Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rura7

serum na bardzo zniszczone koncówki

Polecane posty

jakie polecacie? wczoraj kupiłam serum o nazwie Marion z olejkiem arganowym i próbuje ratować swoje włosy proszę o wasze rady dotyczące serum różnych firm

Gość jdbhfhsadgfhafsgbhjadf
może serum na zniszczone końcówki z avonu takie z z zielona nakrętką?

Gość vfdsvsdfgvf
zniszczonych końcówek nie da się uratować

Gość p. anna karenina ;
ja w końcówki wcieram z avonu i dwa razy w tygodniu stosuję maskę z nafty, oleju rycynowego, witamin a+e i miodu :D włosy mam ładne i błyszczące ;)

zdaję sobie sprawę że zniszczonych końcówek nie da się uratować ale u mnie nawet po ścięciu ich zaraz mam rozdwojone więc to pewnie wina włosa suszarki używam 3 lub 2 razy w tygodniu prostownicy raz na tydz więc to pewnie genetyka jednak chciałabym jakoś wyglądać na ciemnych łosach widać je bardziej dlatego zdecydowałam się na serum chociaż u mnie ze systematycznością troche trudno ale myśle że dam radę

Gość Kama ma ka mam m
Podetnij wlosy chociaż o 2cm. I to prawda ten z avonu z zielona zakręta jest świetny . Wlosy są miękkie, błyszczące a ten olejek świetnie pachnie:) polecam bo też używam:)

Gość vfdsvsdfgvf
po ścięciu od razu i regularnie je chroń jakimś preparatem. ale odbudować się nie da. włos jest martwy i każde "odżywianie" to bujdy.