Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djhwhfriw

Narazie nie napisal po randce..

Polecane posty

Gość niunia3e2766372385535
ehh moglas napisac do niego jak byl dostepny, teraz to dupa,jak gdzie uciekl

No skoro tak powiedziałas to trochę wyjaśnia sprawę. Teraz może zastanawia czy nie piszesz dlatego, że Ci się nie spodobał. Teraz jak go nie ma to zostaw mu wiadomość typu, że było Ci miło się z Nim spotkać i wyraz chęć na kolejne spotkanie. TYLKO UZGODNIJCIE NP ŻE BĘDZIE TO WIECZORKIEM, może kino? Może spacer? Ale nie centrum handlowe i mcD! :)

Gość djhwhfriw
Gdy juz bylo po spotkaniu, to bylam wrecz szczesliwa ! zadowolona, opowiadalam mamie jak bylo i wgl, a teraz mi jest przykro jakos, i to mam wrazenie ze przez was(bez urazy) wytkneliscie jego bledy i je zobaczylam, dlatego jest mi przykro... ale z drugiej strony, czesc sosob mowi mi, zebym pisala. Fajny chlopak i chcialabym sie z nim spotkac raz jeszcze. W dodatku! 0 mowilam mu i zgodzil sie ze mna, ze jakby to 1 nie wypadlo, jak kolwiek - to i tak nalezy dac sobie 2 szanse, bo za 1 razem, nigdy nie jest idealnie, on tez tak uwaza. a teraz sie okazuje.. :(

ehh, mowiłam, Ci napisz pierwsza :)

Gość djhwhfriw
co wiecej - nie wiem czy te osoby tutaj, ktore mowia zebym pisala nie traktuja tego, mnie jak widowisko, bo sa same ciekawe moim kosztem co mi odpisze. Dlatego nie wiem co robic:(

ehh,ja na pewno nie, mowie, Ci jak ja bym zrobila, uwazam, ze czasem warto zaryzykowac, a zrobisz jak uwazasz :)

Gość olllaboooga
NIE PISZ, jezeli mu sie spodobalas to sam napisze.

Gość djhwhfriw
a jaki mam sobie opis ustawic tera poki go nie ma? co robic dziewczyny ?! moze byc taki:jesli czegos nie wolno, ale sie bardzo bardzo tego chce - to mozna ?

a jak nie bedziesz pisac, to zrob sobie jakis opis, typu cos o cierpliwosci, lub, ze czekasz nie wiem, cos w ten desen :) facetow, czesto trzeba nakierowac :)

:) O tym samym pomyslalysmy, :) ten jakos mi sie nie podoba,lepiej cos o cierpliwosci,czekaniu

albo np. fajnie dziś było :) hmm

Albo:"Mialam ochote na ruchanko"

Gość djhwhfriw
Wlasnie o tym ruchanku tez pomyslalam , dzieki niunka :)

Gość djhwhfriw
podszyw. Ale mowisz tutaj o opisie, czy wiadomosci ?

o opisie :) w opisie,coś takiego,żeby dość jasno do niego dotarło, że podobało Ci się i, że chcesz powtórzyć, większość facetów nie czai przenosni, do nich trzeba po chlopsku :)

Gość jslhgrgshjghd
Dlaczego do niego nie napiszesz? Podchody jak w gimnazjum. Bez przesady.

Gość djhwhfriw
ale on jest bez urazy dla niego, ani nie smiejcie sie - inteligentny. naprawde. nie mowcie tez, ze gdyby taki byl, to by wiedzial ze ma napisac, zaplacic. w dodatku znam sie troche na psychlologii, i sam wie, ze ja obserwuje ludzi, zachowania, sam sie z tego smial, ze bedzie przeze mnie obserowany. potem wiem, ze poszedl grac z chlopakami, moze im powiedzial i oni mu tak rdoradzili.. ? :O ale watpie by sie przyznal.

Gość jestescie gowniarzami
i tyle :o 🖐️

Gość *Ola1981*
A on siedzi "kilka forów" obok i tworzy identyczny topic ;) Więcej luzu, traktujcie to jako normalną znajomość, nie ma sensu unosić się honorem, traktować tak śmiertelnie poważnie, jakby był to związek. Dajcie sobie szansę na przyjaźń, a dopiero z czasem może urodzi się z tego coś więcej? Bez pośpiechu, bez nerwów :) Powodzenia :)

Gość edelle
jak chcesz znać odpowiedź to na co czekasz, po prostu napisz, jeśli coś było nie tak, to jeśli nie będzie na tyle kulturalny żeby odpowiedzieć to nie odpisze i tyle, ale przynajmniej będziesz miała jasność... Ale jak słucha alice in chains to ja bym obstawiała, ze to ciekawy człowiek ;-)

nie ma znaczenia czy facet inteligentny czy nie, do nich trzeba prosto mowic, bo oni nie potrafia myslec w ten sam sposob co kobiety, i rzadko wiedza o co nam chodzi nawet Ci bardzo inteligentni, wiem co mowie, moze napisz po prostu,, I am waiting :) ,, prawdopodobnie sie domysli,ze to do niego i mozliwe, ze napisze,hmm, sama musisz zdecydowac jaki opis, ale ten , ktory przed chwila podalas, nie jest dobry wedlug mnie

o, i to jest w sumie sensowna wiadomosc, o czyms takim myslalam nawet jak zmywalam hehe, zeby nie nastawiac sie na niewiadomo co, podejdz do tego na luzie, nie wiaz z tym nadziei co z tego wyniknie, traktuj to jaka przyjemna znajomosc i tyle, i w sumie takie podejscie mozesz miec, i wtedy pisz do niego normalnie :)

gdyby mu sie sotkaniespodobalo to by napisal esa od razu po rozstaniu;)

Gość djhwhfriw
on wie, ze niektore opisy byly do niego :P on slucha metalu glownie, dzos kupil tą plyte..wiec dziewczyny - co robic ? :( To Ty zmywalas i myslalas o mnie? milo mi ! :)

owszem ale chyba po randce, wg mnie chcac nie chcac sami ustalili ze to spotkanie kolezenskie i tak je potraktowal

hahaha no kurcze, bo w ogole z poczatku myslalam ze bede sie nabijac z tego tematu, ale sie wciagnelam, bo jestes bardzo podobna do mnie tylko moze ja troszke chlodniej podchodze do pewnych rzeczy ;)

autorka chbya inaczej je jedna potraktowala kolezenskie czy nie odezwalby sie

Gość edelle
napisz i miej to już z głowy :)

Gość djhwhfriw
bONKERS A ILE MASZ LAT , MOZE SIE SPOTKAMY ;)