Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukawawa

Chce schudnac 5 kg, kto pomoze wprowadzic mi zmiany do jadlospisu??

Polecane posty

Gość jukawawa

hej dziewczyny pomozecie mi wprowadzic w jadlospis cos lekkiego, np zamiast zupy mlecznej cos innego? chce schudnac 5 kg podaje: sniadanie o 7 - zupa mleczna lunch o 10- dwie zytnie kromki chleba z indykiem obiad 14- ryz+mieso smazone czasem na grillu+surowka jakas o 16- kawke sobie wypije z 2 lyzeczkami cukru o 18- chleb zytni z indykiem waze 61 kg przy 165 cm

Gość Zalezy jak wczesniej jadłaś
Jeżeli wczesniej jadłaś więcej, nieregularnie, syfiate jedzenie itd, to schudniesz spokojnie.

Gość Zalezy jak wczesniej jadłaś
Generalnie na kolacje powinien byc nabiał, ale i tak schudniesz jezeli wczesniej sie gorzej odzywialas.

Gość jukawawa
no wlasnie tydzien jestem na tym jadlospisie, jak myslicie ile musialabym sie tak odzywiac zeby schudnac 5 kg?

Gość Jakis miesiac, poltora
.

Gość jukawawa
ok dzieki :) oby sie udalo

rano na czczo szklanka wody z octem jablkowym, potem kawka to przyspiesza przemiane materii, zamiast zupki zjedz muesli, do kawki lepiej mleczko zamiast cukru

Gość Hahahhaha tak muesli
Które wydaje sie dietetyczne a zazwyczaj jest tak mocno słodzone ze wiecej kalorii niż sie wydaje. Zawsze chce mi się śmiać jak ktoś na forum o dietach poleca muesli :D

A ocet jabłkowy wcale jakiś mega zdrowy nie jest. Jasne, jak ktoś ma kilkadziesiąt kg do zrzucenia to moze sie tym wspomóc, ale przy 5 kg do zrzucenia wystarczy zwykła metoda "MŻ", czyli taki jadłospis jak tu podany powinien dać radę.

Jedyne z czym się zgodzę to ten cukier. Jest niepotrzebny, chociaz i tak zdrowszy niż słodzik, więc jak ktos nie potrafi wypic kawy czy herbaty na gorzko, to z dwojga złego i tak jest lepszy. (polecam herbatę z miodem :D)

Gość dermalogica jest przereklamowa
nie jestes gruba wiec bedzie ci trudno schudnac 5 kilo. wiem cos o tym bp. sama waze 60kg przy 166cm. ja bym liczyla 7-8 tyg. na schudniecie 5 kilo w twoim wypadkuy. i powodzenia zycze...mi sie nigdy nie udalo :P

Gość jukawawa
dziekuje! zamierzam sie trzymac tego jadlospisu jakies pol roku. Wiadomo, jakies zmiany wprowadze po 3 miesiacach, bo w kolko jesc to samo nie chce..