Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djhwhfriw

Narazie nie napisal po randce..

Polecane posty

Gość djhwhfriw
Jestem biseksualna , takze wiesz ;)

Gość edelle
różni są faceci, różnie się zachowują, jak chcesz się dowiedzieć i nie czekać w niepewności to chyba to jest racjonalne wyjście... ale pamiętaj, że nic na siłę ;-)

Gość djhwhfriw
łoooo kurwa😭 sama nie wiem co robic.. moze jutro napisac na zajeciach ? :O jak ja bede na nich.. ? on bd mial wolne. W czym takie podobne jestesmy ? :) zastanawiam sie czy faktycznie nie napisac, pytanie tylko - co ? on mnie nie traktowal na gg jak kolezanki, to jest pewne. insynuowal wiele rzeczy.

Gość jjftft
on ma sie pierwszy odezwac!

Gość djhwhfriw
Najgorsze , ze dawal mi do zrozumienia penetracje na pierwszej randce :o

zastanawiam sie czy to byl podszyw :P ? dlugo by pisac ale wydaje mi sie ze w Twojej wylewnosci, emocjach jak przezywasz itd i ze przejmujesz sie zdaniem innych chociazby :) hmm to troche komplikuje sprawe jak nie traktowal jak kolezanki a teraz nie napisal. ale sami ugadaliscie ze to spotkanie kolezenskie. ja mysle ze jesli sam sie nie odezwie to napisz na jutro na spokojnie, po odetchnieciu, i tez w luznym tonie bez spiny :) jesli wtedy bedzie jakos nieciekawie odpisywal, nie bedzie przeciagal rozmowy i nie bedzie gadaalo wam sie tak milo to masz odpowiedz, a jesli wszystko bedzie ok, to moze po prostu sam musial sobie poukladac albo nie byl pewny Twojej reakcji.

Gość djhwhfriw
Gdyby to byl podszyw to bym napisala ;)

Gość djhwhfriw
nie powiedzialismy wprost, ze 'kolezenskie' tylko ze na spokojnie, bez spiny to bedzie. Chodzi Ci o te insynuacje ze nie wiesz czy podszyw - nie. a co do penetracji to juz tak :P a ktory topic to on rzekomo?:D

oo, zainteresowalas mnie hehe, mam 18 , wracajac do tematu.. :P

w sumie dobrze ze nie napisalas jak juz troche czasu minelo, bo teraz tyle faktow wyszlo, a jest na gadu z powrotem czy juz nie wraca ?

Gość djhwhfriw
jak tyle faktow wyszlo? co masz na mysli? i tak wgl, to nie ja sie pytalam ile masz lat i ze jestem bi. :P jest niedost.

aa, tak myslalam, ze to podszyw :) no wg mnie z tych faktow co wyszlo wyniknelo ze koles moze braac to za kolezenskie spotkanie i nie tak powaznie jak Ty, a na samym poczatku tematu jeszcze byla rozpacz czy pisac czy nie.

Gość edelle
wiesz co teraz sobie przypomniałam, jak ok. 10 lat temu spotkałam się z kilkoma facetami poznanymi w sieci i jeśli im się spotkanie podobało to zazwyczaj już wieczorem albo nawet wcześniej czekał sms albo wiadomość. Jesli nie, to raczej była cisza... ale nie chcę Cię straszyć. Ale facet jak się zafascynuję kobietą to myśli, pisze, kombinuje ;-)

ale ogolnie te wiadomosci o nim byly od Ciebie tak? bo teraz juz nie wiem ktore "wnosza" cos do sprawy a ktore nie :P

Gość djhwhfriw
no bo nadal jest :P ale jak juz, to zmienil zdanie dopiero w trakcie spotaknia, a nie przed. jedynie ze mna teraz pisze. wiem o tym. mowil tez, ze spotkal sie z 3 dziewcz z tego portalu i to byly 1 i ostatnie spotakania :D

Gość djhwhfriw
nie mowil.. ale mowil mi na co patrzy na takiej randce. a o co tutaj chodzi ? ;ale ogolnie te wiadomosci o nim byly od Ciebie tak? bo teraz juz nie wiem ktore "wnosza" cos do sprawy a ktore nie

Gość hahaahhaha bonkers
Myslalas juz , ze bedziecie sobie lizac cipki?:D:D:D

nie wiem teraz czy podszyw nie pisal tez wiadomosci o nim i nie zmyslal, oprocz tych oczywistych o penetracji itd ale on naprawde moze tego nie traktowac jako randke i stad to cale zamieszanie. ja bym napisala jutro na spokojnie i zobaczyla jak sie toczy rozmowa po spotkaniu :)

Gość djhwhfriw
I tak zrobie, pytanie tylko kiedy jutro ? Nie chce pisac jak bedzie dost, bo chce dac czas mu na napisanie, moze byc strasznie niekomfortowo gdybym napisala gdyby byl. :)

w sensie chcesz zostawic wiadomosc jak bedzie ndst? jak uwazasz, zalezy czy najlepiej rozmawialo wam sie wieczorem, przeciagalo do nocy itd

Gość djhwhfriw
no bo mysmy tylko wieczorem pisali, zazwyczaj tak od 19;00, 19;30 (roznie) do polcnocy a nawet 1. chce jednak napisac jakos popoludniu, na kom, i zeby mial czas na odp. jak zwykle sie wieczorem pojawie i tyle. ale z gadu mnie nie usunal, wiem to :)

Gość natinka898989
prawda w oczy kole ale mu sie nie spodobalas, a jakies gesty uprzejmosci zawsze kulturalna osoba pokazuje, i zauwaz ze ciezko rowniez prosto w oczy palnac ze mi sie nie podobasz alno cos podobnego, wiec przedluza sie kontakt, mowi sie aalbo sie odezwe alnbo zadzwonie albo napisze itd

Gość djhwhfriw
no ja wiem o tym, ze tak jest :) wlasnie mi cos przyszlo do glowy, ale obawiam sie ze to jak podchodzy bedzie :D

Gość natinka898989
ale zycze itak powodzenia, nie chcialam zeby to tak zabrzmialo, tez szukalam podobnie mezczyzny

Gość djhwhfriw
moze skoro on ma taki opis z tej piosenki, to ja powinnam tez napisac, tyle z inny zwrot ?Ale tez z nie ? co myslicie ?

Gość niunia3e2766372385535
podaj tytuł tej piosenki, polookam też :)

Gość niunia3e2766372385535
kurcze krótka piosenka więc i mały wybór, może ,, Have I gone?,, - ,,czy przepadlam?,, chyba najbardziej pasuje :P A Ty o jakim myslisz?