Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroliczek,.,.

mam młodszego, jego mama jest przeciwko... co robić ?

Polecane posty

Gość żonkoś18lat
różnica 4 lata to żadna różnica problem w tym, że dopóki on mieszka ze swoimi starymi, jest na ich utrzymaniu, to musi dostosować się do zasad panujących w domu jego rodziców. To jasne i logiczne. Jak będzie miał swoje mieszkanie i sam będzie na siebie zarabiał, to może sobie robić, co chce. Jak się kochacie, to będziecie razem mimo tych ograniczeń. Tylko nie uczepiajcie się negatywów tej sytuacji.

Gość meflmel
co za brednie że to duża różnica i że zatrze sie koł 40 tkia:D:D wystarczy że one będzie miał te 24 lata i będzie po studiach i możecie być smiało razem- to b. mała różnica jesteście prawie równolatkami fakt ze 18 lat to jeszcze dzieciuch ale za te 5,6 lat czemu nie znam full takich par z taka ałą różnica gdze dziwczyna jest 1-3 lata starsza i jest oki. Nawet moja babcie w tamtych czasach była starsza od mojego dziadka o 6 lat i przezyli rrazem 50 lat ponad

Gość Egoist
Ja mam teraz 10 lat starszą.

Gość meflmel
no 10 lat to spora różnica ale 1-3 lata po 24 roku życia to w sumie nie jest różnica - to samo pokolenie

Gość 3 lata to rowiesnicy i nawet
nie kwalifikuje sie jako roznica wieku:) do 5-7 lat roznicy oki, podobne podejscie to samo pokolenie i po 21 nie ma roznicy

Gość njunnujn
mam młodszego męża i rżnie mnie jak ogier

Gość panna migotka 22
ja też różnicy nie widzę. nie czuję. ale jego matka ciągle nam to przypomina.

Gość ,e;pkrpwjkp
przypomina bo chłopak przed maturą jest - jak skończy studia to na bank matka nie będzie miała obiekcji-zresztą ona nie powinna w tej kwestii mieć nic do powiedzenia bo facet niedługo dorosły zupełnie i co mamusia ma mu dziewczyne wybierać czy 2 lata starsza czy 2 młodsza??!! śmiech na sali

Gość tak myślę.........
poczekaj do jego matury:) uszanuj to, że rodzice go utrzymują, potem będzie łatwiej:) 4 lata to nie taka duża różnica:)

Gość faceci zapomnieli ze czasy sie
zmienily :O

Gość kręta górska ścieżka
po co mu dupska dajesz dziwko to ja nie wiem... przeciez to jeszcze dziecko. tez mam mlodszego ale nie sypiam z nim bo wiem ze to dzieciak jeszcze. niby masz 22 lata a glupia jak but, po co ty z tym dzieciakiem sie pieprzysz??? i jeszcze wiedząc, ze jego matka jest przeciwna, byc go uszanowala.

Gość kroliczek,.,.
seks z takim młodym jest zayebisty :D

Gość kroliczek,.,.
ale sie ktos ucieszyl z podszywania :) sypiam bo sie kochamy, nic Ci do tego. nie gwałce go na silę. oboje podjelismy te decyzje.

Gość kroliczek ten mlody to jakis
przystojniak ?

Gość kroliczek,.,.
wysoki, dobrze zbudowany, ciemna karnacja, ciemne oczy... dla mnie ideał.

Gość aj24
Mój chłopak jest 6 lat młodszy. To najlepszy, najmądrzejszy facet jakiego miałam. Ja 24, on 18.

Gość gdsdsgdgsdgdgs
mysle, ze powinnas troche podkupic jego mame. pogonic go do nauki, poudawac zla, zapisac go na kurs maturalny, gadac o studiach. powiedziec ze zanim sie obejrzy to mlody zrobi licencjat,pojdzie od pracy i zalozycie rodzine. tyle:)

Gość gdsdsgdgsdgdgs
spotkac sie z nią i zapewnic, ze ty z rodziną chcesz poczekac kilka lat, poprzec jej dążenie do wyksztalcenia u syna, jednak zapewnic ze milosci sie nie wyrzekniesz. i ze ciekawe czy problem jest w tobie, czy moze Hinduska czy Holenderka tez bylaby zla? a moze zapytac, co zrobi jak jej syn dorwie rozwódke za kilka lat z 3 dzieci o 15lat starsza? to co wtedy mama bedzie zalowac ciebie?

