Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zenek123

Moj członek za mały?

Polecane posty

Witam, mam 20 lat i mam problem ze swoim członkiem Nigdy sie jeszcze nie kochalem z kobietą poniewaz sie wstydze.. ma on zaledwie 5cm w spoczynku i moze 10 we wzwodzie i jest dosc cienki... jestem dosc dobrze zbudowany, 176zm 84kg strasznie sie go wstydze, sporo sie o tym oczytalem i niby wielkosc nie ma znaczenia a technika ale boje sie ze kobieta mnie wysmieje:( czy nie powinienem z tym pojsc do lekarza? prosze o wyrozumiale odpowiedzi

Gość olajuwan
mój w spoczynku podczas silnego stresu lub zimna kurczy się też do 5cm niby tragedia fakt wkurza mnie to na basenie lub na plaży po wyjściu z wody bo w majtkach za dużo nie widac w dodatku jądra też mocno się kurcxzą ale sytuacja idzie na plus podczas wzwodu wówczas rośnie do 14cm i grubości 13 zona zawsze mi mówi ale on dziwny taki malutki i nagle tak urośnie głowa do góry jak kochato jej to nie będzie wadzic

duzego? na dlugosc tak jak twoj ale sporo cieńszy :/ a to chyba jeszcze bardziej mnie dysklasyfikuje... mam nawet problem z prezerwatywa bo jak zaloze to jest po prostu za duza w obwodzie...

Gość kiretyna
wierz mi widziałam mniejsze chowały się w dłoni podczas wzwodu

jak będziesz aktywny w łózku i pomysłowy to on w zupełności starczy pamiętajcie,że liczy się stymulacja łechtaczki podczas stosunku sama penetracja nie zawsze sprawia przyjemnośc jak kobieta ma problem a osiągnięciem orgazmu to nawet taki 18 cm nie pomoże

Widzę że jakaś mania przyszła na pokazywanie swojego sprzętu. Może i ja się pochwale jak pracuję :D

nie chce wstawiac zadnych zdjec ale moj jest naprawde cienki, obwod mierzycie we wzwodzie w mm czy jak?

Gość MM DLACZEGO
W NAJGRUBSZEM MIEJSCU NP CM KRAWIECKIM ALBO SZNURKIEM A POTEM PRZYKŁADASZ DO LINIJKI

proponuje obciac te krzaki,to zaraz lepiej bedzie wygladalo. 12cm to prawie srednia i z tego co widze wzwod jest niepelny,wiec chyba nie ma sie czym przejmowac

LUDZIE to zdjecie nie mojego ptaka, wciał sie jakis koles yyughiuh ze swoim zdjeciem moj problem jest opisany w poscie 1

Gość koleżka pochwal się
:classic_cool:

w zwiazku z tym,ze teraz kazdy zadaje takie pytanie razem ze wstawieniem zdjecia...niestety,ale musisz je wstawic:P

zmierzyłem dokladniej... w obwodzie zaledwie 9cm a dlugosc jakies 10cm. Wydaje mi sie ze to za mało ja tam swojego wygoliłem czy powinienem sie udac do lekarza?

Gość grzeszny typ
a ja czekam na zachete aby poazać

no racja, ale to wina genow ze jest taki mały? zauwazylem ze w ciagu ostatnich 2-3 lat to w ogole prawie nie urosł, nie wiem co jest :( do tej pory to wstydze sie rozebrac przed kobieta z obawa ze mnie wysmieje a co gorsza jakby zaczela to rozpowiadac

Gość different***
A długość czy grubość jest nie ważny gdy masz gruby portfel i to jest 100% prawdy.Kobiety takie są,że jak facet zapewni im życie na wyższym poziomie to nie będą zawracały sobie głowy twoimi wymiarami.

Gość Ninka88222
koleżka11 podobasz mi sie :P

niby racja ale narazie studiuje i nie mam kasy to raz a dwa nie chce miec takiej kobiety ktora bedzie sie puszczac na prawo i lewo z innymi a ze mna bedzie tylko dlatego ze mam kase. ja pierdole.. co to za zycie z takim kutasem

Gość khljlk
kolejna męska sierota zaląca sie na babskim forum.Kutaska moze i masz ale jaj to juz na pewno nie!

Gość Ninka88222
NIe łam się :) Mój jeden partner też miał małego i cienkiego i na początku jak zobaczyłam to byłam troche rozczarowana. Poźniej się jednak okazało ze był najlepszy w łożku z moich dotychczasowych partnerów :D miałam orgazm za orgazmem ;)

Gość grzeszny typ
kuźwa zenek rozumiem Cię choć mój problem jest inny

sierota to jest z ciebie, mam problem i traktuje go powaznie. wiec jakie forum polecasz? @grzeszny typ: a ty jaki masz problem?

Gość khljlk
polecam seksuologa i psychologa:)

Gość Kolorowa piosenkarka
ściema nie można zwiekszyć penisa mój próbował chyba z rok i nic z tego nie wyszło

Gość mumia23322332
yyughiuh ogol te włosy i optycznie doda sie dwa centymetry....