbcdbhcdsbhi
izotek to naprawde ostatecznosc a nie pierwsza rzecz o ktorej nalezy myslec. ale mozesz tez isc na wymaz jak napisalam. chociaz z drugiej strony jak widzisz u siebie ze to moze byc to, to dieta i zobaczyc jak organizm bedzie reagowal, jak sie stan cery poprawi.

a wogole to wielu lekow nie moge brac bo mam kamienie w nerkach tak wiec tutaj tym bardziej by sie dieta przydala

fakt izotek to ostatecznośc w sensie coś co jako jedyne ostatecznie pomaga jesli dalej wysyp pryszczy, guzków, cyst po 20 roku zycia:D "ale ty kurna Michal wez nie wciskaj kazdemu tego j**anego izoteku bo co temat o problemach skornych to go polecasz... wypad " denerwujesz się bo nie masz racji a ja mam ehhh to typowe:classic_cool: na dodatek nie potrafisz przyznać się do błędu i faktu że pierwsza na mnie naskoczyłaś i przeprosić jak kulturalny człowiek:) autorka tematu smarkata ma 17 lat wiec ma 3 lata na rozne kombinacje, badania , wymazy czy zabawe z regulacją hormonów :D ale jesli gowno to da i bedie miala coraz wieksze problemy w wieku ponad 20 lat to tylko tzw izotec :classic_cool: ps.nie jestem przedtawicielem handlowym producenta izotecu:D poprostu znam duuuzo osób któym pomógł nie tylko fizycznie odżyć ale i psychicznie.

Gość dschbcdbhcdsbhi
mozesz na czczo pic sok z aloesu, rano, dodatkowo brac mumio sprobuj.

Gość dschbcdbhcdsbhi
"Tym razem to znowu ja + ban x2 fakt izotek to ostatecznośc w sensie coś co jako jedyne ostatecznie pomaga jesli dalej wysyp pryszczy, guzków, cyst po 20 roku zycia" autorka ma ponad 2o lat, jakbys nie doczytal :) poza tym chcialam zauwazyc ze atopowe zapalenie skory, ktorego izotekiem sie nie leczy, wystepuje badz moze wystepowac przez cale zycie, odczyny zapalne moga przypominac dla laila zwykle pryszcze a w leczeniu odpowiednie preparaty i scisla dieta to PODSTAWA, bo jest to zwiazane z alergami (vide kandydoza)

Gość dschbcdbhcdsbhi
w takim przypadku w zaleznosci od nasilenia objawow stosuje sie leki immunosupresyjne (bo azs to choroba autoimmunologiczna... ponoc, ale dla mnie teoria z kandydozą naprawde ma rece i nogi), antyhistaminowe, leki lagodzace i unikanie alergenow pokarmowych

a co do diet to np mój kumpel dostal diete niby ktora go wyleczy z problemu:classic_cool: przechuj diete normalnie boska... zero alkoholu, zero owoców, nic surowego, tylko gotowane rozgotowane dobrze z emu wpieprzac zarełka gerbera dla rocznych dzieci nie kazal:D ogolnie myśle że diet to głupot:classic_cool: nie kwestionuję tego że w pewnych wypadkach może rozwiązać problem jak i objawy na skórze... ale to tylko w wyjątkowych oolicznościach gdy dieta jest jedyną przyczyną...

Gość dschbcdbhcdsbhi
ps. nużeńca izotekiem nie wyleczysz, tak samo jak wielu zakażeń gronkowcami 🖐️, przy gronkowcu można stosować izotek jeśli dochdzi np zapalenie mieszkow, bo izotek dziala na zapalenie mieszkow (gronkowiec powoduje nasilenie objawow dlatego ciezko go wyleczyc jak ciagle jest zapalenie mieszkow, jedno nakreca drugie i takie kolko) natomiast samego gronkowca lecza antybiotyki a nie izotek, izotek to nie antybiotyk tak samo izotekiem nie wyleczysz zmian skornych jesli spowodowane sa jakas infekcja bakteryjna.

"poza tym chcialam zauwazyc ze atopowe zapalenie skory," wiesz jak dziala izotek? zmienia tak strukturę skóry że się nie robią stany zapalne. ale już dobrze , sorrka jesli bylem dla ciebie niemuly pomarańczo moze i masz racje... ale moim zdaniem jeśli autorka ma ponad 20 lat i twarz całą w krostach to tylko izotek jej pomoże W PEŁNI pozbyć się tzw pryszczy...widocznych zmian skórnych jak i podskurnych bolących cyst czy guzków!!!

Gość dschbcdbhcdsbhi
dobra... w dupie byłeś gówno widziałeś, chuja wiesz a się mądrzysz. wypierdalaj w podskokach bo moja cierpliowść do ciebie się kończy 🖐️

"ps. nużeńca izotekiem nie wyleczysz, tak samo jak wielu zakażeń gronkowcami " izotekiem nic nie wyleczysz:D nie pozbędziesz się bakterii ani przyczyn występowania szeroko rozumianych zmian skornych jako pryszcze!!! 🖐️ ale nie będzie ich na brzydko mowiac mordzie!!!:) o tym ja tu do ciebie rozmawiam od kilku chwil... gronkowiec dalej będzie, i dalej będzie atakowal organizm, i to zupelnie inna para kaloszy ale pryszcyz na mordzie nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!! cytalem o tym swego czasu setki artykulów moja matk pracuje z h.pylorii taka bakteria ostatnio podejrzewana naislanie zmian typu trądzik i mi przyniosla materiały itd i mnie nie przbeijesz:P 5 lekarzy sie pytalem co to doklandie izotek i co robi zanim podpisalem lojalke ze zrzekam sie odszkodowania jakbym soebie tym rozjebal zdrowie