Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie moge tak zyc

ja nie moge tak zyc

Polecane posty

Gość ja nie moge tak zyc

opisze wam swoja historie

Gość ja nie moge tak zyc
mam 20 lat. od zawsze mialam problemy z jedzeniem, od dziecka tylam, chudlam, tylam, chudlam. 3 lata temu przez pewna sytuacje w moim zyciu przytylam ponad 40 kg w bardzo krotkim czasie. teraz schudlam, tez w bardzo krotkim czasie. mam rozstępy na brzuchu, na piersiach, bardzo głębokie, piersi są obwisle, brzuch tez, nie wyjde na plaze, nie bede mogla uprawiac seksu, jak mozna tak wygladac w moim wieku jak ja? wygladam gorzej niz kobieta po porodzie, nie mam pieniedzy na zabiegi

Gość ja nie moge tak zyc
to moja wina, zrobilam sobie wielka krzywde ale ja nie zasluguje na takie cos, schudlam 40 kg, odnioslam wielki sukces, a cialo mam 10 razy gorsze niz dziewczyny dla ktorych jedyna aktywnoscia fizyczna sa zakupy.

Gość jak to mozliwe...
2 dni temu juz tu pisalas...

Gość ja nie moge tak zyc
nie pisalam tego jeszcze

Gość ja nie moge tak zyc
nawet nie podoba mi sie moja cipka (to nie podszyw, naprawde) nie ma czesci ciala ktora bym choc akceptowala.

Gość ja nie moge tak zyc
czy ktos mnie kurwa pokocha i bede dla kogos atrakcyjna czy kurwa nie mam na co liczyc?

Gość ja chodzę w łyżwach
ale czego od nas oczekujesz? jakie jest pytanie?

Gość ja nie moge tak zyc
napisalam pytanie. nic juz nie oczekuje od zycia, przegralam je

Gość jak to mozliwe...
moze i ktos cie pokocha, skad mamy wiedziec

Gość ja nie moge tak zyc
nie pokocha mnie, nie z takim cialem, skoro wszystkie maja lepsze, maja choc jedna czesc ciala fajna

Gość Vernan
Ja Cię pokocham, mam pieniądze - to będzie na zabiegi, podaj swoje gg a stworzymy udany związek :)

Gość ja nie moge tak zyc
dlaczego robisz sobie ze mnie jaja? wiesz, jak mi jest ciezko?

Gość Vernan
Dlaczego robię jaja? Przeciez tak samo jak i Ty, tak i ja szukam kogoś. A, że pracuję już - to mam jakieś oszczędności, którymi mógłbym wspomóc ukochaną osobę. Rozumiem Cię doskonale, najgorsze co może być to się źle czuć w swojej skórze. Trzymam kciuki za Twoją radość życiową :) Będzie dobrze, prawda?

Gość ja nie moge tak zyc
Vernan, myslalam ze bedzie dobrze ale od jakiegos czasu nie chce mi sie zyc, chce zeby mnie ktos przytulal i kochal ale to nie nadchodzi, moze przez te kompleksy, ale nie mam sily juz myslec pozytywnie

Gość ja nie moge tak zyc
ale dziękuję za normalną odpowiedź

Gość Vernan
Oj, no nie poddawaj się, masz przecież jeszcze dużo lat przed sobą, Twoich lat, gdzie wszystko możesz zmienić i kompleksów się pozbyć :)

Gość jak to mozliwe...
ale cialo ciezko bedzie zmienic... :( chyba ze jakies operacje plastyczne

Gość ja nie moge tak zyc
moje sily sie skonczyly, po co mi takie zycie, kiedy swobodnie nie wyjde na plaze ani nie pojde na impreze, nienawidze zakupow, bo w niczym sie sobie nie podobam, koszmar

Gość ja nie moge tak zyc
jak to mozliwe - wiesz ile bym musiala miec na to pieniedzy? niewazne, to bez znaczenia

Gość Vernan
Z biegiem czasu - jak już nie będzie takich szoków to się ułoży :) Tylko już oszczędzaj siebie, proszę. Oj tam, życie można zmienić :)

Kup alcepal to jest masc na rozstepy:) powiem Ci ze ja mialam na udach (z okresu dojrzewania) i po tyg ze starych 6letnich rozstepow mam moze ze trzy kreseczki:) chcesz link do tej masci?

Gość jak to mozliwe...
to idź do pracy i zbieraj kase. ludzie maja wieksze problemy, naprawde. i mniej jedz i cwicz, moze nie bedzie tak źle.

Gość ja nie moge tak zyc
co to znaczy, ze mam oszczędzać siebie? zmienilam raz i nic z tego nie mialam i nie mam, naprawde, wlozylam w to cale swoje serce, a efekty sa marne, a wiecej sily nie mam, zreszta tu tylko kasa pomoze

Gość Vernan
A ile kosztują takie zabiegi?

vernan niech biega, zdrowe jedzenie i zabiegi i bedzie ok, proponuje jej dobry sprawdzony krem na rozstepy to wymysla jakies zabiegi :(

Gość ja nie moge tak zyc
jak to mozliwe - tak, tak, slysze to od wszystkich - ludzie maja wieksze problemy. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, gdybym nie miala rak i nog, to bylby dla mnie problem, gdybym nie miala co jesc to bylby dla mnie problem, ale takich problemow nie mam, mam inne kaaaaasia91 - podaj tego linka, moze zdarzy sie cud i rusze dupe, ale moje rozstepy sa glebokie, nie kreseczki, wiec to pewnie nic nie da

Gość ja nie moge tak zyc
Vernan, naprawde sporo, bardzo duzo. moze uda mi sie jeden wkrotce zrobic, gdy bedzie mozliwosc zrobienia na raty, bardzo bym chciala

Gość ja nie moge tak zyc
Kaaaasia - pewnych rzeczy nie da sie juz naprawic, tylko zabiegami, ale gdybys mogla, prosze podaj tego linka