Gość gdsdsgdgsdgdgs
wiesz jak pojechalam do mojego chlopaka, i jego siostra i matka krzywily sie....a ja absolwentka socjologii,pracownik biurowy,ladna dziewucha i 26 lat, panna mlodsza o 2 lata, grzeczna od pierwszego spotkania... bylam zla, bo... bo zabieram im ukochanego mezczyzne!!! strasznie sie zle czulam! szukalam w sobie winy, czy bylam za 'bogato" czy za "skąpo" za "pstro" ubrana? a moze mialam zlotą torebke, a powinnam byc skromna(zartuje z tym, normalnie sie ubralam). i tak myslalam, myslalam, az moja kuzynka mowi do mnie tak: nie maja powodu,aby cie nie lubic. nie masz dzieci, nie jestes rozwodka( nie ze ktos jest zly jak ma dziecko, ale czasem matki sobie nie zycza), mogl trafic na kogos byle jakiego i powinny sie cieszyc!

Gość gdsdsgdgsdgdgs
prosze nie odnosci mojej wypowiedzi jako obrazy, dla mnie dziewczyny z dzieckiem takie jak i ja, ale wiecie jakie są wymagajace tesciowe:( a co do byle kogo-to chodzilo o dziewczyne ktora albo tipsuje albo maluje,a ani nie pracuje i sie nie uczy:(

Gość kroliczek,.,.
rozmawiałam z nią, zapewniałam że nie zrobie mu krzywdy że dopilnuje by poszedł na studia... ale ona i tak swoje,że nie ma nic przecwiko że to ja, ale nie teraz tylko za kilka lat bo on jest jeszcze za młody i niestały emocjonalnie.

Gość CHYBA SIE POKRĘCIŁO
ONA MA RACJĘ, ZNA GO NAJLEPIEJ TO JEGO MATKA!!!!! I DO CHOLERY ONA NAJLEPIEJ WIDZI ŻE JEST Z NIEGO JESZCZE GÓWNIARZ, MAM BRATA LAT 19 I JEST ON DZIECKIEM ROZUMIESZ?? POWIEM WIĘCEJ NA TLE RÓWIEŚNIKÓW I TAK JEST DOJRZAŁY. JEGO MATKA WIDZI PO PROSTU WIĘCEJ NIŻ TY BO Z NIM MIESZKA. MŁODY CIĘ PIĘKNIE CZARUJE ŻEBYŚ BYŁA CHĘTNA NA NUMERKI I TYLE. TYLKO O TYM MYŚLĄ CHŁOPCY W TYM WIEKU, TO STARA PRAWDA ALE TY Z NIĄ WALCZYSZ BO SIE ZAKOCHAŁAŚ. PEWNIE ŻYCIE ZWERYFIKUJE... MAM TYLKO NADZIEJĘ ŻE SIĘ DOBRZE ZABEZPIECZASZ Z DZIECIAKIEM, BO W RAZIE WPADKI ZOBACZYSZ JAKI ON DOJRZAŁY A MAMA POWIE "A NIE MÓWIŁAM?"

Gość echhhhhhhhhhhhhh
ech, dzieci jeszcze jestescie i macie mleko pod nosem:) wszystko przed wami ale takie doswiadczenia tez sa przydatne ja miałam a raczej mam mlodszego o 15 lat, to dopiero jest różnica wieku, wciąz go gonię ale nie chce się odczepicz, gram na zwłokę, może z czasem mu minie młodsi sa fajowi do rozrywki ale nie do zycia,taka prawda !! ale w twoim przypadku to jeszcze "zabawa w milość" a nie związek

4 lata to faktycznie nie jest duża różnica, ale mimo wszystko on jest jeszcze dzieciakiem, a ty już kobietą. Z wiekiem to się jakoś zatrze, myślę że to kwestia 2-3 lat. Mój facet jest ode mnie młodszy o 2 lata, ja mam 23 on 21, ale jestem pewna że gdybyśmy spotkali się w momencie kiedy on miał 18 a ja 20, to nie związałabym się z nim.

Gość poker137
z reguły tak jest że starsza dziewczyna to dla mamusi problem a 18 latek to nie dziecko a mam pytanie jest jedynakiem czy ma rodzeństwo bo jeśli jest jeden to może mieć 37 lat i mamusia będzie go kontrolować wiem bo mam taki związek za sobą ja wytrzymałam 6 lat

Gość kroliczek,.,.
no jedynak właśnie.

Gość poker137
to współczuje