Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysk223

Blaty kuchenne firmy Gran-Pol

Polecane posty

Gość marysk223

Witam Czy któras z Pań korzystała z blatów kuchennych firmy Gran-Pol? Proszę o opinie o tym produkcie. Pozdrawiam

Gość samotnik_sromotnikowy_69
Zamawiałem u tej firmy kostkę i obrzeża do ogródka. OK było wszystko.

Gość madziaaaa1112aq
Mamy blaty kuchenne od firmy Gran-Pol. Sa przecudne :)

Gość kuba_tomasiewicz73
U firmy gran-pol zamówiłem płytki do łazienki. Wszystko było OK

Gość gość
Ja blat kuchenny robiłem na zamówienie z marmuru u http://www.lotowski.pl/ moim zdaniem to najlepsza decyzja jeśli szuka się trwałego materiału, który jest jednocześnie ładny i ma nam posłużyć przez najbliższe lata.

Gość gość
Nie korzystałem, ale w kwestii blatów bardzo serdecznie mogę polecić Unico, które dostałem na http://www.wior.pl/pl/kolekcja-unico.html świetne odwzorowanie kolorów i materiał, z którego są wykonane. Moja żona bardzo sobie je chwali.

Gość gość
Pewnie, że najfajniejsze z kamienia, ale niestety takie są dość drogie, więc rozwiązaniem budżetowym jest tutaj konglomerat. Konglomerat marmurowy trzeba impregnować, ale zależnie od wystroju może wyglądać nawet lepiej niż marmur.

Gość gość
ja ostatnio zmienilam z mezem blaty na takie oryginalne stad www.btb-radzymin.pl i naprawde jestesmy bardzo zadowoleni, swietne rozwiazania

Gość gość
Wszystkie blaty jakie posiadam w domu były wykonane przez firmę www.granitex.pl . O firmie której wspomniałaś nawet nie słyszałam. Polecam te, która działała u nas, mają szeroki wybór różnych kamieni i naprawdę bardzo dobrze montują. Służyli mi praktycznymi radami

Gość gość
Również polecam www.granitex.pl . Posiadają bardzo dobry jakościowo kamień, a ich usługi są precyzyjne i efektowne Cena również atrakcyjna :) Mamy dzięki nim piękne schody! :D