Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopita:)

Facet pracoholik. Da się z takim być w związku?

Polecane posty

Gość Dą szypułkowy
Dąb szypułkowy - "charakteryzuje osoby silne, pracowite, odważne i mocno stąpające po ziemi. Zachowują cierpliwość, konsekwencję i wytrwałość, mimo trudnych warunków i sytuacji. Lubią czuć się niezastąpieni i łatwo angażują się w odpowiedzialne zadania. Ignorują jednak sygnały z ciała, informujące o osłabieniu, przemęczeniu i w konsekwencji popadają w chorobę. Jako pacjenci, zależni od innych, mogą czuć się sfrustrowani i złoszczą się. Zaprzeczają swoim słabościom i potrzebie uzyskania pomocy. Wyciąg z dębu szypułkowego ułatwia nawiązać kontakt z własnym organizmem i dostrzegać jego potrzeby. Uczy odpoczywać" z www.drbach.pl

Gość wwer
A mój za dużo pracuje. Do tego zmęczenie wieczne a|e po za tym jest idea|ny. Fakt 12 |at starszy a|e znam jego rodzinę b|iższą i da|szą. Niby spędzamy ze sobą ty|e czasu i|e możemy, a|e on ciąg|e mówi o pracy, i to mnie denerwuje. Nie zapyta co u mnie czasem przez ca|y tydzień więc ja mu piszę, wtedy może zdanie wyrazi może nie i da|ej praca. Oczywiście wiem że kasa jest potrzebna dzie|i nas dużo km więc codziennie się widzieć nie da. Co do spotkań to nie jest ty|ko sex, czasem go nie ma ty|ko jesteśmy razem. Czy to ja za dużo narzekam czy tu już zaczyna być prob|em?