Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyhnuyhuo

Uwaga! Achtung poznanski kwiatek polny

Polecane posty

Gość DAJ NOWE Z BRZUCHALCEM
:D

Gość pyskacz zajadły...
Kwiatek-jeśli to faktycznie ty jesteś na tej focie to ten twój były chyba nie normalny jest jeśli nie gania za tobą z kwiatami. Njaśliczniejsza panna na cafe jak dotąd:)

dawalam z brzuszkiem tez ale na ciazowym :) brzuszkiem pisze bo maly polozna i lekarz mowia jak na polmetek :O a niech spada, on jeszcze przyjdzie na kolanach, daje milion ktorego nie mam :D (ale on ma :O)

Gość pyskacz zajadły...
ale jak już przyjdzie to tym razem to ty stawiaj mu warunki i to twardo-masz wygląd,masz olej w głowie i masz jego potomka i bądź twarda-tylko takie kobiety maja szacunek facetów Głowa wysoko i nic się nie bój-jeszcze będzie się wił u twoich stóp:)

Gość pyskacz zajadły...
daj fotę z brzuszkiem-założę się że ciąża jeszcze dodała tobie uroku:)

Gość kwiatek trzymaj się
Dasz radę, pozdrawiam

Gość kwiatek trzymaj się
Ja was ludzie nie rozumiem- jak któraś chce usunąć ciążę to jedziecie po niej jak po burej suce. A jak jest w ciąży i ma problemy to macie ubaw. Jesteście wszyscy popierdoleni jak "Lato z radiem". A ty kwiatek wskocz na pomarańczę to będą ci wszyscy znów współczuć.

Gość dasz rade kwiatek
kwiatek bardzo dobrze ze sie wrzoda pozbyłas, widac ze masz charakter, nie musisz skamlac jak niektore panienki stad, fe az obrzydzenie bierze,trzymaj sie cieplutko, dasz rade jestem pewna

Gość pyskacz zajadły...
Kwiatek ja wierzę że dasz sobie radę ze wszystkim,jesteś silną osobą i nie daj sobie wmówić że jest inaczej,masz burdel w temacie i opinię psuje ci tylko ta jedna obleśna zajadła smoczyca kciukiem(pewnie zazdrości ci urody,przepaść między waszym wyglądem jest nieoceniona).

Gość I zleciały się hieny cmentarne
:)

Gość pyskacz zajadły...
Będziesz podejmowała pracę po porodzie?,masz jakiś zawód albo czujesz się w czyms mocna?Pytam bo mam parę znajomości w Poznaniu i mogę tu i tam zagadać jakby coś.

Gość Jak zwykle protekcja
:(

Gość kfkfghhhh
jakiegos fotoszopa dalas

pyskacz bardzo Ci dziękuję, ale ja nie jestem z Poznania tak naprawdę tylko z okolic mielca :) ja nie mam zawodu bo dopiero studiuje na UJocie. Tylko staz u bylego w ksiegowosci mam 1 rok, nota bene ojca dziecka. A praca pewno tak jak troszke podrosnie :)

Gość pyskacz zajadły...
nie protekcja tylko sama jestem pracodawcą i mi się ta osoba wydaje bardzo sympatyczna a że dodatkowo ładna to w mojej branży(handel),dodatkowy atut no szkoda że nie jesteś z samego Pozka,ale widać że myślisz o swojej przyszłości to nie ma bata żebyś sobie nie dała rady nawet sama Będziemy teraz tylko jeszcze trzymali kciuki żeby ci się z mamą dobrze poukładało:)

Gość pyskacz zajadły...
często jest tak że kiedy kobieta jest w ciąży ,facet panikuje i sam nie wie czego chce(jego świat również przewraca się do góry nogami tylko że facet zdaje sobie sprawę z tego że on jeszcze może się rozmyślić,ty już nie),to zazwyczaj im przechodzi z chwilą kiedy ujrzą swojego potomka na świecie,wezmą go w ramiona.Tak to już czasami bywa z tymi facetami,coraz mniej odpowiedzialne sa te kolejne pokolenia.

Gość Ja cież tego ten
:(

Gość kasia1994
ale wtopa :D:D:D:D

Gość polaczki zawistne
ale z czym...?