Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blonda

ja go kocham, a on chce tylko seksu :(

Polecane posty

Gość karolaaaaaaaaa
;) Ja cały czas jestem w depresji. Teraz się do mnie nie odzywa bo pewnie spotyka się z inną. Koszmar jakiś.

Gość blondablonda blonda
ja rowniez boję sie, ze moj prowadzi podwojne zyciu,mimo, ze przekonuje mnie o swojej wiernosci , ehh:(

Gość karolaaaaaaaaa
A myślisz, że on wytrzyma tyle czasu bez sexu? Skoro spotykacie się tak rzadko.

Gość blondablonda blonda
mowi,ze duzo pracuje,rozsadek mi mowi, ze nie ale serce, ze tak,,, wiesz,jak jest...

Gość karolaaaaaaaaa
Ja wiem, że ten mój w zyciu by nie wytrzymał tygodnia bez sexu. Z resztą sam mi raz powiedział, że spotyka się z innymi. Tylko czekać aż znajdzie tą odpowiednia i kopnie mnie w dupe.

Gość blondablonda blonda
kurcze Karolka, widze, ze jestes nawet w gorszej sytuacji ni zja :(mowilas, mu co czujesz? czy skrywasz to?

A co to za mężczyzna, który nie potrafi "wytrzymać" bez seksu i koniecznie musi po tygodniu "zamoczyć" gdzie indziej ? Spotykacie się z byle jakim facetem, to tak macie. No i, mam wrażenie, że wasze związki, to jedynie seks. A gdzie zaufanie, empatia, porozumienie, lojalność, wspólnota interesów ;) ?

Gość karolaaaaaaaaa
Coś ty, jak bym mu powiedziała to nie chciał by się już ze mną spotykac;( Wiem bo opowiada mi jak to jest z innymi dziewczynami, dużo wiem dlatego robię tak zeby mu pasowało, chore;(

Gość amandzia,,,,
do niczego sie nie zmuszaj, jak cie kocha to zrozumie

Gość hehehe fajnie się was czyta
kobitki. :) Mase przeróżnych komentarzy "co to za facet co nie wytrzyma bez seksu tydzień, toż to nie facet", "szkoda zachodu na takiego", "szmaciarz" itd. itd. Podusmowanie i tak jest jedno, trzeba wam porządnie dupska zerżnąć i tyle, mówicie jedno, marzycie o romantycznych i czułych mężczyznach a życie swoją drogą. To jest jedyny sposób na was :) Nie pierdolić się w amanta szanującego kobiety - droga do nikąd. Tyle, że później to już zależy od szczęścia na kogo traficie, jeden będzie chciał zostać dłużej, nie okaże się świnią, normalny facet, a drugi (w większości przypadków jednak) będzie chciał tylko przelecieć i nic więcej.

Gość lolamc
polecam przeczytac ksiązke dlaczego męzczyzni kochaja zołzy, tam bedzie odpowiedz na wiekszosc kobiecych dolegliwosci zwiazanych z facetem.

Gość ghrrrhhrr
szczerze? To wolałabym seks bez miłości niż miłość bez seksu więc nie masz wcale tak najgorzej